- 17 Ekim 2020
- 222
- -185
- 13
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Bende üniversite mezunuyum iş yok napayimSen masallarda ki külkedisi, o da yakisikli prens değil.
Gerçek hayatta okumuş etmiş mesleği olan biri, yine kendi gibi birini istiyor. Hele ki öğretmenler. Çoğu kendi gibi öğretmen biri ile evleniyor. Belki de sevgilisi bile var.
İyide kibri gösteren buradakiler değil ki; adamın kendisi, sadece öğretmen iş arkadaşları ile konuşup diğer temizlikçilerle hiç konuşup, muhattap olmayıp, konu sahibine çay sorunca ilanı aşk etmiş gibi umutlanmış kendisi, bizde boşa umutlanma, böyle adam sana yaklaşsa bile ciddi niyetle yaklaşmaz, sonunda üzülen işini kaybeden sen olursun diyoruz. Kimsenin konu sahibini aşağladığı yok yani.bazı yorumlara inanılmaz şaşırdım. Bir öğretmen ve bir temizlik görevlisi arasında meslekleri ve eğitimleri arasında bir fark yoktur. Birini işinden dolayı aşağı görmek kimsenin haddi değildir. Bu ne kibir yahu! Konu sahibine gelince; neden olmasın. Zamana bırak. Ama bu bey de kendini buradaki bazı arkadaşlar gibi üst seviye görüyor ise unut gitsin. Ondan insan da adam da olmaz.
Koskoca adam muhabbet açmak için kasmaz zaten.Ama baktıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm ben
Evet sordum konuşmuyor bizle dediler
Tacizci gibi bakıyorum zatenKoskoca adam muhabbet açmak için kasmaz zaten.
Çok üzgünüm ama bakmasınız çok iyi olur.
Gözlerle taciz hissi verirseniz işinizi tehlikeye atabilirsiniz. Hoş da olmaz zaten.
Haklısınız teşekkür ederim. Daha önce çalıştım evet tecrübeliyimDaha önce çalıştınız mı? Çok saf ve iyi niyetlisiniz belli ki, insanlar bu ilginizi fark ederlerse hemen dedikoduya başlarlar, abartırlar, olmayan şeyleri olmuş gibi anlatırlar. en ciddi kurumlarda bile bu muhabettleri gördüm en basiti bekar birini görünce hemen birilerine ayarlamaya çalışırlar. Daha yeni ise başlamışsınız insanlari doğru düzgün tanimiyorsunuz, bana kalirsa tanisaniz bile iş yerinizde bu konuları baskalarina yansitmayın derim sizin iyiliğiniz için..
Çok güldüm yaYeni gittiğim okulda önceki yıl çalışan bayanın bir erkek hocamızın dikkatini çekmek için çok uğraştığı, hattâ kek börek vs. getirdiğini, sürekli baktığını falan anlatmışlardı.
Erkek hocanın tepkisi , çok şükür bu sene gelmedi , kurtuldum şeklindeydi
Yapmayın böyle şeyler, yani arada kaçamak bakış olur ama dikkat çekecek kadar ,rahatsız edecek kadar bakmayın insanlara . Ha bir de böyle şeyler hemen farkediliyor eminim öğretmen gruplarının yeni dedikodusudur.
Pek ihtimal vermiyorum ben de ama şansınızı denemek istiyorsanız okul dışında, sosyal mecralardan falan yürüyün ama şu tavrınız çok rahatsız edici insanlarin çalışma ortamında yapmayın
Evet. Pandemi sebebiyle tüm okullarda....Cay kahve neden yasak olsun. Kusura bakmayin burayi anlayamadim. Turkiye'de okullarda boyle bir yasak mi var???
Kaçmadı ki muhabbet açtı
Ya öf ya ben anlatamıyorum neyseiyi de adam size kendi işiniz nedeniyle çay var mı diye sormuş
sizin yerinize hüseyin amca çay yapsa ona da çay var mı derdi sonuçta
bazı yorumlara inanılmaz şaşırdım. Bir öğretmen ve bir temizlik görevlisi arasında meslekleri ve eğitimleri arasında bir fark yoktur. Birini işinden dolayı aşağı görmek kimsenin haddi değildir. Bu ne kibir yahu! Konu sahibine gelince; neden olmasın. Zamana bırak. Ama bu bey de kendini buradaki bazı arkadaşlar gibi üst seviye görüyor ise unut gitsin. Ondan insan da adam da olmaz.
Üniversite mezunuyum ablacım bendeben bunu kibir olarak görmüyorum. her insan kendi eğitim ve kültür seviyesine uygun, mümkün mertebe denk gelirlerde insanları tercih eder. çünkü her davul dengiyle çalar.
bu da bir insanı aşağılamak değildir asla. hayatın çok normal bir seyridir.
hani bir insan okuyamamıştır ama kendini çok geliştirmiş vs bir derece olabilir ama diğer türlü gerçekten ilişkilerde büyük zorluklar oluyor.
Sen masallarda ki külkedisi, o da yakisikli prens değil.
Gerçek hayatta okumuş etmiş mesleği olan biri, yine kendi gibi birini istiyor. Hele ki öğretmenler. Çoğu kendi gibi öğretmen biri ile evleniyor. Belki de sevgilisi bile var.
Biriyle paylaştım valla tutamadım kendimiÇalışma arkadaşlarınızla bu konuyu inşallah paylaşma hatasına dusmemissinizdir?
Biriyle paylaştım valla tutamadım kendimi
Bizde de var çay . Herkes kendi bardağından içiyor.Ayni şeyi düşündüm. Bizde yapılmıyor çay kahve
Üniversite mezunuyum ablacım bende
Valla korkmaya basladim napmaliyim konusunu artık açmasam unutmuş gibi yapsam olur muO iyi olmamış.. paylaşılan sır, sır değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?