Öğretmenim. Velim ayrıldığı eşinin bugün kızını dersimden kaçıracağını söyledi

denizliligenc1995

Umut dolu insanlarız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
2.026
2.491
83
Herkese Merhabalar. Anaokulu öğretmeniyim ve yeni ayrılan bir velim eski kocasının bugün yada yarın benden sınıfa gelip alacağını ve vermemem gerektiğini söyledi. Bu adam yeni cezaevinden çıkmış. Adam yaralamış. Tehlikeli biri dedi. Müdüre dedim. Sınıfı basar ve zorla çocuğu alır diye korkuyorum 🥲 ne yapmam gerekiyor bana fikir verir misiniz. Korkuyorum ben. Çocuklar bana emanet ve kendime bir şey olur vermezsem çocuğu diye korkuyorum. Ne yapacağım. Polise desem 4 saat ve yarın bekler mi diye düşünüyorum

Onun tedbirini annesi alacak siz değil. Adam geldi siz vermiyorum dediniz adam zorla ite kaka şiddet uygulayarak çocuğu almaya çalışınca ne olacak. Ya çocuk ya siz ya da diğer çocuklar zarar görecek. Kadının sorumsuzluğuna bak ya. Diğer çocuklara zarar verirse Allah korusun. Durumu polise bildirin

Prosedür nasıl işler bilmiyorum da, size bunu söyleyen velinin eski eşi hakkında savcılığa şikayette bulunması gerekir sanırım, bu kadar emin konuşuyorsa ortada aleni bir tehdit vardır, şikayetçi olup çocuk için koruma kararı çıkartması gerekir sanırım, o zaman emniyet savcılık kararıyla okul çevresine devriye gönderiyor galiba.

Velayeti babadaysa bir şey yapamazsınız zaten annedeyse tedbirini başka sekillerde alabilir. Sizi aramak listede son sırada bence.

Veliyi arayın, acilen savcılığa başvursun okula ek güvenlik önlemleri göndersinler
Müdürle de konuşun polis çağırsın mutlaka

Adam basarsa da sakin olun , çocuk artık bu okula değil annesi aldı başka okula verdi diyin. Bu arada kadın çocuğu alıp başka okula vermeli hangi okul olduğunu da adama ve ailesine söylememeli.

Adam basacağı günü söylemiş, bu 2 gün çocuk okula gitmese olmuyor mu?

Velayet kimde? Okula zaten kafasina gore giremez herhalde. Almasinlar iceri. Annesiyle konusun kendisi polise sikayet i olsun sizlik bisey yok burda. Cok korkuyorsa okula gondermemeli yani anlamadim annesini de.

Herkese Merhabalar. Anaokulu öğretmeniyim ve yeni ayrılan bir velim eski kocasının bugün yada yarın benden sınıfa gelip alacağını ve vermemem gerektiğini söyledi. Bu adam yeni cezaevinden çıkmış. Adam yaralamış. Tehlikeli biri dedi. Müdüre dedim. Sınıfı basar ve zorla çocuğu alır diye korkuyorum 🥲 ne yapmam gerekiyor bana fikir verir misiniz. Korkuyorum ben. Çocuklar bana emanet ve kendime bir şey olur vermezsem çocuğu diye korkuyorum. Ne yapacağım. Polise desem 4 saat ve yarın bekler mi diye düşünüyorum
Sizin değil Veli'nin tedbir istemesi lazım. Koruma ve uzaklaştırma. Ancak şahsi münasebet nedeniyle alacak ise ortada bir karar var ise yapacak birşeyiniz yok. Bir problem olursa gelirse direk kadesden yararlanın.

Bu iki günde göndermesin okula sizi ne diye tehlikeye atiyor? te Allahım ya ne garip insanlar var. Sanki size sipariş veriyorlar

Onun tedbirini annesi alacak siz değil. Adam geldi siz vermiyorum dediniz adam zorla ite kaka şiddet uygulayarak çocuğu almaya çalışınca ne olacak. Ya çocuk ya siz ya da diğer çocuklar zarar görecek. Kadının sorumsuzluğuna bak ya. Diğer çocuklara zarar verirse Allah korusun. Durumu polise bildirin
Velayet annedeyse eğer yasal olarak veremez öğretmen. Ben de kadının neden okula gönderdiğini anlamadım bu durumda. Ama mecbur olmasa bir annenin çocuğunu bu riske atmayacağını düşünüyorum.

Oldu ...dadisi sandi sizi heralde ...cocugun babasi yasal olarak gelip almak hakki yok mu aksi adli kurumlarca degisitirilinceye kadar..anneyle konusun abartmasin aile ici sorun sonucta adam tehlikeli

Back
X