- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Dedim ya avukat yanında talimliyim diye çoktannn araştırdım profiliniiiCeycey bu ne hız bu saatte:))
abi değil kadın eminimmmMahmut abi küfür etmiyo artık,uslandı.şimdi kendini kurtarma derdinde.
Ciddi misinAnkara da bir okulda
Yani ben aynı havayı soluyor olmaktan utanç duyuyorum kadın yada erkek olması farketmez küfür ve hakaretin kadını erkeği yok sadece seviyesiz olduğunu gösteriyor bi kategori yok böyleleri için...Umarım gerçekten erkektir. Eğer kadınsa ve bunları yazabildiyse çok üzülürüm bu nesil adına..
Bende kadın olduğunu düşünüyorum fakat bir kadının böyle küfrediyor olması beni inanılmaz derecede utandırıyor ve bu yüzden bunu kabullenmek istemiyorum ceyceyciğimabi değil kadın eminimmm
Yani ben aynı havayı soluyor olmaktan utanç duyuyorum kadın yada erkek olması farketmez küfür ve hakaretin kadını erkeği yok sadece seviyesiz olduğunu gösteriyor bi kategori yok böyleleri için...
Bir kadın mi yazdı şimdi bu küfürleriabi değil kadın eminimmm
Ben ağzı bozuk bi insanım ama böylesini görünce yani ben terbiyeliymişim dedim. Dediğiniz gibi geyikte falan tabi o da. Şahısa küfür hakaret eden zaten ne bileyim ya allah selamet versin böylesine.çok daha beterlerini söyleyebilen kadınlar var
bir de bazen insan geyiğine de saçma sapan küfürlü konuşabiliyor
ama şahsa hakaret aslaaaa
Öğretmenı merak ettim yav yakışıklı mı acebNoldu ya foton gitti
Gülseren hanımda kurtaramaz artık bizi... ne yapacağız şimdi?Bir kadın mi yazdı şimdi bu küfürleri
Bu tür küfürleri geçen hafta bir kavgada duydum romanların kavgasıydı karşı mahalle roman mahallesi, o kızların ağzında aynı bu tarz küfürleri duyunca irkildim resmen... Ayıp be!
Benim aklıma nedense konuyu ilk okurken birden Selena’daki Burak Hoca karakteri gelmiştiÖğretmenı merak ettim yav yakışıklı mı aceb
Ben ağzı bozuk bi insanım ama böylesini görünce yani ben terbiyeliymişim dedim. Dediğiniz gibi geyikte falan tabi o da. Şahısa küfür hakaret eden zaten ne bileyim ya allah selamet versin böylesine.
O zaman talibimBenim aklıma nedense konuyu ilk okurken birden Selena’daki Burak Hoca karakteri gelmişti
Bence küfür edip atar yapınca havalı olduğunu falan sanıyor. Yazık kafasınabence öğretmene de küfretti adam arkasını dönüp gidince
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?