- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Hahahahahha ne güldüm yaÇay var mı diye sordu ve siz gelinlik bakacağınız yerde buraya konu mu açtınız? Adam daha ne desin yahu
Bakışlarimi yakalayınca sürekli sonra sordu muhabbet açmaya çalıştı diye dusundm benSizinle konuşmus ama cay sormuş alti ustu, sizin dusundugunuz gibi bir konusma değil yani.Yanlis sinyaller aliyorsunuz gibi geldi bana, bakma konusu da dahil. Siz bakiyor mu diye devamli baktiginiz için o da bakiyor demek ki.
Detaylı araştırma da yapılmış. Bence umutsuz vakaEvlenmiş ayrılmış bende oyle
Bu detaylı araştırma değil ki. Okuldaki dedikodulardan edinilmiş bilgidir.Detaylı araştırma da yapılmış. Bence umutsuz vaka
Sizin işyeriniz orası. Sizi şikayet bile edebilir. Rahatsızlık veriyor diyebilir farkında mısınız
Bakismak değil ki ...yiyecek gibi bakmak!Ağırlıktan kastınız nedir? Bakismak hafiflikmi
Evet dogruBu detaylı araştırma değil ki. Okuldaki dedikodulardan edinilmiş bilgidir.
Rahatsız olsa muhabbet acmazdiSizin işyeriniz orası. Sizi şikayet bile edebilir. Rahatsızlık veriyor diyebilir farkında mısınız
Bunu sorması bile okuldakiler için yeterli dedikodu. Yani öğretmen neden merak edilir ki?Bu detaylı araştırma değil ki. Okuldaki dedikodulardan edinilmiş bilgidir.
Boşanmış olduğunu biliyorum bir de ismini soyismini
Hoşlandım diyelim hadiYaşınıza göre tabi normal bu davranışlar ama boşanmış birine göre bence hayattan gerekli tecrübeyi elde edememişsiniz, hakkında hicbir sey bilmediğiniz birinden aşık oldum diye bahsediyorsunuz.
E tabi hepimiz bi yerlerden umut arıyoruz böyle durumlarda ben de kendime kuruyorum yazdığım cümleyi bazenHahahahahha ne güldüm yaama benim bakislarimi yakaladıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye dusundum
Başkalarına hiç sormuyormus amaE tabi hepimiz bi yerlerden umut arıyoruz böyle durumlarda ben de kendime kuruyorum yazdığım cümleyi bazenama yani sizin durumda şimdilik bi umut göremedim ben. Hani sizin işiniz çay kahveyle ilgili olmasa muhabbet açmaya çalışmış denebilirdi belki yani ne alaka size soruyo derdik ama bu durumda sorması gayet sıradan bi durum bence yani. Hayırlısı ne diyelim yine de.
Başkalarına hiç sormuyormus ama
Hoşlandım diyelim hadi
Ben söyledim benden çay sordu diye arkadaşta bize hiç sormaz dediKimdi dedi bunu? Bak seninle oynayabilirler!!!!! Dikkkkatttt
Yapayım mı diyecektim aslında daBir de şeyi sorucam o en son kahve isteyince kahveyi siz mi verdiniz kendi mi aldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?