Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben özrümu diledim kabul etmiyorlar

Başkasını bilmem, tarafıma herhangi bir özür vs.gelmedi.Gelse de zaten kabul edilebilir bir durum değil.bunda yalan söyleyen biri, hastalık da alet eder kolayca zaten.
Hukuki süreç başlatacağım için, bu söylenilen yalanı da burada belirtmek istedim.

Özür dilerim gerçekten hastaligima yorun bı tane çocuğum var isciyim bahsettiğim üzere para cezası falan gelirse ödeyemem

hakaret bir değil iki değil onlarca var özrü mü olur allasen.sen şikayet et aç davanı bizi de şahit yaz lütfennn

Aşılı hayvandan bulasmayacağıni yazdım yukarıda. Birine evinde kedi besleme demek benim ne haddime. Ya da bilmiş bilmis akıl vermek... Toksoplazma konusunda arkadaşım böyle bir bilgi verdi dedim.
Herkesin algısı, bakış açısı, insanlığı farkli... Ben arkadaşıma teşekkür ettim, onlar saldırıya geçti. Bu kadar net

Hastalık ayrııı ana avrat sövmek ayrı. Öfke kontrolün çok zayıf ve malesef ahlaki problemler had safhada. Ben senin eğitimine veya mesleğine takılmadım aslında en başta,üslubunu fark edince o şekilde yaklaştım. Hiç şahit olmadığım cevaplar veriyordun ve ben irrite oldum.Sonrasında aldın yürüdün hakaret ve sinkaflı küfürlerle.Şikayet denmese neler edicektin daha Allah bilir! Madem kendine mukayyet olma kudretin kabiliyetin var lutfen bunu küfürlerinden öncede uygula. Burada insanların uykusu kaçtı bir bayanın küfretmesi yüzünden.Çocuğunda varmış bak hiç yakışıyormu bir anneye? .Hastalığın doğru ise Allah şifa versin ancak ve de ağzına bu tarz kelimeler alma,hem başın belaya girer hem kendine saygın kalmaz..

Özür dilerim gerçekten hastaligima yorun bı tane çocuğum var isciyim bahsettiğim üzere para cezası falan gelirse ödeyemem
Diğer insanlar da birilerinin çocuğu. Öğretmenin size ilgi gösterdiğini çevrede ima ederseniz onun da başı ağrır. Sadece kendiniz önemlisiniz gibi yasamayin

Tesekkur ederim, gerçekten çok özür dilerim

İlk defa konuna ciddi yorum yapicam madem cocugunu dusunuyosun cocugundan once kendine terbiyeni ver ikincisi madem isini dusunuyosun daha dun bir bugun iki baslamissin kiritmaya 50 kisi yazmis bak isinden olursun diye “ama kimseye sormamis bana cay sordu” diyip diyip durmussun ben arkadasin yerinde olsam donuna kadar alirdim ayri yeten gercekten cocugun varsa da devlete verilmesi icin elimden geleni yapardim buna emin ol o cocuk senin elinde buyumemeli hem yalanci hem terbiyesizsin...bende bir anneyim bende kufur edebiliyorum bende hastalik uydurabilirim emin ol senden daha profesyonel olurum her konuda ama edep bi insana yakisan en guzel sey

Niye hastalık uydurayim ya gece gece manyak mıyım ben hastayım diyorum işte

Bipolarda cezai ehliyet muafiyeti yok değil mi?
şöyle ki manik evredeyken psikoz geçiriyorsa veya ağır manik atak diyebileceğimiz bir sınıftaysa muhtemelen muaf olur, ancak bu tarz hastalar adli bir suç işlediklerinde psikiyatri kliniğine zorunlu yatışları yapılır,mahkeme kararıyla.
ben konu sahibinde manik bir atak bulgusu göremedim,psikoz vb. hiç göremedim zaten . o yüzden muaf tutulmayacağını düşünüyorum. yani bu hasta bazında konuşursam, bu hastanın ceza ehliyeti var bence.

Ona yüz yüze muayenede karar verilir burda bı karar verilmez

dolar 8 tl olmak üzere hiçbir eğitimli erkek ev kadını istemez artık.değil eğitim farkı atanamayan üniversitelileri beğenmiyorlar yahuu hatta kyk borcu da olmasın istiyorlar
Yıllar önce öğretmen kuzenime görücü gelen teyze kızımız sözleşmeli mi kadrolu mu, ek ders alıyor mu diye soruları sıralayınca ailecek kopmuştuk, aklıma getirdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…