Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erkek arkadaşım bilgi işlemci. çoğu zaman iki parmak oynatmaları yetiyor bulmaya.
yani ancak bu işi bilip kendini iyi saklayabilecek biri olsun da uğraşılmasın.
o da bu tip forum siteleri için zor.
şöyle oluyorrr şikayet ediyorsun savcılığa hatta önce polise onlar senin evine gelip kendi pc den bile buluyor hakaret edeni.adını adresini herşeyini sonra da dava açılıyorr.zaten buraki yazılanlar da silinemeyeği için çokk kolay olur.

şöyle oluyorrr şikayet ediyorsun savcılığa hatta önce polise onlar senin evine gelip kendi pc den bile buluyor hakaret edeni.adını adresini herşeyini sonra da dava açılıyorr.zaten buraki yazılanlar da silinemeyeği için çokk kolay olur.
Silinse bile çok rahat bulunabiliyor. Artık herşey bulutta yedekli 👍

Yok yok.

Bundan bir kac sene önce bi konu açıldı burda.

Kız küçük. Kv evinde yaşıyor. Ama cümbür cemaat yani kp var kayınbiraderler girla evde.

Neyse bebeği gece cırlıyormuş kocasi da kızıyormuş çocuk ağlayınca . E bütün odalar da doluymuş. Başka odaya gidemiyormuş. Ne yapacağını sordu burda.

Ben de kocasını suçlayıcı yazdim. Paşa bey ya ev açacak ya da o sesi dinleyecek. Kalksın 2 pışpış da o yapsın yazdimm

O da bana dünyada olmayan şeyleri yazdı. 40 sene düşünsem akıl edemezdim. Aynı bu konudaki gibi.

Tabi benden başka birçok başka arkadaş da nasiplendi.

Yani inanın burdaki o yorumlara beğenmedim bile atamadım.

Yani beğenmedim butonuna basmam demek onları okuduğum anlamına geliyor diye onu bile yapamadım.

Aksiyon alabilmek için yazılanları okumak gerekiyor maalesef.
Neandertalin teki ile sabaha kadar küfürleşecek değilim, sanal da olsa tıpkı gerçekteki gibi herkes sınırını,haddini bilmek zorunda. Gerekeni yapacağım.

Sobelendin be canım artık naapsan faydasız..IP adresini ölsen saklayamazsın.KK profili gizlemekle olmaz o iş malesef. O değilde sen şimdi memursun bi de ooo... ceza alınca 657 den ihraç olursun. Bizler gerizekalı dangalak salak sen uyanık.
ne memuru değildir.okulda temizlik görevlileri kadrosuz artık çoğunlukla

seanstır o
muhtemelen ayda 2 olur
Benim bildiğim psikologlar ve psikiyatrlar seanslara haftalık çağırıyor. Cok pahalı ya. Eminim giden insanların hayatında bir çok şey degisiyordur.
Ama ya çocukluk travmaları olup o kadar parası olmayanlar ne yapsın.
Bu hayat çok acımasız.
Kendi isteğinle gelmiyorsun dünyaya ve senin hayatında hiç bir şey olmasi gereken insanlar çocukluğuna scyor senin bütün hayatın bu travmalarla bogusmakla geçiyor.
Ve kendimi iyi hissedeyim dersen karnını doyurmak için bile kazanamayacağın paraları gözden çıkarman gerekiyor.
Neyse konumuz bu değildi dimi konu sahibinin konusunu dağıtmış gibi olmayayım.

Sobelendin be canım artık naapsan faydasız..IP adresini ölsen saklayamazsın.KK profili gizlemekle olmaz o iş malesef. O değilde sen şimdi memursun bi de ooo... ceza alınca 657 den ihraç olursun. Bizler gerizekalı dangalak salak sen uyanık.
Oh devlet memurluğuna da son verirler iyi olur. Böyle dandini dastana misali girip burada küfür sallamak nedir gerçekten küfür edenin yanına kalmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X