Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz diye hitap etmenin üniversite mezunu olmakla ne alakası var zorunda mıyım ben sana siz diye diye hitap etmeye
 
O
Evet evet bunu bende çok kez düşündüm dile de getirdim misal ilk örnekte hala süren evlilikte ki adam şu an çok yukselmedi. Eşini dovdugunu duyduk, eşine istediği gibi annesinin evini temizleniyor ve ne derse o oluyor. Ama bunu kendi denginde en azından altı üstü bir öğretmen hanıma kanımca asla yaptıramaz!

Digerleride zaten ayaklarının üstüne basıp prestij kazanınca o kadınlara artık ihtiyaç duymadilar. Ben öyle düşünüyorum gerçeği Allah bilir tabii

Benim altı üstü öğretmen ablamı hatırlıyorum çok zengin ama okumamış biri istemişti aslllaaaaaaa demisti. Zamanla beni ezmeye çalışır diye düşünmüştü
 
Evet özellikle öğretmenler de bu var illa ki denklik olsun diye esinin de öğretmen olmasını istiyor ,daha cazip geliyor
 
Konu sahini üniversite mezunu olduğunu iddia ediyor çünkü
Konu sahibinin üni. mezunu olduğunu iddia etmesiyle benim öğrencilerim bile böyle cevap vermez cümlesi arasındaki bağı anlayamadım. Kusura bakmayın bence pek bağlantı yok. Burda kendi öğrencilerini küçümseme var onlar bile yapmaz derken.... Bence üniversitelilerden bu hareketin beklenmemesi gayet doğal. “Bile” lik bir durum yok.
Anaokulu yada ilkokul öğretmeni olan birisi benim öğrencilerim bile yapmaz dese yaş küçüklüğü, çocukluk gibi sebepleri kast ettiğini bilirim.
Ayrıca mesajım bir soruydu sadece neresi beğenmediniz bilemiyorum.
 
En beğendim yorum bravo teşekkür ederim
 
Yoooo hanımefendi boşanmış bir hanımefendi olduğu için şaşırdı çoğu üye! Nasıl böyle bir çay sorusuyla adamın sende gönlü olduğunu anladin diye? Sonuçta sütten yanmış yoğurdu üfler diye umuyoruz

Burada bu zamana kadar üyeyim neredeyse hiçbir forum uyesinde bu tavırları görmedim. Bizim hanımlar atara atar yapar ! Konuyu başından takipleyiniz!
 
Son düzenleme:
Hayır, baska pencereden bakiyoruz tamamen çünkü anlasamayacgimiz net. Ben dostlariminda egitim ve maddi duzeyinin benimle ayniliığına onem vermem.
Ask iliskini kurduğum beyinde onemsemem.
Ayni dil ,ortak zevkler benkm icin kafi.
Kapicimin karısının sohbetini seviyorsam evime kahve icmeye cagirabilirim misal.
Yemege, konsere , avm ye gidecegim insan samimi arkadasim olmali kafamiz uyuyorsa o da olabilir. Neden olmasin diye bakanlardanim ben. Sizin anlatamamanizla alakali bir durum degil yani. Teşekkürler
 
Teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar hemen beğenmedime yüklenmiş.
Beğenilmeyecek bir mesaj yazmamıştım. Bir soru cümlesiydi sadece. Sizde ciddiye alıp güzel bir cevap yazmışsınız. Sağ olun.
 
Açıklamasını yaptım. Öğrencilerimi aşağılamak değil yaş itibariyle konu sahibinin onlardan ilerde olması gerektiğini ifade ettim. Üniversite çağında kanları deli akıyor. Kimlik yerleşene dek karmaşa yaşadıkları için siz ve sen gibi ufak ayrıntıları oturtuyorlar manasında. Kendimi yanlış ifade ettiysem afedersiniz.
 
Ya boş yapiyosun suan
 
sizi severim bilirsiniz çok konuda karşılaştık konuşuyoruz bunda da farklı fikirlerimiz olsun ne çıkar değil mi?Ne kadar tartışsak da irdelesek de konu sahibini ben fikrimden siz de fikrinizden vazgeçmeyecek siniz zaten.
 
Açıkçası göreviniz gereği çay sormuş olması çok doğal değil mi? Şahsen bir öğretmen olarak sık sık görevlilere çay vs soruyorum korktum şimdi Fotokopide çalışan bekar gençler var sınavlar basıldı mı diye ya da çalışma kağıtları çıktı mı diye sorduğumda sizce ümitlenmeliler mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…