- 2 Kasım 2023
- 3.189
- 5.984
- 78
- 31
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Haha yorum yapanda da eksiklik hissetmiş siniz hemen ona da bir takviye verin bitteHiç öyle bir niyetim yok öğrencim doktor olmak istiyor onun için doktorların tavsiyeleri üzerine kullanılan takviyeyi aldım eksik kalmasın diye. Eksiklik sıkıntı sizde de bir eksiklik hissettim
Ben bir kızıma kullandığım ilacı doktora danışmadan diğerine vermedim korkumdan. Ya milyonda bir olan alerjik durum o çocukta yaşansa, ishal veya kabızlık yapsa ailesi sebebini de bilemeyecek. Ek kitap, yardımcı ders materyalleri kimseye fiziksel zarar vermez ama sağlık için verilen takviye başınıza bela açabilir, yapmayın lütfen. Doktor şu vitamini verin dedi ama alacak paramız yok denseydi dediğiniz olurdu ama başkasının çocuğuna asla böyle bir şey yapmayın. Evde yapılan yenilen bir şeyle etkileşime girip zarar verebilir. En küçük bir şey olsa vicdan azabından kurtulamazsınız.Hiç öyle bir niyetim yok öğrencim doktor olmak istiyor onun için doktorların tavsiyeleri üzerine kullanılan takviyeyi aldım eksik kalmasın diye. Eksiklik sıkıntı sizde de bir eksiklik hissettim
Öğretmenim bence bulaşmayın...İyi niyetinizi anlıyorum ama gereksiz bir muhabbetlede yüzleşebilirsiniz...Öğrencimin strese bağlı konsantrasyon problemi oluştu. Dalgınlık ve unutkanlıklarından şikayetçi.
Kan değerlerine baktırdı sorun yok. Sağlık kuruluşuna yönlendirdim ama gitmeyeceğini sanıyorum.
Omega 3 tavsiye ederdim ama maddi anlamda karşılanması zor olabilir diye çocuğuma da kullandığım markadan ona da omega 3 aldım.
Tereddüt ettim ama ilaç değil takviye sonuçta velim samimiyetimi ve niyetimi bilir ama yadırgar mı?
İçime sinmemişti yorumlar ışığında vermekten vazgeçtim. Yorum yapanlara teşekkürler
Hocam ben de öğretmenim ,bu bizim işimiz değil lütfen ailesine bilgi verin onlar ilgilensin, sorumluluk almayın bu konuda , herhangi bir sıkıntı oluşursa direk sizi suçlarlar, hele ailesinden izinsiz asla vermeyin, alerjik reaksiyon geçirebilir çok tehlikeli...Öğrencimin strese bağlı konsantrasyon problemi oluştu. Dalgınlık ve unutkanlıklarından şikayetçi.
Kan değerlerine baktırdı sorun yok. Sağlık kuruluşuna yönlendirdim ama gitmeyeceğini sanıyorum.
Omega 3 tavsiye ederdim ama maddi anlamda karşılanması zor olabilir diye çocuğuma da kullandığım markadan ona da omega 3 aldım.
Tereddüt ettim ama ilaç değil takviye sonuçta velim samimiyetimi ve niyetimi bilir ama yadırgar mı?
İçime sinmemişti yorumlar ışığında vermekten vazgeçtim. Yorum yapanlara teşekkürler
Cocugun durumunu psikoza işaret degıl ki?Bu tarz takviyelerin erken ergenliğe sebep olduğunu bir çok doktor söylüyor artık. Kafamıza göre takviye kullanmamalıyız doktor uygun görse söylerdi zaten diye düşünüyorum. Sorunu daha farklı olabilir psikoz tarafından dikkat testi uygulanabilir.
Ayrıca vereceğiniz bir takviyede ki etken maddelerden birine alerjisi olabilir. Nerden bakarsanız riskli bir durum üstünüze sorumluluk almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?