- 17 Ekim 2020
- 222
- -185
- 13
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Anladık anladıkAdam muhabbet etmeye çalışmamış, adam muhabbet etmeye çalışmamis, bizi çıldırtmak mi istiyorsunuz
Adam muhabbet etmeye çalışmamış, adam muhabbet etmeye çalışmamis, bizi çıldırtmak mi istiyorsunuz
Belki utaniyorduradamın niyeti olsa oradan devam eder zaten, kesip dönüp gitmez ki.
Belki utaniyordur
Yapmayın artık ya! Bu kadar saf olamazsınız. Alay ediyorsunuz resmen bu kadar insanla!Belki utaniyordur
Teşekkürler uğrarım bir aracanı sıkılıp fake hesap açan ergenler gibi yazıyorsunuz :)
bu kadar iyimserlik büyük üzer ya, biraz gerçekliğe davet ediyoruz sizi :)
Ya kötü bir şey demedim ki ben utanıyor olabilir benim ne tepki vereceğimi bilmiyor sonuctaYapmayın artık ya! Bu kadar saf olamazsınız. Alay ediyorsunuz resmen bu kadar insanla!
Ya kötü bir şey demedim ki ben utanıyor olabilir benim ne tepki vereceğimi bilmiyor sonucta
Saç yolmaya çalışırken kendin kel kalma :)müge anlı gibi saç baş yolucaz :)
Şu an burda bu kadar insan sırf yazdıklarınız yüzünden size gülüyorken o adam hareketlerinize içten içe gülüyor alay ediyor olabilir.Ya kötü bir şey demedim ki ben utanıyor olabilir benim ne tepki vereceğimi bilmiyor sonucta
AhshshshshshshBen de okulda her gün çaycı ablaya soruyorum çay var mi diye insallah yanlış anlamıyordur
Gülünecek ne var ? Hareketlerimde ne var ayrıca gördünüz mü ona karşı hareketlerimi ?Şu an burda bu kadar insan sırf yazdıklarınız yüzünden size gülüyorken o adam hareketlerinize içten içe gülüyor alay ediyor olabilir.
Saç yolmaya çalışırken kendin kel kalma :)
Utanıyordur tabii çay var mı demek aslında gönlün var mı demek manasında da kullanılır okul çay ocaklarinda. Gizli gizli mesaj veriyor sizeYa kötü bir şey demedim ki ben utanıyor olabilir benim ne tepki vereceğimi bilmiyor sonucta
Çok teşekkür ederimBir de siz eğer çay alınacak yerde idiyseniz ve sürekli baktıysanız bir şey söylemek zorunda hissetmiştir, çünkü bazen hiç konuşacak bir şey yokken bile bire birde sürekli suratınıza bakılınca bir şey söylemek zorunda hissediyor insan kendini. Ha bir de tavirlariniz çok çocukça eğer dediginiz gibi ağır biriyse rahatsız olur . Şansınızı denemek istiyorsanız okul dışında denk getirip selam verebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?