Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlgisi varsa zamanla belli eder diye düşünüyorum ama siz bence bu süreçte biraz ağırdan alın bakıyorum diyorsunuz mesela bunu ona çok belli etmeyin.İlgileniyorsa sizi tanımaya çalışır,atıyorum “yeni mi başladınız” vs. tarzında diyaloglar kurmaya çalışır.Bence akışına bırakın.Belki hayatında birisi bile olabilir sonradan çok üzülürsünüz.

Tüm öğretmenler sordu bı o sormadı kimseyle konuşmuyor günaydın bile demiyor

Rahatsız olsa muhabbet acmazdi

ısrarla anlamıyorsunuz ama çay var mı demek muhabbet açmak değildir
adam evlenip boşanmış, herhalde birinden hoşlansa muhabbeti nasıl açacağını bilecek kafadır
normalde beğenen erkekler karşıdaki kadına, ona özel şeyler sormaya çalışır
size çay var mı demiş sonra da gitmiş
beklentiye girmeyin

Günaydın bile dememesini ilginç buldum açıkçası...Konuşmayı sevmemesi falan tamam ama insan aynı iş yerini paylaştığı kişilerede bi günaydın demez mi yani...Bilemedim...
Kimseyle konuşmuyor bana çay sordu işte sadece o gün bu muhabbet geçti aramizda

Evet ısrarla anlamiyor üstelik bir evlilik geçmiş başından. Daha mantıklı olması gerekir...
Bu dönem farklı önceden orada çay olması zaten mümkün bir durumdu! Şimdi pandemi dönemi yasak ve adam sormuş... Bundan payelenmek de ne biliyim 18-19-20 için normal ama bu hanım için biraz abesle iştigal...

Bakışlarimi yakalayınca sürekli sonra sordu muhabbet açmaya çalıştı diye dusundm ben

"Cay var mi?" Sorusunda muhabbet açmaya calişmiş diyecek birsey bulamadim ben, nihayetinde işiniz o ve sormasi doğal. Bakiyorsunuz
Şimdilik "hoşlanmiştir" diyebilecek birşey gorunmuyor bu anlattiklarinizda.

hadi diyelim hoşlandı da muhabbete girmek için çay sordu
bu durumda devam ettirmesi gerekir muhabbeti, çayı bahane edip ilerlerdi
adam dönüp gitmiş

"Cay var mi?" Sorusunda muhabbet açmaya calişmiş diyecek birsey bulamadim ben, nihayetinde işiniz o ve sormasi doğal. Bakiyorsunuz
Şimdilik "hoşlanmiştir" diyebilecek birşey gorunmuyor bu anlattiklarinizda.
Benim hoşlandığımi anlamismidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…