- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Bizim bizden başka dostumuz yok işte görüyorsunuz, biraya gelip atlatabiliriz bu tramvayı diyorum sizeGülseren hanımda kurtaramaz artık bizi... ne yapacağız şimdi?
Canım senin bir yavuklun yok muyduO zaman talibim
Ben bipolar hastasiyim arada oluyor böyle şeyler kusura bakmayinSs leri aldım,mahkemede görüşürüz.
AhdbahdhwbsBen bipolar hastasiyim arada oluyor böyle şeyler kusura bakmayin
Çevir kazı yanmasın...Ben bipolar hastasiyim arada oluyor böyle şeyler kusura bakmayin
O kadar zor bir hastalığı kendi edepsizliginize alet etmeyin!Ben bipolar hastasiyim arada oluyor böyle şeyler kusura bakmayin
Asena ile yarışırsın.Ben bipolar hastasiyim arada oluyor böyle şeyler kusura bakmayin
Mani döneminde şiddetleniyor sinirimO kadar zor bir hastalığı kendi edepsizliginize alet etmeyin!
Bence küfür edip atar yapınca havalı olduğunu falan sanıyor. Yazık kafasına
Raporum var canimAsena ile yarışırsın.
Ama seni şikayet edeceğim. Hastalık uydurma
Yavvv çaktırmasan olmuyorduBizim bizden başka dostumuz yok işte görüyorsunuz, biraya gelip atlatabiliriz bu tramvayı diyorum size
Canım senin bir yavuklun yok muydu
Ahdbahdhwbs
R sağlam
Tamam polisler gelince gösterirsiniz o zaman. Bana canım demeyinRaporum var canim
90larda kalite vardı...of 90lardaki ergenler daha eğlenceli ve havalıydı ya
yeni nesiller tırt :)
Raporum var :)epey uzun sürdü araştırıp bahane bulması
Tamam mahkemede gösteririm raporuTamam polisler gelince gösterirsiniz o zaman. Bana canım demeyin
Hmm.Mani döneminde şiddetleniyor sinirim
Raporum var :)
Mahkeme dr sevkeder. Doğruluğu ispatlanırsa ona göre karar verilir.Ben bipolar hastasiyim arada oluyor böyle şeyler kusura bakmayin
Hmm.
Tehdit edilince, geçiveriyor demek mani dönemi.
Doktorları bilgilendirelim bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?