Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tamam olur, seneye de Fox’a dizisini çekeriz. Hanımefendi madem olacağına inancınız tam neden Bir Derdim Var’a konu açtınız? Allah mesut etsin bir yastıkta kocayın işte.

Sizinle konuşmus ama cay sormuş alti ustu, sizin dusundugunuz gibi bir konusma değil yani. Yanlis sinyaller aliyorsunuz gibi geldi bana, bakma konusu da dahil. Siz bakiyor mu diye devamli baktiginiz için o da bakiyor demek ki.

Sizinle konuşmus ama cay sormuş alti ustu, sizin dusundugunuz gibi bir konusma değil yani. Yanlis sinyaller aliyorsunuz gibi geldi bana, bakma konusu da dahil. Siz bakiyor mu diye devamli baktiginiz için o da bakiyor demek ki.
Bakışlarimi yakalayınca sürekli sonra sordu muhabbet açmaya çalıştı diye dusundm ben

Gelin olaya bir de şöyle bakalım.
Ben öğretim üyesiyim. Görevine bakmadan okuldaki herkesle selamlaşır, hal hatır sorarım. Ama o kadar. Samimiyet kurmam ve arkadaşlık etmem.
Bir görevli taciz edercesine sürekli bana baksa rahatsız olurum.
Hadi diyelim çay kahve sordum, sürekli bakan adama hayatta sormam da sordum diyelim.
Adam da ümitlendi.
Benim hakkımda kimden bilgi alabilir?
Ortak arkadaşımızın olması mümkün mü bu durumda?

Boşanmış olduğunu biliyorum bir de ismini soyismini

Yaşınıza göre tabi normal bu davranışlar ama boşanmış birine göre bence hayattan gerekli tecrübeyi elde edememişsiniz, hakkında hicbir sey bilmediğiniz birinden aşık oldum diye bahsediyorsunuz.

Yaşınıza göre tabi normal bu davranışlar ama boşanmış birine göre bence hayattan gerekli tecrübeyi elde edememişsiniz, hakkında hicbir sey bilmediğiniz birinden aşık oldum diye bahsediyorsunuz.
Hoşlandım diyelim hadi

Hahahahahha ne güldüm ya ama benim bakislarimi yakaladıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye dusundum
E tabi hepimiz bi yerlerden umut arıyoruz böyle durumlarda ben de kendime kuruyorum yazdığım cümleyi bazen ama yani sizin durumda şimdilik bi umut göremedim ben. Hani sizin işiniz çay kahveyle ilgili olmasa muhabbet açmaya çalışmış denebilirdi belki yani ne alaka size soruyo derdik ama bu durumda sorması gayet sıradan bi durum bence yani. Hayırlısı ne diyelim yine de.

Başkalarına hiç sormuyormus ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…