Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok değerli bilim insanı newton'cum 100 yıllar önce her etkinin bir miktar tepkiye sebep olduğunu kanıtlamıştı.
tıpkı sizin sürekli bakmanız üzere "noluyor yaaa göz hapsindeyim, puff " diyip bu kişinin size bakması gibi..
ben de biri bana sürekli baksa çok rahatsız olur kaçarım.

Bakışlarimi yakaladıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm ben yoksa kimseye sormuyormus cay var mı diye

Sizin okulda cay kahve yasak degil mi?

Kantinler ve çay ocakları kapalı ama pek çok kurumda elektrikli çaydanlık/semaver alınıp burada çay kahve pişirmeye devam ediliyor, olan gene emekçi kantinci/ocak işletmecisine oldu.. Neyse...
Konuya gelirsek üzülerek söylüyorum ki günümüzde erkekler kadınlardan daha çok mesleğe ve statüye takılıyorlar. Denklik olsun diyen çok, maaşı olsun şu işi yapsın diye kriterlere sahip olan erkek sayısı çok fazla. Yine de belli olmaz kimisi eşinin çalışmasını istemez. Benim eşim de istememişti nişanlıyken sigortalı çalışıyordum, çık boşver kendi işini kur derdi. Yine kpss ile düz memurluk yapmamı da istememişti. Yakışık almaz senin mesleğin başka demişti.
Belki buna takılmayan biridir ve engel olarak görmüyordur.
Size tavsiyem hoşlanmanızı belli etmeyin. Ne zamanki o gelir açılır o zaman bir şans verebilirsiniz, yoksa çalışmak sizin için zorlaşabilir.

bazı yorumlara inanılmaz şaşırdım. Bir öğretmen ve bir temizlik görevlisi arasında meslekleri ve eğitimleri arasında bir fark yoktur. Birini işinden dolayı aşağı görmek kimsenin haddi değildir. Bu ne kibir yahu! Konu sahibine gelince; neden olmasın. Zamana bırak. Ama bu bey de kendini buradaki bazı arkadaşlar gibi üst seviye görüyor ise unut gitsin. Ondan insan da adam da olmaz.

Kaçmadı ki muhabbet açtı

Bayıldım sana aşkım aradığım yorum

Okullarda çay kahve pandemi sebebiyle yasaklandı. Durum bu iken bu hikayeye nasıl inanalım

Benim görevim çay değil yalnız çaycı degilm ben

Bilmiyor ki benim hakkımda hiç bir sey

Bakışlarimi yakaladıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm ben yoksa kimseye sormuyormus cay var mı diye

Çay ocağında kimse yoktu başbaşaydık yazmışsınız. bir de başkalarına sordunuz mu senden çay istedi mi diye?

siz bu kafayla bu isi kaybedersiniz. sanki oraya isinizi yapmaya degilde oğretmen tavlamaya gitmissiniz gibi bir intiba uyandirdiniz bende. inanin bu cok itici duruyor. hangi meslegi yaparsaniz yapin isinizle degilde bakisma isleriyle bu kadar uğrasirsaniz isinizden olursunuz.

ayrıca okul bakisma flortlesme yeri degildir. bakıslarinızdan rahatsiz olup sizi okul mudurune sikayet ederse oğretmen isinizden olursunuz.

Kimseye sormuyormus bana niye soruyor arkadaşım
Sen masallarda ki külkedisi, o da yakisikli prens değil.

Gerçek hayatta okumuş etmiş mesleği olan biri, yine kendi gibi birini istiyor. Hele ki öğretmenler. Çoğu kendi gibi öğretmen biri ile evleniyor. Belki de sevgilisi bile var.

Haklisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…