Öğretmeni çocuğunuza takviye verse yadırgar mısınız?

Ya ne munasebet?

Kan degerlerine bakilmis bir sorun yokmus, siz nasil kendinizi hekim ve hatta cocugun velisi yerine koyup takviye veriyorsunuz cocuga?

Ben olsam veli yerinde kişisel alana gereksiz müdahele olarak algılarım.
Niyetiniz iyi olsa da karşı taraf yanlış anlayabilir.
Takviye edici gıda da olsa yaş küçük olduğu için ben doktorun önerisini tercih ederim. Çocuğun kan değerlerinde sorun yoksa takviye edici gıda da belki başka bir soruna yol açacak. Eksiklik problem olduğu gibi fazlalık da problem...

Doktor olmak istiyorduysaniz, tıp okusaydiniz
Hiç öyle bir niyetim yok öğrencim doktor olmak istiyor onun için doktorların tavsiyeleri üzerine kullanılan takviyeyi aldım eksik kalmasın diye. Eksiklik sıkıntı sizde de bir eksiklik hissettim

Hiç öyle bir niyetim yok öğrencim doktor olmak istiyor onun için doktorların tavsiyeleri üzerine kullanılan takviyeyi aldım eksik kalmasın diye. Eksiklik sıkıntı sizde de bir eksiklik hissettim
Öğretmen de olmamalıymışsınız bu sinirle.

Ustunuze vazife değil diyoruz ya?

Ogretmen olarak yapmanız gereken şey çocuğun ailesi ile bu konu hakkında konusmak, gerekli tavsiyeleri vermek ve uygulamalari için rica etmenizden ibarettir ancak.

Oyle kafaniza göre bir şeyler alip vermek istemeyez, hatta bunu burada soramazsiniz bile bence.

Vermeyin fazla riskli, genetik etkilerden alerjiye bir suru sonucu olabilir ayrica sebepsiz yere basiniza dertte alabilirsiniz kamu personeli olarak sorumluluk almayin

Öğretmen olarak çok şey yapıyoruz
Velinin yapmadığı yapmak isteyip yapamadığı maddi manevi çok şey
Kitap kaynak masrafını da karşıladım
Bazen kıyafet masrafını
Bazen hiç görmedikleri yerlere götürdüm
Kendi sınırlarınızdan ibaret sanmayın çocukları
Ne durumda çocuklar var bir de onları görün.
Ben kendi çocuğuma verdiğim vitamini başka çocuğa da nasip olsun diye düşündüm
Ki VERMEDİM de
Bazen anne gibi de olabiliyoruz hakkımız olsa daha çok iyilikler sağlasak.

Hic gormedikleri yerlere götürdüm derken?
Okuldan bagimsiz bir gezi mi bu?
Bana tehlikeli geldiniz.

Anne gibi de davranamazsiniz, ogretmensiniz siz.

Kiyafet, kitap masrafi icin de yine okulla ortak olarak bir seyler yapabilirsiniz sadece.
Bireysel değil.

Tehlike kendi toplumuna bu kadar uzaklaşmak
Tehlike istekle ve iyi niyetle dokunabildiği kişilere kayıtsız kalmayan kişilerin motivasyonunu emmek
Ama kayda değer bulmuyorum.
İyi akşamlar.

Ben istemem, kabul etmem, hatta hakaret sayarım.
Ama bu da her çocuğa yapılmaz zaten.
Bana eve yardımcı gelen ablaya kızının öğretmeni multivitamin vermiş çok hasta oluyor diye, çok mutlu olmuştu.
Bilmiyorum evet doğru değil ama, açılmamış paketi paylaşmak kimine göre de makul olabilir.

Tehlike kendi toplumuna bu kadar uzaklaşmak
Tehlike istekle ve iyi niyetle dokunabildiği kişilere kayıtsız kalmayan kişilerin motivasyonunu emmek
Ama kayda değer bulmuyorum.
İyi akşamlar.
Mahrumiyet bölgesi dediginiz yere devlet öğretmen göndermiş.
Kitabını/kıyafetini de karsilar gerekli kurumlar ya da okul müdürünün artik her neyse iletişimiyle.

İyi niyetli dusunmussunuz. Veli ile samimiyetinizi bilemiyorum. Karşı tarafı da tanımıyorum nasıl tepki verirler bilemem. ama herşeyden önce ters bir şey olsa sebep vitamin bile olmasa aile takviye gıdadan suphelenip hemen sizi suclayabilir. Boşuna hedef olursunuz. Bence mesleki anlamda sizi de riske sokar. Ama kişi olarak sevdim sizi ne güzel öğrencinizi dusunmussunuz sırf meslek olarak bakmiyorsunuz olaya. Allah sizi de iyi insanlarla karşılaştırsın hep

Aman hocam sakin takviye olsa bile vermeyin neden degerlere bakilmadan hiçbir dogalda olsa takviye edici şeyler verilmemeli belki omegasi yüksek belki naska birşeyi var yan etkisi olur sonra basiniz agrir hic riske girmeyin

Yok artık..cocuğuma benden habersiz biri ne verirse versin şiddetle karsı çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…