Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım gerçekten erkektir. Eğer kadınsa ve bunları yazabildiyse çok üzülürüm bu nesil adına..
Yani ben aynı havayı soluyor olmaktan utanç duyuyorum kadın yada erkek olması farketmez küfür ve hakaretin kadını erkeği yok sadece seviyesiz olduğunu gösteriyor bi kategori yok böyleleri için...

Yani ben aynı havayı soluyor olmaktan utanç duyuyorum kadın yada erkek olması farketmez küfür ve hakaretin kadını erkeği yok sadece seviyesiz olduğunu gösteriyor bi kategori yok böyleleri için...

çok daha beterlerini söyleyebilen kadınlar var
bir de bazen insan geyiğine de saçma sapan küfürlü konuşabiliyor
ama şahsa hakaret aslaaaa

çok daha beterlerini söyleyebilen kadınlar var
bir de bazen insan geyiğine de saçma sapan küfürlü konuşabiliyor
ama şahsa hakaret aslaaaa
Ben ağzı bozuk bi insanım ama böylesini görünce yani ben terbiyeliymişim dedim. Dediğiniz gibi geyikte falan tabi o da. Şahısa küfür hakaret eden zaten ne bileyim ya allah selamet versin böylesine.

Bizim okula gelen bayan personel de bir öğretmenle ilgili böyle havalara girmişti, yok bana baktı yok ilgilendi falan diye millete yalan haber yaymisti. Öyle bir şey yoktu. Rezil olduğuyla kaldı. Ahlakı egitilmemis insanların böyle kufretmesi çok garip gelmedi bana

Ben ağzı bozuk bi insanım ama böylesini görünce yani ben terbiyeliymişim dedim. Dediğiniz gibi geyikte falan tabi o da. Şahısa küfür hakaret eden zaten ne bileyim ya allah selamet versin böylesine.

bence öğretmene de küfretti adam arkasını dönüp gidince
:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…