- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Muhabbet açmaya çalışan erkek çay sormaz. Farklı bir soru sorar, ilgisini belli edeceği bir adım atar.Bakışlarimi yakalayınca sürekli sonra sordu muhabbet açmaya çalıştı diye dusundm ben
Siz de onu sunarsınız karşı tarafın açtığı davada.Raporum var canim
Kışkırtmayın hanımlar valla yine bi taraflarımıza küfürler yeriz sonra kocamızın yüzüne nasıl bakıcazSiz de onu sunarsınız karşı tarafın açtığı davada.
Aynen oyleMahkeme dr sevkeder. Doğruluğu ispatlanırsa ona göre karar verilir.
Bu gece birçok konuda çığır açtı kupakizi, bakalım daha neler olacak?haha evet
resmen bilimsel çığır açıldı şu an
Ve bende sizi şikayet edeceğim bu kadar üstüme geldiğiniz için hasta bir insana boyle muamele yaptığınız için seviyesi düşük bilmem ne dediğiniz icinSiz de onu sunarsınız karşı tarafın açtığı davada.
Niye sakinlesin ?Hukuki boyuta geçince neden hemen sakinledi bu mani durumu? Oldukça kontrollüymüş bu hastalık,bak bunu bilmiyordum.
Bu gece birçok konuda çığır açtı kupakizi, bakalım daha neler olacak?
Ben biraz sonra bizi ikna edemeyince yeni kriz! geçirip küfürleri siralayacağını düşünüyorum
Hasta bir insan demek.Ve bende sizi şikayet edeceğim bu kadar üstüme geldiğiniz için hasta bir insana boyle muamele yaptığınız için seviyesi düşük bilmem ne dediğiniz icin
Ben özrümu diledim kabul etmiyorlarkonu sahibi,size özelden de yazdım,en mantıklısı yaptıklarınızı kabul edip,özür dilemek diye. çünkü gerçekten haksızsınız. ben üzüldüm size,yardımcı olmak isterdim ancak kendinizi geri dönüşü olmayan bir yola soktunuz,ağır küfürler ettiniz. özrünüzü karşı taraf kabul eder mi bilmiyorum ama yapılacak tek ve en doğru şey özür dilemekti bu durumda.
bipolar hastalığını bilirim, böyle olmaz. üzgünüm sizin adınıza...
Dalga geçme başına verir Allah o zaman gorursunHasta bir insan demek.
Çok duygulandım şuan
Ve bende sizi şikayet edeceğim bu kadar üstüme geldiğiniz için hasta bir insana boyle muamele yaptığınız için seviyesi düşük bilmem ne dediğiniz icin
Ay bir gün hamileyken arkadasim beni uyardı hayvanlarla çok içki dıslı olma bu dönemde dedi. Toksoplazmadan bahsetti ki kendisi işi gereği bu konuda bilgi sahibi. Ben de o ara kedi, köpek, civciv, kuş hepsini besliyorum :) neyse burada bir kadın hamileymiş, kedi besliyormus, insanlar da onu uyariyormus dikkat et diye. Ben de arkadaşımın söylediği şeyi onunla paylastim. Kaç kişi saldırıya geçti anlatamam. Güya hayvansever geçinen insanlar. İnsana merhamet etmeyip hayvana merhamet ettiğini söylemek hiç inandırıcı gelmiyor bana. Gözlerim dolmustu
Dalga geçmiyorum.Dalga geçme başına verir Allah o zaman gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?