Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sabaha bu başlıktan kim banlana kim kala
bu kah eğlenceli, kah küfürlü, kah sinirli; adaletin kestiği parmağın kan izleriyle lekelenmiş başlıkta sizlerle yazışmak çok güzeldi
içeri düşenlere çamaşır desteğimizi unutmayalım
geri dönenlerle gerekirse yeni bir başlıkta buluşalım

iyi geceler :)

Özrünü diledin okey dedik ama hala üslup berbat. Zorla belayı çağırıyorsun,kapat şu siteyi git uyu lutfen artık.
o kadar hakaret bana da etmiş şimdi gördümm özürle kapanmaz 6 ay ile 3 yıl arası cezasıı konu sahibii.üniversite okurken hiçç mi hukukla ilgili yazı okumadın ya da tv izlemedin ünlüler bile kurtulamadı ceza aldı :KK53:

Okumasa benim yorumlarimi begenemezdi 🤷🏻‍♀️ Kufurlu kismi okumus 2 kez yazdi bunu hanimefendi bikac sayfa once de ayni yorum var bakarsaniz 🤦🏻‍♀️
Evet okudum sonradan...yanlışlıkla ikinci kez paylaşıldi konu sahibi bencede hasta ve ciddi sıkıntıları var cocuguda varsa ve doğruysa bipolar olduğu bencede üzerine gitmeyin derim ....Çocuğuna kendine zarar verebilir...

sabaha bu başlıktan kim banlana kim kala
bu kah eğlenceli, kah küfürlü, kah sinirli; adaletin kestiği parmağın kan izleriyle lekelenmiş başlıkta sizlerle yazışmak çok güzeldi
içeri düşenlere çamaşır desteğimizi unutmayalım
geri dönenlerle gerekirse yeni bir başlıkta buluşalım

iyi geceler :)
Dantelli isterim don bilesiniz :KK36:

o kadar hakaret bana da etmiş şimdi gördümm özürle kapanmaz 6 ay ile 3 yıl arası cezasıı konu sahibii.üniversite okurken hiçç mi hukukla ilgili yazı okumadın ya da tv izlemedin ünlüler bile kurtulamadı ceza aldı :KK53:
Tamam ben yatarım cezamı hadi uzatma

Evet okudum sonradan...yanlışlıkla ikinci kez paylaşıldi konu sahibi bencede hasta ve ciddi sıkıntıları var cocuguda varsa ve doğruysa bipolar olduğu bencede üzerine gitmeyin derim ....Çocuğuna kendine zarar verebilir...
Aynen,şu an ne olduğunu tam bilmediğimiz bir durum var ortada ve hastalık doğru ise alevlendiriyoruz. Doğru olma ihtimalini düşünerek hassas davranmak lazım. Karşımızda aklı selim biri varmış gibi inatlaşmamak lazım,sonuçlarını kimse tahmin edemeyebilir arkadaşlar..

Geçen burda daha da kötü küfür eden olmuştu herkese. Baya uzun uzun hem de. Onun konusu hemen kapanmıştı saatten dolayı muhtemelen. Gündüzdu diye hatırlıyorum. Hanı şu bonbon diyen şekerlere o üye. Onu da şikayet eden oldu mu?

Tehtit ediyorlar beni resmen mahkemeye verecez yok 8 yıldan basliyor bilmem ne diye
Kizzz o tehdit degil bilgilendirme mesaji sey gibi dusun internetin biticek mesela operatorun mesaj atiyo su kadar internetin kaldi diyee heh tipkisinin aynisi o 😂😂

Aynen,şu an ne olduğunu tam bilmediğimiz bir durum var ortada ve hastalık doğru ise alevlendiriyoruz. Doğru olma ihtimalini düşünerek hassas davranmak lazım. Karşımızda aklı selim biri varmış gibi inatlaşmamak lazım,sonuçlarını kimse tahmin edemeyebilir arkadaşlar..
Ağlamak geliyor içimden üstüme geldikçe kendimi olduresim geliyor uykularım kaçtı 😭 hepinizden özür dilerim hastalığım bu benim öfkemi kontrol edemiyorum eleştiriye gelemiyorum özür dilerim arkadaşlar hepinize hayırlı geceler diliyorum 😭

Ağlamak geliyor içimden üstüme geldikçe kendimi olduresim geliyor uykularım kaçtı 😭 hepinizden özür dilerim hastalığım bu benim öfkemi kontrol edemiyorum eleştiriye gelemiyorum özür dilerim arkadaşlar hepinize hayırlı geceler diliyorum 😭
Hadi kapi orda

hikaye onlar kendini kurtarmak için onlarca kez küfür etti üyelere gayet de aklı başındaydı.her söylenene inanmayın lütfenn.özelden yalvarıyor bazı üyelere özürler diliyor duydu ya mahkemeyi cezayı.

hikaye onlar kendini kurtarmak için onlarca kez küfür etti üyelere gayet de aklı başındaydı.her söylenene inanmayın lütfenn.özelden yalvarıyor bazı üyelere özürler diliyor duydu ya mahkemeyi cezayı.
Ufff yaa bana yazmadi ozelden uzuldum simdi keske bende mahkeme diyeydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X