Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haha evet
resmen bilimsel çığır açıldı şu an
Bu gece birçok konuda çığır açtı kupakizi, bakalım daha neler olacak?
Ben biraz sonra bizi ikna edemeyince yeni kriz! geçirip küfürleri siralayacağını düşünüyorum

konu sahibi,size özelden de yazdım,en mantıklısı yaptıklarınızı kabul edip,özür dilemek diye. çünkü gerçekten haksızsınız. ben üzüldüm size,yardımcı olmak isterdim ancak kendinizi geri dönüşü olmayan bir yola soktunuz,ağır küfürler ettiniz. özrünüzü karşı taraf kabul eder mi bilmiyorum ama yapılacak tek ve en doğru şey özür dilemekti bu durumda.
bipolar hastalığını bilirim, böyle olmaz. üzgünüm sizin adınıza...

Ben özrümu diledim kabul etmiyorlar

Ve bende sizi şikayet edeceğim bu kadar üstüme geldiğiniz için hasta bir insana boyle muamele yaptığınız için seviyesi düşük bilmem ne dediğiniz icin

Kardeş haydi alacağımı aldım demiştin di mi? yapacak bir sey yok sakinleş, kendini nasıl savunacağını düşün.

Toksoplazmanin 3 farklı bulaşma yolu var. Sadece hayvan beslemeyle bulaşmaz, evdeki aşılı hayvandan hiç bulaşmaz, bakiyorsa aşisini yaptirsin kişiler.
Direkt kedilerden bulaşiyormuş yaklaşma, evden uzaklaştir, yaninda bulundurma tarzi yorumlar insani sinirlendiriyor gayet.En fazla aşilarini ihmal etme diye uyarilir. Sokaktaki hayvanlarla temasina dikkat et denilir.

İnsanlarin cocugu söz konusu olup iclerine korku düştuğunde belki de hayvanini evden uzaklastiracak hiç yoktan yere.

Sizin ne yazdiginizi bilmiyorum ama "bizim bir tanidigimiz..." Diye başlayan garip garip hikayeler dönüyor hep o tarz konularda sinir olunmayacak gibi değil.

Dalga geçme başına verir Allah o zaman gorursun
Dalga geçmiyorum.
Çok yakın bir akrabası bipolar olan biri olarak yaptığınız edepsizligi onunla örtmeye çalışmanizin çok ayıp olduğunu söylüyorum.

Ben de şikayet edeceğim sizi, ettiğiniz küfürleri hastalığa bağladıginiz için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…