Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

salak yerine konmaya çalışılması çok komik
sanki buradakilerin hiç kafası basmıyor neyin ne olduğuna
herkes gayet akıllı, kim kimin ne olduğunu da net anlıyor

Gidemem ki çalışıyorum bende gitmek istiyorum ama korkuyorum işten çıkarırlar diye
Burada yaptığınız şeyi orada herhangi bi öğretmene yada öğrenciye yapsanız ne olur biliyor musunuz? Bir daha asla bi yerde işe giremezsiniz. İşinizi kaybedin işten daha önemli şeyler de var bu hayatta mesela sağlık.

salak yerine konmaya çalışılması çok komik
sanki buradakilerin hiç kafası basmıyor neyin ne olduğuna
herkes gayet akıllı, kim kimin ne olduğunu da net anlıyor
Allah yukarda şahidim kimseyi inandırmak zorunda değilim üni mezunu olduğumada inanmamislardi

Gidemem ki çalışıyorum bende gitmek istiyorum ama korkuyorum işten çıkarırlar diye
22 yaşında ne zaman üniversite okudun ne zaman evlendin ne zaman çocuk yaptın ne zaman boşandın da ne zaman aradan zaman geçti de şimdi de okuldaki öğretmen beyi gözüne kestirdin.

Bence doktorun seni yurtdisina yatirsin ermenistana falan bak azerbeycanla ugrasiyo adamlar sen gidersen belki birakirlar kardeslerimizin yakasini

Allah yukarda şahidim kimseyi inandırmak zorunda değilim üni mezunu olduğumada inanmamislardi

ağzına geleni söyleyip mahkeme lafını duyunca çark etmek gayet sağlıklı bir insan davranışı bence
muhtemelen burada banlanmak yetmez tamamen yasaklanırsınız da. yeni bir üyelik alabileceğinizi de sanmam.

bire bir, şahsına küfrettiğiniz arkadaş da umarım insancıl yaklaşıp o iğrenç lafları unutmaz ve hakkını savunur. zira onun nezdinde aslında hepimize o iğrenç demenin hafif kalacağı lafları yazdınız.

Sen bı işine bak sabahtan beri benimle uğraşıyorsun üstüme geliyorsun yeter be

Ben Ankara'da yaşıyorum Adana'ya yatıracak doktorum ise gidemeyecegimden dolayı cikartirlar
Neden Ankara'dan Adana'ya?

Ayrıca hastanede yatarsan sana rapor verilerler raporun olunca işten çıkarmazlar.

Tehdit edilince, aklı başına gelecek kadar sağlıklı bir insansiniz, birşey olmaz size.

22 yaşında ne zaman üniversite okudun ne zaman evlendin ne zaman çocuk yaptın ne zaman boşandın da ne zaman aradan zaman geçti de şimdi de okuldaki öğretmen beyi gözüne kestirdin.
Kizz soylicegi yalani karistiriyo lutfen teker teker gelin 18 de okula girmis 2. Yilinda yani 19 da evlenmis 20 de hamile kalmis 21 de dogurmus dogumhaneden okula bonservis bedeli ile transfer olmus ise baslamis cocuguna da annesi bakiyomus el kadar bebeye ama annesi bunun bebegine bakarken bu findik kirma pesinde hemde adam cay olmadigini gorup cay var mi dedigi icin

Hanımlar bence tamam üstüne gitmeyin daha fazla.

Psikolojik rahatsızlıklar , böyle durumlarda daha olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Bir kızım var diyor.
Bu yüzden kadınlarla arkadaş olmak istemiyorum hep bı laf sokma

Hanımlar bence tamam üstüne gitmeyin daha fazla.

Psikolojik rahatsızlıklar , böyle durumlarda daha olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Bir kızım var diyor.
ben inanmadım polis avukat mahkeme denince korktu. çokkkk dava gördümm böyle diyenn kendini kurtarmak için

Neden Ankara'dan Adana'ya?

Ayrıca hastanede yatarsan sana rapor verilerler raporun olunca işten çıkarmazlar.

Tehdit edilince, aklı başına gelecek kadar sağlıklı bir insansiniz, birşey olmaz size.
Adana'da var pskiyatri kliniği Ankara'daki pandemi dolayısıyla kapalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…