Öğretmeni çocuğunuza takviye verse yadırgar mısınız?

Hiç öyle bir niyetim yok öğrencim doktor olmak istiyor onun için doktorların tavsiyeleri üzerine kullanılan takviyeyi aldım eksik kalmasın diye. Eksiklik sıkıntı sizde de bir eksiklik hissettim
Haha yorum yapanda da eksiklik hissetmiş siniz hemen ona da bir takviye verin bitte

Öğretmeni çocuğuma takviye verse ben o öğretmeni mahkemeye veririm
Kimsiniz? Öğretmen mi doktor mu ebeveyn mi? Ne hakla?
Ne belli çocuğa vitamin verdiğiniz belki uyuşturucu veriyorsunuz belki zehirliyorsunuz
Bugün sizden vitamin alan çocuk yarın bir başkasından uyuşturucu alır
Bu mu eğitim?
Korkunçsunuz
Allah evlatlarımızı korusun

Allah’ımmm. aynı mesleği yapıyoruz. eğitimci olarak sınırlanırınızı bilmeniz gerekiyor gercekten. hiç mi bir sey öğrenmediniz? idealist olacağım derken konuyu çok abartmışsınız. bunu düsünmeniz bile akıllara durgunluk veriyor gercekten.
her zaman ihtiyac sahibi, sorunlar yasayan, sağlık sorunları belirtileri gösteren çocuklar olabilir ve oluyor ama sınırınızı bilin. sizin göreviniz sadece konu hakkında okuldaki yetkili amirlere veya veliye bilgilendirme yapmaktır. sizin ne haddinize? sizin çocugunuza yapılsa nasıl karşılarsınız? burda kimliğinizi çok iyi gizleyin biri bari sizi bulup da görevden attırmasın. herkes kendi sorumluluklarını yerine getirsin. artık okullarda cocuklara şeker/çikoata vermek bile soruşturmaya yol açabiliyor. biraz özen, biraz etik Allah askina.

Hiç öyle bir niyetim yok öğrencim doktor olmak istiyor onun için doktorların tavsiyeleri üzerine kullanılan takviyeyi aldım eksik kalmasın diye. Eksiklik sıkıntı sizde de bir eksiklik hissettim
Ben bir kızıma kullandığım ilacı doktora danışmadan diğerine vermedim korkumdan. Ya milyonda bir olan alerjik durum o çocukta yaşansa, ishal veya kabızlık yapsa ailesi sebebini de bilemeyecek. Ek kitap, yardımcı ders materyalleri kimseye fiziksel zarar vermez ama sağlık için verilen takviye başınıza bela açabilir, yapmayın lütfen. Doktor şu vitamini verin dedi ama alacak paramız yok denseydi dediğiniz olurdu ama başkasının çocuğuna asla böyle bir şey yapmayın. Evde yapılan yenilen bir şeyle etkileşime girip zarar verebilir. En küçük bir şey olsa vicdan azabından kurtulamazsınız.

Öğretmenim bence bulaşmayın...İyi niyetinizi anlıyorum ama gereksiz bir muhabbetlede yüzleşebilirsiniz...

Sadece özel olarak siz öğretmensiniz maddiyatını ve karsılamada sorun yasayıp,yaşamadığını sorabilirsiniz ki karşı taraf neden sordugunuzu bılır..Doktorun önerdiği bazı ilaçları karşılamak istiyorum dersiniz en basiti..

Niyetiniz çok güzel ve muhtemelen de faydalı olurdu. Sırf bu yüzden öğretmen olmadığım için şükrediyorum. Çünkü gerçekten bir çocuğa faydam dokunabilecekken dokunamamak beni çok uzerdi uykularım kaçardı. Alıp kendim doktora götürmek isterdim. Allah sizden razı olsun dertlenmissiniz.

Çocuğun pıhtılaşma faktörü eksikliği olup olmadığını biliyor musunuz? Alerjik reaksiyon öyküsünü? Ailede kanamaya yatkınlığı olan bireyleri?

Omega 3 antikoagülan bir madde. Size masum gelen takviyeler çok da masum olmayabiliyor bazı insanlar için. Cesaretinizden dolayı tebrik ettim sizi, ben reçete yazmayacağım bir alana bu riskleri almak istemediğim için geçmeyi düşünüyorum. Sizin kendi görev ve sorumluluk alanınızda bile değilken böylesine bir sorumluluğun altına girmek takdir edilesi(!)

Hocam ben de öğretmenim ,bu bizim işimiz değil lütfen ailesine bilgi verin onlar ilgilensin, sorumluluk almayın bu konuda , herhangi bir sıkıntı oluşursa direk sizi suçlarlar, hele ailesinden izinsiz asla vermeyin, alerjik reaksiyon geçirebilir çok tehlikeli...

Ne münasebet?
Anne değilim. evli değilim ama öğretmeni çocuğuma verse çocuğum bilincsiz bi sekilde o vitamini içse herhangi bişey olmasına gerek yok okulu nasıl dar ederdim bi bilseniz. Ne hakla? bu iyi niyet değil kusura bakmayın. Cok iyi nıyetle yapmak ıstıyorsanız yönetimden cocugun annesinin numarasını alırsınız okula cağrırısınız yada telefonda konusursunuz buraya yazdıgınız gıbı anlatırsınız iyi niyet budur. Kafanızda iyi niyetcilik oynamayın doktorculuk oynamayın!

Unutkanlık için takviye tavsiye edildiği nerde görülmüş ki en kötü kan tahlili yaptırılıp vitaminlerine bakılmasını tavsiye edersiniz. Genelde o yaşlarda başka sebepleri oluyor unutkanlığın. Dikkat dağınıklığı gibi vs.

Kesinlikle vermeyin. Çok çok riskli. Bu sizin göreviniz değil. En fazla aileye takviye kullansın, bir doktor görsün dersiniz, gerisine kesinlikle yanaşmayın.

Cocugun durumunu psikoza işaret degıl ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…