- 30 Mart 2009
- 14.692
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.638
- 1.123
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Ya ne munasebet?Öğrencimin strese bağlı konsantrasyon problemi oluştu. Dalgınlık ve unutkanlıklarından şikayetçi.
Kan değerlerine baktırdı sorun yok. Sağlık kuruluşuna yönlendirdim ama gitmeyeceğini sanıyorum.
Omega 3 tavsiye ederdim ama maddi anlamda karşılanması zor olabilir diye çocuğuma da kullandığım markadan ona da omega 3 aldım.
Tereddüt ettim ama ilaç değil takviye sonuçta velim samimiyetimi ve niyetimi bilir ama yadırgar mı?
Ben olsam veli yerinde kişisel alana gereksiz müdahele olarak algılarım.Öğrencimin strese bağlı konsantrasyon problemi oluştu. Dalgınlık ve unutkanlıklarından şikayetçi.
Kan değerlerine baktırdı sorun yok. Sağlık kuruluşuna yönlendirdim ama gitmeyeceğini sanıyorum.
Omega 3 tavsiye ederdim ama maddi anlamda karşılanması zor olabilir diye çocuğuma da kullandığım markadan ona da omega 3 aldım.
Tereddüt ettim ama ilaç değil takviye sonuçta velim samimiyetimi ve niyetimi bilir ama yadırgar mı?
Hiç öyle bir niyetim yok öğrencim doktor olmak istiyor onun için doktorların tavsiyeleri üzerine kullanılan takviyeyi aldım eksik kalmasın diye. Eksiklik sıkıntı sizde de bir eksiklik hissettimDoktor olmak istiyorduysaniz, tıp okusaydiniz
Öğretmen de olmamalıymışsınız bu sinirle.Hiç öyle bir niyetim yok öğrencim doktor olmak istiyor onun için doktorların tavsiyeleri üzerine kullanılan takviyeyi aldım eksik kalmasın diye. Eksiklik sıkıntı sizde de bir eksiklik hissettim
Öğretmen olarak çok şey yapıyoruzÖğretmen de olmamalıymışsınız bu sinirle.
Ustunuze vazife değil diyoruz ya?
Ogretmen olarak yapmanız gereken şey çocuğun ailesi ile bu konu hakkında konusmak, gerekli tavsiyeleri vermek ve uygulamalari için rica etmenizden ibarettir ancak.
Oyle kafaniza göre bir şeyler alip vermek istemeyez, hatta bunu burada soramazsiniz bile bence.
Hic gormedikleri yerlere götürdüm derken?Öğretmen olarak çok şey yapıyoruz
Velinin yapmadığı yapmak isteyip yapamadığı maddi manevi çok şey
Kitap kaynak masrafını da karşıladım
Bazen kıyafet masrafını
Bazen hiç görmedikleri yerlere götürdüm
Kendi sınırlarınızdan ibaret sanmayın çocukları
Ne durumda çocuklar var bir de onları görün.
Ben kendi çocuğuma verdiğim vitamini başka çocuğa da nasip olsun diye düşündüm
Ki VERMEDİM de
Bazen anne gibi de olabiliyoruz hakkımız olsa daha çok iyilikler sağlasak.
Tehlike kendi toplumuna bu kadar uzaklaşmakHic gormedikleri yerlere götürdüm derken?
Okuldan bagimsiz bir gezi mi bu?
Bana tehlikeli geldiniz.
Anne gibi de davranamazsiniz, ogretmensiniz siz.
Kiyafet, kitap masrafi icin de yine okulla ortak olarak bir seyler yapabilirsiniz sadece.
Bireysel değil.
Mahrumiyet bölgesi dediginiz yere devlet öğretmen göndermiş.Tehlike kendi toplumuna bu kadar uzaklaşmak
Tehlike istekle ve iyi niyetle dokunabildiği kişilere kayıtsız kalmayan kişilerin motivasyonunu emmek
Ama kayda değer bulmuyorum.
İyi akşamlar.
Aman hocam sakin takviye olsa bile vermeyin neden degerlere bakilmadan hiçbir dogalda olsa takviye edici şeyler verilmemeli belki omegasi yüksek belki naska birşeyi var yan etkisi olur sonra basiniz agrir hic riske girmeyinÖğrencimin strese bağlı konsantrasyon problemi oluştu. Dalgınlık ve unutkanlıklarından şikayetçi.
İçime sinmemişti yorumlar ışığında vermekten vazgeçtim. Yorum yapanlara teşekkürler
Yok artık..cocuğuma benden habersiz biri ne verirse versin şiddetle karsı çıkarımÖğrencimin strese bağlı konsantrasyon problemi oluştu. Dalgınlık ve unutkanlıklarından şikayetçi.
İçime sinmemişti yorumlar ışığında vermekten vazgeçtim. Yorum yapanlara teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?