Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kötü bir şey demedim ki ben utanıyor olabilir benim ne tepki vereceğimi bilmiyor sonucta

adama yiyecek gibi bakıyormuşsunuz, herhalde yanaşsa üstüne atlayacağınızı anlayacak zekadadır :) onca bakışınızdan sonra tersleyeceğinizi sanacaksa resmen salak olmalı

Cay varmi demek muhabbet etmek değil, muhabbet etmek isteyen insan cay varmi diye sorduktan sonra, yeni başladınız sanırım isminiz nedir gibi sorular sorardı. Cay var mı sorusu muhabbet değil. Çekindiği falanda yok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz yahu.

Bir de siz eğer çay alınacak yerde idiyseniz ve sürekli baktıysanız bir şey söylemek zorunda hissetmiştir, çünkü bazen hiç konuşacak bir şey yokken bile bire birde sürekli suratınıza bakılınca bir şey söylemek zorunda hissediyor insan kendini. Ha bir de tavirlariniz çok çocukça eğer dediginiz gibi ağır biriyse rahatsız olur . Şansınızı denemek istiyorsanız okul dışında denk getirip selam verebilirsiniz.

Siz kaç yaşındasınız ?
Ne mezunusunuz ?
Sizi tanımıyor heyecanınızı fark etmiş ondan bakıyor olabilir.

Şu an burda bu kadar insan sırf yazdıklarınız yüzünden size gülüyorken o adam hareketlerinize içten içe gülüyor alay ediyor olabilir.
Gülünecek ne var ? Hareketlerimde ne var ayrıca gördünüz mü ona karşı hareketlerimi ?

Saç yolmaya çalışırken kendin kel kalma :)

oo hakaretler de başladı.. :)

peki peki öğretmen siz daha onu farketmeden sizi görüp ilk görüşte aşık oldu
çok utangaç olduğu için de sadece çay sorabildi
ama sizde de hiç hazırcevaplık yok ki yahu
çay ver içersen ben var seversen der insan

dgkldşfkgşldfkşgdf

Çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…