- 17 Ekim 2020
- 222
- -185
- 13
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Kusura bakmayin, teşekkürlerablacım derken ? :)
tanımadığımız insanlarla böyle konuşmamamız lazım bence. hele de o bize ısrarla siz derken. sırf bu hitap şekli bile adama itici gelebilir. ben uyarayım da..
Aynen. Herşeyi kendi içinizde yaşayın..Valla korkmaya basladim napmaliyim konusunu artık açmasam unutmuş gibi yapsam olur mu
İlerde konuşursa bu böyleydi falan diyeAynen. Herşeyi kendi içinizde yaşayın..
18 yaşında başladım üniye 2. Senesinde evlendim 2 senelik benim okulNe ara üniversite okudunuz, ne ara çalıştınız, ne ara evlenip boşanıp çalışma hayatında tecrübe kazandınız anlamadim ki
Umudum zayıfladı, vazgeçtim dersiniz..İlerde konuşursa bu böyleydi falan diye
Coook teşekkür ederimUmudum zayıfladı. Vazgeçtim dersiniz..
Yanlış anlamayın ama o iş olmazBir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandimneyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
SebepYanlış anlamayın ama o iş olmaz
Ne yapmam lazım pekiOlmaz ki.. Sürekli taciz eder gibi bakıyorum diyorsunuz, bu olmaz. Kendinizi küçültürsünüz. Adam ciddiye bile almaz. İlerletmeyin olayı. Şikayet konusu bile olabilir. Orası okul nihayetinde, sadece yetişkinlerin olduğu bir ortam değil.
Adam hakkında ne biliyorsunuz?Ne yapmam lazım peki
Ya demeyin öyleBir genelleme yapmak istemem ama öğretmen, öğretmenle oluyor yada bir memur. İstisna elbet vardir. Ama adam size pek ışık yakmış gibi gelmedi.
Boşanmış olduğunu biliyorum bir de ismini soyisminiAdam hakkında ne biliyorsunuz?
Yaşı?Boşanmış olduğunu biliyorum bir de ismini soyismini
Nasıl ogrenebilirimYaşı?
Ne zaman boşanmış?
Çocuğu var mı?
Gelecek planları hedefleri ne?
Vs vs..
Bunları bilmeden kimseye yaklaşmayın..
Çay var mı diye sordu ve siz gelinlik bakacağınız yerde buraya konu mu açtınız? Adam daha ne desin yahuBir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandimneyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
İşte sorun burda başlıyor. Ortak arkadaşınız var mı?Nasıl ogrenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?