- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Benim etrafımda bu örnek hariç hiç görmedim. Hepsi meslek sahibi insanlarla evli. En yakını kuzenimin biri avukat eşi de avukat. Diğer kuzenim savcı, eşi de savci. Yani avukatlar ev hanimi seçiyor diye kendi çevremize göre genelleme yapmak doğru değilAvukat erkekler çoğunlukla ev hanımı eş seçiyorlarmış diye duydum, hatrı sayılır örnek de gördüm sağımda solumda; çoğusu bunun için demek.
Konu sahini üniversite mezunu olduğunu iddia ediyor çünküPardon konu ile alakasız ama öğretim üyesininiz (öyle yazmışsınız) benim öğrencilerim “bile” böyle cevap vermez gibi bir cevap vermişsiniz. Üniversite öğrencilerinden böyle bir cevap beklenmemesi zaten doğa& değilmidir. Neden bile dediniz anlamadım cidden.
Kız en sonunda diplomamin resmini çekip attircanKonu sahini üniversite mezunu olduğunu iddia ediyor çünkü
Taciz kelimesi ağırdır. Her yerde kullanılamaz.Olayı tacize çevirenler var.22 yaşında bıcır bıcır kız ne kadar taciz eder gibi bakabilir ki.sanki karşınızda haydar amca var.konu sahibi öğretmen olsa şuradan buradan yürü diyecektiniz.kiz temizlik görevlisi diye hemen tacize döndürdünüz olayı.
dolar 8 tl olmak üzere hiçbir eğitimli erkek ev kadını istemez artık.değil eğitim farkı atanamayan üniversitelileri beğenmiyorlar yahuu hatta kyk borcu da olmasın istiyorlarKaynana kendine gelin almış resmen, oğlunu evlendirmemiş.
Mühendisler de öyle çok gördüm ... Çok yakinimda adam 33 de 18lik ortaokul mezunuyla evlendi. Ben yaşayacağımı yaşadım diye... Baska iki tane daha biliyorum ama onlar parayı bulunca kadınları beğenmeyip yeni mevkiili hanm aldılar
Ben de hiç görmedim. Küçük şehirde yaşayan muhafazakar insanlar belki yapabilir.Benim etrafımda bu örnek hariç hiç görmedim. Hepsi meslek sahibi insanlarla evli. En yakını kuzenimin biri avukat eşi de avukat. Diğer kuzenim savcı, eşi de savci. Yani avukatlar ev hanimi seçiyor diye kendi çevremize göre genelleme yapmak doğru değil
Bazı mesajlar da yazıyorduTaciz kelimesi ağırdır. Her yerde kullanılamaz.
Buyrun yapın yapabiliyorsanız. “Kız” kelimesi bile belli. Çok fena. Bence biraz üslubunuzu düzeltin. Hiç hoş durmuyor.Kız en sonunda diplomamin resmini çekip attircan
dolar 8 tl olmak üzere hiçbir eğitimli erkek ev kadını istemez artık.değil eğitim farkı atanamayan üniversitelileri beğenmiyorlar yahuu hatta kyk borcu da olmasın istiyorlar
Ağırdır, bence bunu kullanırken bir daha düşünün kelime anlamını. LütfenBazı mesajlar da yazıyordu
Ya bı işine git gece gece ..Buyrun yapın yapabiliyorsanız. “Kız” kelimesi bile belli. Çok fena. Bence biraz üslubunuzu düzeltin. Hiç hoş durmuyor.
Atsana litfenKız en sonunda diplomamin resmini çekip attircan
Karşısındaki siz diye hitap ederken sen demezler manasında. Öğrencilerim yetişkin değiller, gençlikle yetişkinlik arasındalar. Toplumsal kuralları kimi erken kimi geç öğreniyor. Sözlü normlara uyum sağlamayı o yaşlarda benimsiyorlar. 23 yaşına gelmiş biri bu aşamaları tamamlamış saygı göstermeyi öğrenmiştir artık manasında dedim.Pardon konu ile alakasız ama öğretim üyesininiz (öyle yazmışsınız) benim öğrencilerim “bile” böyle cevap vermez gibi bir cevap vermişsiniz. Üniversite öğrencilerinden böyle bir cevap beklenmemesi zaten doğa& değilmidir. Neden bile dediniz anlamadım cidden.
Tam düşündüğümü yazdin cinnetkonu sahibi ayaklarını tavana dikmiş baş parmağını ileri geri ittiriyor. bizim kadınlar bir konuda daha birbirini yiyor .d
2 konu açılmış 2 konuda da birbirini yiyenlerle dolu hayret bir şey ya djdnndndnd
Benim verdiğim örnekteki çocuğun babası zengindi. Parası yabancıya gitmesin diye akrabanın kızını aldı işte.dolar 8 tl olmak üzere hiçbir eğitimli erkek ev kadını istemez artık.değil eğitim farkı atanamayan üniversitelileri beğenmiyorlar yahuu hatta kyk borcu da olmasın istiyorlar
Ben zaten genellemeden kaçındım. Duyumlarımı ve gördüklerimi söyledim.Benim etrafımda bu örnek hariç hiç görmedim. Hepsi meslek sahibi insanlarla evli. En yakını kuzenimin biri avukat eşi de avukat. Diğer kuzenim savcı, eşi de savci. Yani avukatlar ev hanimi seçiyor diye kendi çevremize göre genelleme yapmak doğru değil
Aynen öyle. Konu sahibi başka meslek grubundan olsaydı şöyle yap canımlar, böyle bak cicimler konuşulurdu burada. Ama şu kadar saat burada sadece ve sadece statü, denklik mevzusu “haddini bil” minvalinde sıralanıyor. Sözde okul mezunu, hatta eğitimci kişiler kibar kibar “aşağı tabaka seni” diyebiliyor, ama konu sahibi “sanane” diyince “ay sen ne biçim üniversite mezunusun” oluyor. Sanki bütün üniversite mezunları 7 kuşak istanbul hanımefendisi, beyefendisi gibi konuşup oturuyor. Aşağılamayı kendine hak görenler temizlik görevlisinin cevap yazmasını saygısızlık olarak nitelendiriyor. Beş üniversite bitirilse de hani şu birbirini koluyla dürtüp ihiihihih yapanlar var ya, işte onlardan öteye geçememektir bu. Üzgünüm.Olayı tacize çevirenler var.22 yaşında bıcır bıcır kız ne kadar taciz eder gibi bakabilir ki.sanki karşınızda haydar amca var.konu sahibi öğretmen olsa şuradan buradan yürü diyecektiniz.kiz temizlik görevlisi diye hemen tacize döndürdünüz olayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?