- 17 Ekim 2020
- 222
- -185
- 13
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Gidemem ki çalışıyorum bende gitmek istiyorum ama korkuyorum işten çıkarırlar diyeO zaman doktorunu dinle ve git hem kendin hem çocuğun için
Hastalığın gibi çocuğun olduğuna da inanmadım. . Çocuk da yumuşak karnimiz ya oradan vurmaya çalışın tabi.
Herkes olmayacak küfürler etsin sonra hastayım ben desin.
Burada şikayet edileceğiniz yazılana kadar gayet rahat yazdınız küfürleri sonra birden bir aydınlanma geldi size, yersek.
Burada yaptığınız şeyi orada herhangi bi öğretmene yada öğrenciye yapsanız ne olur biliyor musunuz? Bir daha asla bi yerde işe giremezsiniz. İşinizi kaybedin işten daha önemli şeyler de var bu hayatta mesela sağlık.Gidemem ki çalışıyorum bende gitmek istiyorum ama korkuyorum işten çıkarırlar diye
Allah yukarda şahidim kimseyi inandırmak zorunda değilim üni mezunu olduğumada inanmamislardisalak yerine konmaya çalışılması çok komik
sanki buradakilerin hiç kafası basmıyor neyin ne olduğuna
herkes gayet akıllı, kim kimin ne olduğunu da net anlıyor
İse alınırken sorun olmadı mı o rapor?Mahkemede sunarım raporumu
HaklisinizBurada yaptığınız şeyi orada herhangi bi öğretmene yada öğrenciye yapsanız ne olur biliyor musunuz? Bir daha asla bi yerde işe giremezsiniz. İşinizi kaybedin işten daha önemli şeyler de var bu hayatta mesela sağlık.
Gidip acilen tedavi ol buyuk ihtiyacin var ayrica kemik yagmaz merak etmeİnşallah başına gelir başka hiç bir şey demiyorum ben
Ben Ankara'da yaşıyorum Adana'ya yatıracak doktorum ise gidemeyecegimden dolayı cikartirlarİse alınırken sorun olmadı mı o rapor?
Sorun olmadiysa doktorunuza gidebilirsiniz pekala.
Neden işten çıkarsınlar?
22 yaşında ne zaman üniversite okudun ne zaman evlendin ne zaman çocuk yaptın ne zaman boşandın da ne zaman aradan zaman geçti de şimdi de okuldaki öğretmen beyi gözüne kestirdin.Gidemem ki çalışıyorum bende gitmek istiyorum ama korkuyorum işten çıkarırlar diye
Allah yukarda şahidim kimseyi inandırmak zorunda değilim üni mezunu olduğumada inanmamislardi
Sen bı işine bak sabahtan beri benimle uğraşıyorsun üstüme geliyorsun yeter beağzına geleni söyleyip mahkeme lafını duyunca çark etmek gayet sağlıklı bir insan davranışı bence
muhtemelen burada banlanmak yetmez tamamen yasaklanırsınız da. yeni bir üyelik alabileceğinizi de sanmam.
bire bir, şahsına küfrettiğiniz arkadaş da umarım insancıl yaklaşıp o iğrenç lafları unutmaz ve hakkını savunur. zira onun nezdinde aslında hepimize o iğrenç demenin hafif kalacağı lafları yazdınız.
Neden Ankara'dan Adana'ya?Ben Ankara'da yaşıyorum Adana'ya yatıracak doktorum ise gidemeyecegimden dolayı cikartirlar
Kizz soylicegi yalani karistiriyo lutfen teker teker gelin 18 de okula girmis 2. Yilinda yani 19 da evlenmis 20 de hamile kalmis 21 de dogurmus dogumhaneden okula bonservis bedeli ile transfer olmus ise baslamis cocuguna da annesi bakiyomus el kadar bebeye ama annesi bunun bebegine bakarken bu findik kirma pesinde hemde adam cay olmadigini gorup cay var mi dedigi icin22 yaşında ne zaman üniversite okudun ne zaman evlendin ne zaman çocuk yaptın ne zaman boşandın da ne zaman aradan zaman geçti de şimdi de okuldaki öğretmen beyi gözüne kestirdin.
Bu yüzden kadınlarla arkadaş olmak istemiyorum hep bı laf sokmaHanımlar bence tamam üstüne gitmeyin daha fazla.
Psikolojik rahatsızlıklar , böyle durumlarda daha olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Bir kızım var diyor.
ben inanmadım polis avukat mahkeme denince korktu. çokkkk dava gördümm böyle diyenn kendini kurtarmak içinHanımlar bence tamam üstüne gitmeyin daha fazla.
Psikolojik rahatsızlıklar , böyle durumlarda daha olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Bir kızım var diyor.
Adana'da var pskiyatri kliniği Ankara'daki pandemi dolayısıyla kapalıNeden Ankara'dan Adana'ya?
Ayrıca hastanede yatarsan sana rapor verilerler raporun olunca işten çıkarmazlar.
Tehdit edilince, aklı başına gelecek kadar sağlıklı bir insansiniz, birşey olmaz size.
Sen bı işine bak sabahtan beri benimle uğraşıyorsun üstüme geliyorsun yeter be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?