- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Vermeyin bakin bu kadar kişi vermeyin yazdı,siz ona verip ama doktora danisin diyeceksiniz ama götüreceği ne malum öğretmenimiz vermiş vardır bir bildigi diyecek belkide götürmeyecek siz iyilik yapmak istiyorsunuz ama karşı tarafda bir sorun olursa alerji gibi emin olun sizi suclarlar .Velilerimle iletişimin kuvvetlidir dört yıldır şube rehber öğretmenleriyim. Tanırım tanışırız onlar bana yiyecek yapar getirir el yapımı doğal ürünler yollar gıda zehirlenmesi yaşarım korkusuyla ne münasebet demedim onlar da demez. Özellikle söz konusu velimle bilgi alışverişi konusunda sorun yaşamayız ki her konuda işbirliği içindeyiz. Aksine memnuniyetle yaklaşabilir ama riskli bulduğum için vermedim.
Öncelikle öğrencim muzdarip olduğu durum için bana başvurdu
Yapmam gereken neyse yaptım gerekli şekilde yönlendirdim.
Kan değerlerine bakıldı ama stres için bir çözüm arayışına gidilmedi.
Omega 3'ü strese bağlı olarak takviye amaçlı düşündüm. Unutkanlık için değil. 1 yaştan itibaren kullanılan temiz içerikli bir ürün öğrencim 14 yaşında. Yine de söz konusu bir risk oluşturabileceğinden içime sinmedi.
Sanırım yanlış mecra ve yanlış kitleyle muhatabım.
Aklınızı kurcalayan noktalarda sizlere, duyarlı kişilere, teminat verip izah edeyim
Lisans mezuniyeti mevcut
Çocukları zehirleyen bir katil değilim
Doktorculuk da çocukken bile sevdiğim oyun değildi oynamam
Algınızdaki hadsizlik ve sınır konusunda sorunlarım olabilir ama kurallara çok önem veririm yeni değil tecrübeliyim.
Sanırım omega 3 velime verip öncelikle doktor kontrolü ve tavsiyesi için kullanmadan önce uzman götürmesini isteyeceğim böylelikle doktora da götürüp çözüm bulma sürecine gitmek konusunda vesile olacak.
İyi günler dilerim.
Bazı takviyeler çarpıntı vs yapabiliyor diyelim çocukta yaptı. Ne olacak? Ne cahilce girişimler. Her ilaç herkese olmayacağı gibi her takviye de herkese olmaz. Asla iyilik içerikli bir yaklaşım değil bu arada. Hayırdır sen kimsin derler adama. Belki psikolojik bir durum. Dr gerekli görse yazardı zaten. Bazen bazı cesaretlere şaşıp da kalıyorum.Kımseye iyilik yapılacak zaman degıl bence ayrıca sizi sömürmeye baslarlar ilişkiniz bozulur.
Ya zaten öğretmenler kendi işi dışında başka işlere de soyundukları için bugün toplumda değer görmüyorlar. Yarın veli başka bir rahatsızlığı olduğunda gelip buna soracak haberi yok. Kendi işini yap çık işte. Niye alanın dışına çıkıyorsun, bir polis hakim doktor öğretmencilik oynamıyorsa sen de işini yap çık git. Niye risk alıyorsunNiyetiniz çok güzel ve muhtemelen de faydalı olurdu. Sırf bu yüzden öğretmen olmadığım için şükrediyorum. Çünkü gerçekten bir çocuğa faydam dokunabilecekken dokunamamak beni çok uzerdi uykularım kaçardı. Alıp kendim doktora götürmek isterdim. Allah sizden razı olsun dertlenmissiniz.
Sanırım omega 3 velime verip öncelikle doktor kontrolü ve tavsiyesi için kullanmadan önce uzman götürmesini isteyeceğim...
