Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avukat erkekler çoğunlukla ev hanımı eş seçiyorlarmış diye duydum, hatrı sayılır örnek de gördüm sağımda solumda; çoğusu bunun için demek.
Benim etrafımda bu örnek hariç hiç görmedim. Hepsi meslek sahibi insanlarla evli. En yakını kuzenimin biri avukat eşi de avukat. Diğer kuzenim savcı, eşi de savci. Yani avukatlar ev hanimi seçiyor diye kendi çevremize göre genelleme yapmak doğru değil

Konu sahini üniversite mezunu olduğunu iddia ediyor çünkü

Taciz kelimesi ağırdır. Her yerde kullanılamaz.

bunun meslek grubu ile alakası yok bence, daha ziyade erkeğin kompleksi ile alakalı. yani adam okuyup mühendis, eczacı vs de olsa, eşit zeka ve eğitim düzeyinde bir kadını "yarın öbür gün yükselir, benden iyi geliri ve title ı olur" diye istemeyebiliyor.
o noktada diploma değil de bireysel kendini küçük görme duygusu baskın oluyor bence.

Ben de hiç görmedim. Küçük şehirde yaşayan muhafazakar insanlar belki yapabilir.
Biz karı koca öğretmeniz, okul arkadaşlarımın akademisyen olanları da akademisyenle evli, doktor arkadaşım var eşi avukat, avukat arkadaşım var eşi avukat başka doktor arkadaşın eşi eczacı, avukat avukat da çok.
Tek örnek var öğretmen bir arkadaşın eşi lise mezunu o da ilkokul aşkı olduğu için normal.

dolar 8 tl olmak üzere hiçbir eğitimli erkek ev kadını istemez artık.değil eğitim farkı atanamayan üniversitelileri beğenmiyorlar yahuu hatta kyk borcu da olmasın istiyorlar

akraba ve arkadaş çevremdeki erkeklerden sadece biri çalışmayacak bir kadınla evlenmek istedi. spor okulları var, durumu gayet gayet iyi. evde çokça zaman geçirebiliyor. eşi de o evdeyken evde olsun istedi.

bunun dışında diğerleri hep özellikle işi ve buna bağlı sosyalliği olan kadınları tercih ettiler ki içlerinde pilotlar var :) yani maddi kaygısı olmayan adamlardı.

Konu sahibi senin iş yaş.
Hocaya o kadar çok dikkatli bakma etraftakilerin de dikkatini çekme.
Dedikodu başlarsa sen işinden olursun. Hem de istenmeyen sözlere maruz kalırsın aynı şekilde öğretmeni de zor duruma düşürürsün.

Karşısındaki siz diye hitap ederken sen demezler manasında. Öğrencilerim yetişkin değiller, gençlikle yetişkinlik arasındalar. Toplumsal kuralları kimi erken kimi geç öğreniyor. Sözlü normlara uyum sağlamayı o yaşlarda benimsiyorlar. 23 yaşına gelmiş biri bu aşamaları tamamlamış saygı göstermeyi öğrenmiştir artık manasında dedim.

konu sahibi ayaklarını tavana dikmiş baş parmağını ileri geri ittiriyor. bizim kadınlar bir konuda daha birbirini yiyor .d
2 konu açılmış 2 konuda da birbirini yiyenlerle dolu hayret bir şey ya djdnndndnd
Tam düşündüğümü yazdin cinnet

dolar 8 tl olmak üzere hiçbir eğitimli erkek ev kadını istemez artık.değil eğitim farkı atanamayan üniversitelileri beğenmiyorlar yahuu hatta kyk borcu da olmasın istiyorlar
Benim verdiğim örnekteki çocuğun babası zengindi. Parası yabancıya gitmesin diye akrabanın kızını aldı işte.

Ben zaten genellemeden kaçındım. Duyumlarımı ve gördüklerimi söyledim.

Aynen öyle. Konu sahibi başka meslek grubundan olsaydı şöyle yap canımlar, böyle bak cicimler konuşulurdu burada. Ama şu kadar saat burada sadece ve sadece statü, denklik mevzusu “haddini bil” minvalinde sıralanıyor. Sözde okul mezunu, hatta eğitimci kişiler kibar kibar “aşağı tabaka seni” diyebiliyor, ama konu sahibi “sanane” diyince “ay sen ne biçim üniversite mezunusun” oluyor. Sanki bütün üniversite mezunları 7 kuşak istanbul hanımefendisi, beyefendisi gibi konuşup oturuyor. Aşağılamayı kendine hak görenler temizlik görevlisinin cevap yazmasını saygısızlık olarak nitelendiriyor. Beş üniversite bitirilse de hani şu birbirini koluyla dürtüp ihiihihih yapanlar var ya, işte onlardan öteye geçememektir bu. Üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…