- 17 Ekim 2020
- 222
- -185
- 13
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Mahkemede görürsün gercekleri bende sizden şikayetçi olacağım hasta adamın üstüne geldiğiniz icinben inanmadım polis avukat mahkeme denince korktu. çokkkk dava gördümm böyle diyenn kendini kurtarmak için
Kadınlar kulübüne üye olmasaydın o zaman , zorla mı üye olup konu açtın?Bu yüzden kadınlarla arkadaş olmak istemiyorum hep bı laf sokma
Bu yüzden kadınlarla arkadaş olmak istemiyorum hep bı laf sokma
hangi klinikAdana'da var pskiyatri kliniği Ankara'daki pandemi dolayısıyla kapalı
Adam derkenMahkemede görürsün gercekleri bende sizden şikayetçi olacağım hasta adamın üstüne geldiğiniz icin
İlk defa bu siteyle tanıştım Allah belamı versin böyle olacgini bilseydim üye muye olmazdım psikolojim bozuldu iyiceKadınlar kulübüne üye olmasaydın o zaman , zorla mı üye olup konu açtın?
Adamın derken?Mahkemede görürsün gercekleri bende sizden şikayetçi olacağım hasta adamın üstüne geldiğiniz icin
Kadinlar sana laf sokuyo en azindan ya sen napiyosun etmedigin kufur kalmadi insanlar laf soktu diye nasil zoruna gidiyo hanimefendinin senin kufur ettigin insanlar suan zil takip oynuyo mu zannediyosun sen?
Adana ruh ve sinir hastaliklarihangi klinik
Lafın gelisiAdamın derken?
lütfen şikayet edermisinnn bana da hakaret ettin şikayetçi olmayacaktım vazgeçtim olacağım şikayetçi hem aynı şehirdeyiz mahkemeye kolayca gelirsinMahkemede görürsün gercekleri bende sizden şikayetçi olacağım hasta adamın üstüne geldiğiniz icin
Yaw bı defooolllllllllllllllutanmasa ben dava açıcam da diyecek
ankarada kapalı olan hangisi onu sormuştumAdana ruh ve sinir hastaliklari
Diyo ya sabahtan beriutanmasa ben dava açıcam da diyecek
Mahkemede görürsün gercekleri bende sizden şikayetçi olacağım hasta adamın üstüne geldiğiniz icin
Tamamlütfen şikayet edermisinnn bana da hakaret ettin şikayetçi olmayacaktım vazgeçtim olacağım şikayetçi hem aynı şehirdeyiz mahkemeye kolayca gelirsin
Devlet hastanesinin icindekiankarada kapalı olan hangisi onu sormuştum
Yaw bı defooolllllllllllllll
Korkum yok işine bakkarar verseniz
atara devam mı yoksa mahkeme korkusuna özür forever mı ?
Korkum yok işine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?