Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıklama için teşekkür ederim

Niye hastalık uydurayim ya gece gece manyak mıyım ben hastayım diyorum işte
Hastaysan o cocuk elinden alinmali sen daha kendini yetistirememissin o cocugu nasil yetistirip topluma kazandiricaksin? Ayrica hastaligin kuyrugun sıkısınca ortaya cikti yasli bakimi okumussun hic mi size saglik taramasi yapilmadi hic mi psikolojik testlerden gecmediniz bunu arastiricam emin olun ve bu konu da da eger cocugunuz varsa gercekten elinizden alinmali hic normal degilsiniz hasta olmasaniz bile

Hastalığın gibi çocuğun olduğuna da inanmadım. . Çocuk da yumuşak karnimiz ya oradan vurmaya çalışın tabi.

Herkes olmayacak küfürler etsin sonra hastayım ben desin.

Burada şikayet edileceğiniz yazılana kadar gayet rahat yazdınız küfürleri sonra birden bir aydınlanma geldi size, yersek.

İnsanlar bu kadar acımasız işte çocuğa annem bakıyor benim hastalığında üniversite bittikten sonra ortaya çıktı engelli raporum var

Tamam yeme git şikayetinde et hadi bakalim

22 yaşında, önlisans mezunu, 2.sınıfta evlenmiş boşanmış, çocuğu var, iş bulmuş çalışıyor huhhhuuu. Maşallah yağni.

Konuyu merak edip okudum(yarısına kadar) gerçekten burada bı grup var her türlü eleştiriyi kendilerine hak görmüş...Yok o öğretmen sen kimsin üni okumamissindir hayat okuludur o bilmem ne.Kimsin ki kadıni mesleğiyle aldığı parayla statüsüyle eleştiriyorsun... Kadının en büyük düşmanı yine kadın maşallah...Yapmayın Allah aşkına vicdan ya.

Ona yüz yüze muayenede karar verilir burda bı karar verilmez
elbette öyle, buradan ancak bu kadar yorum yapabilirim ben. ama hastalık belirtilerini,hastaların davranışlarını az çok biliyorum. buradayken ikna olmadım diyelim.
çünkü cezadan muaf olabilecek kadar ağır manisi olan biri bana burada bu kadar sakince yorum yazamaz,başkasından özür dilemezdi. mani atakları öyle hemen kesilmez, mani hastaları da öyle kolay kolay hasta olduklarını ve hatalı olduklarını kabul etmez :) dediğim gibi velev ki şu an manik evredesiniz, demek ki oldukça hafif geçiriyorsunuz, bu da sizin cezadan muaf olamayacağınız anlamına gelir :)

Hanımefendi madem kendinizi kontrol edemiyorsunuz böyle bi mecrada bulunmayın buda kulağınıza küpe olsun. Ama burada yorumlar silinmiyor malesef ettiğiniz küfürler kalacak ve kimse şahsına bu küfürlerin böyle açık bir platforma durmasını istemez. Siz sonunu düşünmeden yazdınız karlı taraf da haklı olarak alttan almıyor. Madem böyle bi hastalığınız var okul gibi bi yerde çalışmanız da sıkıntılı. Sizin acilen hastaneye yatırılmanız şart. Allah şifa versin

Özelden yazan sen degilmiydin git özür dile diye ?

Tesekkur ederim doktorum Adana'ya gonderecekti gitmedim

Çocuğunda varmış bak al onu güzelce yat uyu.Ona güzel örnek ol lutfen.Bugünkü küfürleri onun yanında etme O yavru bu tarz bir ortamda büyümesin. Öğretmene duyduğun aşkta mani dönemindendir belki.O konuyu kapat okuldada kimseye söyleme birşey!!! Hem kendi işinden olursun hem adama zarar verirsin. Ekmeğin aşktan daha önemli,çünkü sen bir annesin. Rica ediyorum bir daha küfür alma ağzına. İyi bir hanımefendi ol o zaman öğretmende alır senii doktorda.. Ahlak herşeyin üzerindedir.

İnsanlar bu kadar acımasız işte çocuğa annem bakıyor benim hastalığında üniversite bittikten sonra ortaya çıktı engelli raporum var
Ben acimasiz degilim sayin kupa kizi kuyrugu sikisinca uydurma hikaye yazanlara karnim tok annen bakiyosa eger bu gercekse de sen su donemde millet issizlikten kirilirken calisiyosun bide yetmiyomus gibi daha dun girdigin iste gidip millete sapik gibi Bakiyosun eee bu hikayede hani durumun yoktu cocugun cok onemliydi nerde bu soylediklerinle onlari kaybetmemek icin yaptigin seyler valla arkadasin yerinde olsam bu isin pesini birakmam ayrica madem raporun var mahkemede cocugunun elinden alinmasina da delil olur

Çok teşekkür ederim çok naziksiniz

İnşallah başına gelir başka hiç bir şey demiyorum ben

Kusura bakmazsanız ve rahatsızlık vermeyeceksem birşey daha sormak istiyorum. Burada geçince aklıma geldi.

Psikiyatrik rahatsızlık raporu olan kişiler okullarda çalışabiliyor mu? Bir tanıdığımı borderline yüzünden okulda işe almamışlardı. Çalışabiliyorlarsa orda bir haksızlık olmuş demektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…