- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Ay bir gün hamileyken arkadasim beni uyardı hayvanlarla çok içki dıslı olma bu dönemde dedi. Toksoplazmadan bahsetti ki kendisi işi gereği bu konuda bilgi sahibi. Ben de o ara kedi, köpek, civciv, kuş hepsini besliyorum :) neyse burada bir kadın hamileymiş, kedi besliyormus, insanlar da onu uyariyormus dikkat et diye. Ben de arkadaşımın söylediği şeyi onunla paylastim. Kaç kişi saldırıya geçti anlatamam. Güya hayvansever geçinen insanlar. İnsana merhamet etmeyip hayvana merhamet ettiğini söylemek hiç inandırıcı gelmiyor bana. Gözlerim dolmustuBen odunum galiba, g.çımı devirerek okuyorum.
Zaten moderatör de eski haline döndürür düzenlese bileDüzenlesin, o küfürleri yazarken ben hepsinin ekran görüntüsünü aldım.
Toksoplazma nedir? Ne zararı var?Ay bir gün hamileyken arkadasim beni uyardı hayvanlarla çok içki dıslı olma bu dönemde dedi. Toksoplazmadan bahsetti ki kendisi işi gereği bu konuda bilgi sahibi. Ben de o ara kedi, köpek, civciv, kuş hepsini besliyorum :) neyse burada bir kadın hamileymiş, kedi besliyormus, insanlar da onu uyariyormus dikkat et diye. Ben de arkadaşımın söylediği şeyi onunla paylastim. Kaç kişi saldırıya geçti anlatamam. Güya hayvansever geçinen insanlar. İnsana merhamet etmeyip hayvana merhamet ettiğini söylemek hiç inandırıcı gelmiyor bana. Gözlerim dolmustu
Anne karnındaki bebekte problem oluşturan bir tür hayvan dışkısından insana bulaşan bir bakteri diye biliyorumToksoplazma nedir? Ne zararı var?
genellikle kedilerden bulaşan bir mikroorganizma. gebelikte düşüklere bile neden olabiliyor maalesef...Toksoplazma nedir? Ne zararı var?
Kedilerde olan bir parazit galiba. Sana bana zararı yok ama anne karnındaki bebeğin zihinsel gelişimine darbe vuruyor. Asisiz kedilerde oluyormuş galibaToksoplazma nedir? Ne zararı var?
Düzenlesin, o küfürleri yazarken ben hepsinin ekran görüntüsünü aldım.
Ankara da bir okuldaDüzenlesin, o küfürleri yazarken ben hepsinin ekran görüntüsünü aldım.
Kamu spotuna uygun bir başlık olmadı gerçektenKız sende boşver bu konuyu çık buradan. Konu sahibi ipimle kuşağım moduna girdi. Siz de hala sosyal mesaj vermeye çalışıyorsunuz .d
Hızlı çıktın maşallah :))Ankara da bir okulda
Nerden buldun gız?Ankara da bir okulda
Ankara da bir okulda
Doktolarim bile beni uyarmıştı ilk zamandan daha. 2 farkli doktora gittim 2si de söyledi bunu. Testte yapiliyor bagisiklik var mi diyeAy bir gün hamileyken arkadasim beni uyardı hayvanlarla çok içki dıslı olma bu dönemde dedi. Toksoplazmadan bahsetti ki kendisi işi gereği bu konuda bilgi sahibi. Ben de o ara kedi, köpek, civciv, kuş hepsini besliyorum :) neyse burada bir kadın hamileymiş, kedi besliyormus, insanlar da onu uyariyormus dikkat et diye. Ben de arkadaşımın söylediği şeyi onunla paylastim. Kaç kişi saldırıya geçti anlatamam. Güya hayvansever geçinen insanlar. İnsana merhamet etmeyip hayvana merhamet ettiğini söylemek hiç inandırıcı gelmiyor bana. Gözlerim dolmustu
Profilinde şehir ankara yazıyordu. Gerçi nerde olduğu önemsiz. Evine kadar dakikasında buluyor bilişim suçları yetkilileri.Nerden buldun gız?
Ya bence bu mahmut abi hayatında bildiği tek kız kartlardaki kupakızı olduğundan bu nicki aldıKupakizi ne oldu sesine kesildi?
Hayvanlarda oluşan bir parazit. Hayvanların az pişmiş yada çiğ et yemesiyle oluşuyor ve insana geçiyor,Toksoplazma nedir? Ne zararı var?
Evet öyle. Ama kimi insanın kafası, kimi insanın vicdani taşlaşmış oluyorDoktolarim bile beni uyarmıştı ilk zamandan daha. 2 farkli doktora gittim 2si de söyledi bunu. Testte yapiliyor bagisiklik var mi diye
Umarım gerçekten erkektir. Eğer kadınsa ve bunları yazabildiyse çok üzülürüm bu nesil adına..Ya bence bu mahmut abi hayatında bildiği tek kız kartlardaki kupakızı olduğundan bu nicki aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?