- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi Kupakizi555
İyi ki varsınız vallaİstediği kadar düzenlesin bilişimciyim yani ip adres yeter onun kim olduğunu bulmaya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ki varsınız vallaİstediği kadar düzenlesin bilişimciyim yani ip adres yeter onun kim olduğunu bulmaya![]()
Muhtemelen onu gizleyince bulunamayacağını sanıyor..Ahahahah, zaten yepyeni üye, nesi var da nesini gizliyor?
şöyle oluyorrr şikayet ediyorsun savcılığa hatta önce polise onlar senin evine gelip kendi pc den bile buluyor hakaret edeni.adını adresini herşeyini sonra da dava açılıyorr.zaten buraki yazılanlar da silinemeyeği için çokk kolay olur.erkek arkadaşım bilgi işlemci. çoğu zaman iki parmak oynatmaları yetiyor bulmaya.
yani ancak bu işi bilip kendini iyi saklayabilecek biri olsun da uğraşılmasın.
o da bu tip forum siteleri için zor.
Valla ben değil polis iyiki var böylelerini hizaya getiriyor mis gibiİyi ki varsınız valla![]()
Korktuysa demekToscananın profilini inceliyor bizim Mahmut abi:))
Cimer'e yazacağım suç duyurusunda bulunacağım. Kimse anonim kimliğine güvenip bu şekilde hakaret edemez.Üslup bile yok.
Kesinlikle suç duyurusu lazım sana.
Silinse bile çok rahat bulunabiliyor. Artık herşey bulutta yedeklişöyle oluyorrr şikayet ediyorsun savcılığa hatta önce polise onlar senin evine gelip kendi pc den bile buluyor hakaret edeni.adını adresini herşeyini sonra da dava açılıyorr.zaten buraki yazılanlar da silinemeyeği için çokk kolay olur.
avukat katibi sayılırım yav bana sorun sizzz dayım yıllarca bedava çalıştırdı beniiMaddi tazminat?? Yüklü rakamlar olabiliyor.
Ahahahah, şeceresini çıkartırlar merak buyurmasın.Muhtemelen onu gizleyince bulunamayacağını sanıyor..
Yok yok.
Bundan bir kac sene önce bi konu açıldı burda.
Kız küçük. Kv evinde yaşıyor. Ama cümbür cemaat yani kp var kayınbiraderler girla evde.
Neyse bebeği gece cırlıyormuş kocasi da kızıyormuş çocuk ağlayınca . E bütün odalar da doluymuş. Başka odaya gidemiyormuş. Ne yapacağını sordu burda.
Ben de kocasını suçlayıcı yazdim. Paşa bey ya ev açacak ya da o sesi dinleyecek. Kalksın 2 pışpış da o yapsın yazdimm
O da bana dünyada olmayan şeyleri yazdı. 40 sene düşünsem akıl edemezdim. Aynı bu konudaki gibi.
Tabi benden başka birçok başka arkadaş da nasiplendi.
Yani inanın burdaki o yorumlara beğenmedim bile atamadım.
Yani beğenmedim butonuna basmam demek onları okuduğum anlamına geliyor diye onu bile yapamadım.
Umarım gereken en kısa sürede yapılır. Ekran arkasında olmaya güvenip bu kadar çirkinlik cezasız kalmamalı zaten.Ahahahah, şeceresini çıkartırlar merak buyurmasın.
ne memuru değildir.okulda temizlik görevlileri kadrosuz artık çoğunluklaSobelendin be canım artık naapsan faydasız..IP adresini ölsen saklayamazsın.KK profili gizlemekle olmaz o iş malesef. O değilde sen şimdi memursun bi de ooo... ceza alınca 657 den ihraç olursun. Bizler gerizekalı dangalak salak sen uyanık.
Şu anda da hesap bilgilerini düzenliyor.
Benim bildiğim psikologlar ve psikiyatrlar seanslara haftalık çağırıyor. Cok pahalı ya. Eminim giden insanların hayatında bir çok şey degisiyordur.seanstır o
muhtemelen ayda 2 olur
Oh devlet memurluğuna da son verirler iyi olur. Böyle dandini dastana misali girip burada küfür sallamak nedir gerçekten küfür edenin yanına kalmamalı.Sobelendin be canım artık naapsan faydasız..IP adresini ölsen saklayamazsın.KK profili gizlemekle olmaz o iş malesef. O değilde sen şimdi memursun bi de ooo... ceza alınca 657 den ihraç olursun. Bizler gerizekalı dangalak salak sen uyanık.
Gece gece sesli güldüm koca kişisi uyandı sana bisey oldu sandım diyorBenim okuduğum şeyi gözümde canlandırma huyum varyazmayın öyle garip garip saç baş yolmalı şeyler.
![]()
Düzenlesin, o küfürleri yazarken ben hepsinin ekran görüntüsünü aldım.