İlla ki verilecek
Kendinizi iyilik meleği bizleri de kötü kalpli kötü düşünenler olarak grupladınız ama değiliz. Hepimiz okumuş lisans ve lisans üstü diplomalı kişileriz. Diplomanın yapmak istediğiniz şeyle ilgisi yok. Tutturdunuz çocuğa olmasa da velisine vericem ve çocuk bu takviyeyi alacak diye. Ya ailesi öğretmenin vardır bir bildiği deyip danışmadan verirse? 14 yaşındaki ergende elli tane aktif hormon var. Ailesine de vermeyin yahu, ille kafanıza koyduğunuzu yapacaksınız, rahat bırakın milletin çocuğunu.Velilerimle iletişimin kuvvetlidir dört yıldır şube rehber öğretmenleriyim. Tanırım tanışırız onlar bana yiyecek yapar getirir el yapımı doğal ürünler yollar gıda zehirlenmesi yaşarım korkusuyla ne münasebet demedim onlar da demez. Özellikle söz konusu velimle bilgi alışverişi konusunda sorun yaşamayız ki her konuda işbirliği içindeyiz. Aksine memnuniyetle yaklaşabilir ama riskli bulduğum için vermedim.
Öncelikle öğrencim muzdarip olduğu durum için bana başvurdu
Yapmam gereken neyse yaptım gerekli şekilde yönlendirdim.
Kan değerlerine bakıldı ama stres için bir çözüm arayışına gidilmedi.
Omega 3'ü strese bağlı olarak takviye amaçlı düşündüm. Unutkanlık için değil. 1 yaştan itibaren kullanılan temiz içerikli bir ürün öğrencim 14 yaşında. Yine de söz konusu bir risk oluşturabileceğinden içime sinmedi.
Aklınızı kurcalayan noktalarda sizlere, duyarlı kişilere, teminat verip izah edeyim
Lisans mezuniyeti mevcut
Çocukları zehirleyen bir katil değilim
Doktorculuk da çocukken bile sevdiğim oyun değildi oynamam
Algınızdaki hadsizlik ve sınır konusunda sorunlarım olabilir ama kurallara çok önem veririm yeni değil tecrübeliyim.
Sanırım omega 3 velime verip öncelikle doktor kontrolü ve tavsiyesi için kullanmadan önce uzman götürmesini isteyeceğim böylelikle doktora da götürüp çözüm bulma sürecine gitmek konusunda vesile olacak.
İyi günler dilerim.
Kan değerlerine baktırmış ailesi,neden tekrar doktora gitmeyecekler diye düşündünüz ki.Öğrencimin strese bağlı konsantrasyon problemi oluştu. Dalgınlık ve unutkanlıklarından şikayetçi.
Kan değerlerine baktırdı sorun yok. Sağlık kuruluşuna yönlendirdim ama gitmeyeceğini sanıyorum.
Omega 3 tavsiye ederdim ama maddi anlamda karşılanması zor olabilir diye çocuğuma da kullandığım markadan ona da omega 3 aldım.
Tereddüt ettim ama ilaç değil takviye sonuçta velim samimiyetimi ve niyetimi bilir ama yadırgar mı?
İçime sinmemişti yorumlar ışığında vermekten vazgeçtim. Yorum yapanlara teşekkürler
Tabi ki de verilmemeli.Bazı takviyeler çarpıntı vs yapabiliyor diyelim çocukta yaptı. Ne olacak? Ne cahilce girişimler. Her ilaç herkese olmayacağı gibi her takviye de herkese olmaz. Asla iyilik içerikli bir yaklaşım değil bu arada. Hayırdır sen kimsin derler adama. Belki psikolojik bir durum. Dr gerekli görse yazardı zaten. Bazen bazı cesaretlere şaşıp da kalıyorum.
Bu cesaret değil hadsizlik bilinçsizlik ve daha da ötesiBazı takviyeler çarpıntı vs yapabiliyor diyelim çocukta yaptı. Ne olacak? Ne cahilce girişimler. Her ilaç herkese olmayacağı gibi her takviye de herkese olmaz. Asla iyilik içerikli bir yaklaşım değil bu arada. Hayırdır sen kimsin derler adama. Belki psikolojik bir durum. Dr gerekli görse yazardı zaten. Bazen bazı cesaretlere şaşıp da kalıyorum.
Napacak ya ben tamamen iyi niyetli yaklaşmıştım duruma, kitap kalem de vermiştim zaten….tercih ailenindi benim ne suçum var diyecek, başka bir ilde başka çocuklarla aynı davranışlara devam edecek, olan küçücük bir çocuğun canına bir ailenin hayatına olacakyapacağın şey basit
çıkan sonuçları aile ile paylaşacaksın doktora gidilmesi gerektiğini söyleyeceksin
takviye vs gerekirse ben alırım destek olmak adına diyeceksin ve kararı onlara bırakacaksın
kafana göre alıp veremezsin çocuğun başına bişi gelse napıcan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?