- 17 Ekim 2020
- 222
- -185
- 13
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Ama baktıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm benHiç ama hiç hayal kurmayın. Boşuna üzmeyin kendinizi.
Siz devamlı baktığınız için bunu farketmiş olmalı.
Bakışlarimi yakaladıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm ben yoksa kimseye sormuyormus cay var mı diyeİlgisi varsa mutlaka sohbet etmeye çalışır, koskoca adam sonuçta. Ama ilgisi yoksa ve sizin ilginizden rahatsız olursa olan maalesef size olur, iş ortamında huzurunuz kalmaz, işinizden bile olursunuz. Bence çok fazla belli etmeyin.
Sizin okulda cay kahve yasak degil mi?
Kaçmadı ki muhabbet açtıçok değerli bilim insanı newton'cum 100 yıllar önce her etkinin bir miktar tepkiye sebep olduğunu kanıtlamıştı.
tıpkı sizin sürekli bakmanız üzere "noluyor yaaa göz hapsindeyim, puff" diyip bu kişinin size bakması gibi..
ben de biri bana sürekli baksa çok rahatsız olur kaçarım.
Bayıldım sana aşkım aradığım yorumbazı yorumlara inanılmaz şaşırdım. Bir öğretmen ve bir temizlik görevlisi arasında meslekleri ve eğitimleri arasında bir fark yoktur. Birini işinden dolayı aşağı görmek kimsenin haddi değildir. Bu ne kibir yahu! Konu sahibine gelince; neden olmasın. Zamana bırak. Ama bu bey de kendini buradaki bazı arkadaşlar gibi üst seviye görüyor ise unut gitsin. Ondan insan da adam da olmaz.
Çay sormuş adam arkadaşım, sırf bu yüzden helallenme.... Burda herşeyi direkt yazıp seni uzmek istemiyorum. Ama olmaz bu işAma baktıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm ben
Okullarda çay kahve pandemi sebebiyle yasaklandı. Durum bu iken bu hikayeye nasıl inanalımBir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandimneyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
Benim görevim çay değil yalnız çaycı degilm benManava gidip bir kilo soğan deyince de manav umutlanmıyordur diye düşünüyorum.
Göreviniz olan bir şeyi sizden istemesi hoşlanma belirtisi değildir. Kendinizce hoşlanabilirsiniz o ayrı ama size gelen bir şey yok karşı taraftan.
Kimseye sormuyormus bana niye soruyor arkadaşımÇay sormuş adam arkadaşım, sırf bu yüzden helallenme.... Burda herşeyi direkt yazıp seni uzmek istemiyorum. Ama olmaz bu iş
Ne kadar ayıp. Konu sahibi 22 yasinda genc bir kadın, heyecanlanıp bir konu acmis ne kadar kırıcı bir uslup.Ağır olun biraz diyeceğim ama bir gulme geliyor. Hafif hafif şeyler.
Bilmiyor ki benim hakkımda hiç bir seyYorumları cok acımasızca buldum açıkçası. Imkansiz diye bir sey yok, ki karsinizdaki insan bakan degil milletvekili degil . Sadece dikkatli olmalisiniz karsinizdaki insanin huyu suyu nedir bilmiyoruz. Evlenip ayrildiginiz icin sizi kolay lokma da sanabilir. Mesafeli bir duruş sergilemenizi oneririm
Bakışlarimi yakaladıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm ben yoksa kimseye sormuyormus cay var mı diye
Evet sordum konuşmuyor bizle dedilerÇay ocağında kimse yoktu başbaşaydık yazmışsınız.bir de başkalarına sordunuz mu senden çay istedi mi diye?
O da sizin bilmediginizi dusunuyor buyuk ihtimal ama biz bile biliyoruz adamin bosandigini yasini :)Bilmiyor ki benim hakkımda hiç bir sey
Coook teşekkür ederim o sizin tatliliginiz :)O da sizin bilmediginizi dusunuyor buyuk ihtimal ama biz bile biliyoruz adamin bosandigini yasini :)
Cok tatlisiniz, dilerim cok mutlu olursunuz.
Sen masallarda ki külkedisi, o da yakisikli prens değil.Kimseye sormuyormus bana niye soruyor arkadaşım
Haklisinizsiz bu kafayla bu isi kaybedersiniz. sanki oraya isinizi yapmaya degilde oğretmen tavlamaya gitmissiniz gibi bir intiba uyandirdiniz benimde. inanin bu cok itici duruyor. hangi meslegi yaparsaniz yapin isinizle degilde bakisma isleriyle bu kadar uğrasirsaniz isinizden olursunuz.
ayrıca okul bakisma flortlesme yeri degildir. bakıslarinızdan rahatsiz olup sizi okul mudurune sikayet ederse oğretmen isinizden olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?