- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Dayini hepimiz tanıyoruz, o artık hepimizin dayısi değil mi Ceyceyailem de tam 3 avukat var kendisi bilirrr
Neler kaçırmışım ben dicem de iyiki görmemişim bunun travmasını atlatmam uzun sürecek hahahaBirisi vardı, önerileri aldı sonra bunun gibi ağır küfürler yazdı, bir de dedi ki ben ne de olsa alacağımı aldım sizinle isim kalmadı :)
Mune avukat mavukat anlamaz gelir şimdi kamu spotu gibi zebellak olur düşer içimize .d neyse ben izleyici olarak kalmaya devam edeyim mune baba kolay gelsinailem de tam 3 avukat var kendisi bilirrr
hapis cezası da var .ünlüler bile cezaevine girdi hatırlarsınız zatenMaddi tazminat?? Yüklü rakamlar olabiliyor.
Umarımerkek arkadaşım bilgi işlemci. çoğu zaman iki parmak oynatmaları yetiyor bulmaya.
yani ancak bu işi bilip kendini iyi saklayabilecek biri olsun da uğraşılmasın.
o da bu tip forum siteleri için zor.
Sorun değil ama bazen can sıkıcı oluyor. Kötü bir haber izliyorsam oluş şeklini istemsiz canlandırıyorum gözümde.Yaa konu dışı ama :)) benim de var o huyum neden olur acaba bu sorun mu?
Aynen.. İyi de oluyor. Kişilere saldırı hakaret sadece reel hayatta ceza bulmamalı. Sosyal medyada da uygulanmalı..hapis cezası da var .ünlüler bile cezaevine girdi hatırlarsınız zaten
Umut işteFazla ümitlenmeyin neden iki konu actiniz ? Oraya da yazmistim bosuna ümitlenmeyin
Ben de ilk üyelik yıllarımda, saldıran üyeler olunca çok üzülüyordum, aglayasim geliyordu. Bende de travma bıraktı kk :)Neler kaçırmışım ben dicem de iyiki görmemişim bunun travmasını atlatmam uzun sürecek hahaha
Yok artik. Biz dertlerimizle ölelim daha iyi. Bu hayat zenginlerin hayatıymış bee. Seans başı o kadar para versem çocukluğumu unuturum zaten.Seansı
Ben odunum galiba, g.çımı devirerek okuyorum.Ben de ilk üyelik yıllarımda, saldıran üyeler olunca çok üzülüyordum, aglayasim geliyordu. Bende de travma bıraktı kk :)
Buralar bi vakit dutluktu :)))Ben 9 senedir burdayım neler gördüm eskiden çok neşeliydi buralar bu iyi hali
Şu anda da hesap bilgilerini düzenliyor.Toscananın profilini inceliyor bizim Mahmut abi:))
Bende öyle kadınlar külübü duygularımı törpülediBen de ilk üyelik yıllarımda, saldıran üyeler olunca çok üzülüyordum, aglayasim geliyordu. Bende de travma bıraktı kk :)
Profilini gizlemiş işe yararmış gibiŞu anda da hesap bilgilerini düzenliyor.
İstediği kadar düzenlesin bilişimciyim yani ip adres yeter onun kim olduğunu bulmayaŞu anda da hesap bilgilerini düzenliyor.
Üslup bile yok.Görüşelim istersen kimin midesine kimin kıçına yol olurdu sözleri ? Saçını yolup amina basmayım dikkat et
Ahahahah, zaten yepyeni üye, nesi var da nesini gizliyor?Profilini gizlemiş işe yararmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?