Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üslubunuz , kufurleriniz hiç bir insana yakışmayan şekilde.

Yaşınız çok genç , yazık etmeyin yillarınıza.

Öfke kontrolü terapileri alın, bol bol kitap okuyun.

Size iyi gelmeyen ne varsa etrafinizdan silin.

Madem bir cocugunuz var , eğer gerçekse ona iyi bir gelecek verin. Bunun için önce siz iyi olmalısınız.
Çok saolun

Orada sonuca bagladim ben herkes insan tarzinda.Konu sahibinin asalanmasi hoşuma gitmedi.Bendeeee egitimciyimm arkadasim ama Allah askina oku yorumlari insan olarak bak kibarca ondan hayır gelmez ego yapar vs demek yerine kizi yerden yere vurdular.Bunu mu yansitir diploma?Yuksekten bakmak yerine eğilip uyarmak bu kadar zor olmamali.
konu sahibinin yorumlarını okursanız anlarsınız olay eğitim değil zaten şu yazdiklari bile yetiyor yorum yapmamiza

Toksoplazmanin 3 farklı bulaşma yolu var. Sadece hayvan beslemeyle bulaşmaz, evdeki aşılı hayvandan hiç bulaşmaz, bakiyorsa aşisini yaptirsin kişiler.
Direkt kedilerden bulaşiyormuş yaklaşma, evden uzaklaştir, yaninda bulundurma tarzi yorumlar insani sinirlendiriyor gayet.En fazla aşilarini ihmal etme diye uyarilir. Sokaktaki hayvanlarla temasina dikkat et denilir.

İnsanlarin cocugu söz konusu olup iclerine korku düştuğunde belki de hayvanini evden uzaklastiracak hiç yoktan yere.

Sizin ne yazdiginizi bilmiyorum ama "bizim bir tanidigimiz..." Diye başlayan garip garip hikayeler dönüyor hep o tarz konularda sinir olunmayacak gibi değil.
Sokaktaki hayvanlarla temas etme deniyor pozitif olmayana bana oyle dendi. Evde varsa da kumunu sen degistrme ne olur ne olmaz dendi. Ben evcil kedi kopek sevdim ama direkt elimi yikadim. El yikama da cok onemliymis. Yuzu gozu ellemeden hayvani elledikten sonra yikanmaliymis. Sokak hayvanlarini gidip severim normalde suan sevmiyorum. Tirmik ve bu sebeple bence azimsancak bir konu degil. Onlemlerle tabii bakabilir insan hayvanini atmamali. Ama sahiplenmemis olanda hamile iken sahiplenmeyip biraz beklese daha dogru olur.

Konuyu merak edip okudum(yarısına kadar) gerçekten burada bı grup var her türlü eleştiriyi kendilerine hak görmüş...Yok o öğretmen sen kimsin üni okumamissindir hayat okuludur o bilmem ne.Kimsin ki kadıni mesleğiyle aldığı parayla statüsüyle eleştiriyorsun... Kadının en büyük düşmanı yine kadın maşallah...Yapmayın Allah aşkına vicdan ya.

İşinize bakın mahkeme orada bulaşmayın bana psikolojimi alt üst ettiniz hah uyuyamiyorum bak hastalığım tetikleniyor suan
Haaa buraya geldiginde normaldin yanii eee az oncede hastayim raporum var diyodunn isine nasil
Geliyosa oyle yasiyosun bu hayatiii tamam tamam inandik

Yaw kızlar yatın uyuyun bakın ben kk da hiç böyle bir vaka görmedim gerçekten. Yani bipolar değilse bile hasta. Normal biri o denli küfür yazmaz buraya.Belli ki bozuk bir kültürde ve ailede büyümüş. Çok ciddiye alıp üzerine gitmemek lazım. Nasıl bir ortamda büyüdüğünü az çok anladım,malesef! Bu kızın bu tavrı sadece onun suçu değil. Onu öyle bir ortama maruz bırakanlarda! 22 sinde bir kadın bir anne böyle olamaz olmamalı. Ben dışlamak yerine bağışlamayı seçin derim,hasta çünki,net.Boşverin gitsin,sanal ortam işte..

Konuyu merak edip okudum(yarısına kadar) gerçekten burada bı grup var her türlü eleştiriyi kendilerine hak görmüş...Yok o öğretmen sen kimsin üni okumamissindir hayat okuludur o bilmem ne.Kimsin ki kadıni mesleğiyle aldığı parayla statüsüyle eleştiriyorsun... Kadının en büyük düşmanı yine kadın maşallah...Yapmayın Allah aşkına vicdan ya.
Diğer yarısını da okumanızı rica edeceğim

küfürleri henüz okumadınız sanırım

Yaw kızlar yatın uyuyun bakın ben kk da hiç böyle bir vaka görmedim gerçekten. Yani bipolar değilse bile hasta. Normal biri o denli küfür yazmaz buraya.Belli ki bozuk bir kültürde ve ailede büyümüş. Çok ciddiye alıp üzerine gitmemek lazım. Nasıl bir ortamda büyüdüğünü az çok anladım,malesef! Bu kızın bu tavrı sadece onun suçu değil. Onu öyle bir ortama maruz bırakanlarda! 22 sinde bir kadın bir anne böyle olamaz olmamalı. Ben dışlamak yerine bağışlamayı seçin derim,hasta çünki,net.Boşverin gitsin,sanal ortam işte..
Daha hâlâ üstüme geliyorlar yalan söylüyorsun diye bunun yalanımi olur Allah askina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X