Ogretmenin ogluma herkesin ic8nde saf demesi

Bizim ilkokul öğretmenimiz bize adi pezevenkler derdi biz de gülerdik anne babamıza deyince de öğretmene gidip hesap sorma yoktu eskiden şimdikilerin çocuğuna geldi hadi bu küfür et

Hiç mi öğrencilik yaşamadınız anlamıyorum ki. Sınıf ortamı için gayet normal muhabbetler bunlar. Hatta öğretmen geyikleri vardır "komikse söyle de biz de gülelim" "kendini de unutsaydın" vs vs.
Öğretmen öğrencisine x bey soruyu cevaplar mısınız lütfen demez yani. Stabil bir sınıf öğretmeni canlandı kafamda.
Bedene çıkmama cezası da normal. Bizim zamanımızda tek ayak cezası falan da olurdu. Ne yapmış da bir tek o çıkamamış? Hiç kural koymadan, yaptırım uygulamadan ilkokulda ders işleyemezsiniz zaten.

Bizim ilkokul öğretmenimiz bize adi pezevenkler derdi biz de gülerdik anne babamıza deyince de öğretmene gidip hesap sorma yoktu eskiden şimdikilerin çocuğuna geldi hadi bu küfür et
AHahahah evettt ya. Çok da tatlı ortamlardı. Hala ziyaret ederiz hocalarımızı hepsi çok iyi insanlardı. Sınıf muhabbetlerinin tadı böyle çıkıyor zaten. anlatır anlatır güleriz hep.

Şimdilerde, komikse biz de gülelim bile diyemez öğretmen,derse çocukta travma olur bir daha gülemez falan,annesi de öğretmenle çağır çağır kavga eder ve şikayet eder i,artık böyle trajikomik

Evet kızanlardan biriyim. Saf saf bakma diyen bir öğretmen. Sınıfta arkadaşlarının içinde çocuğa hakaret edemez. Saf saf baksa bile nasıl ne şekilde uyaracağını bilmeli onun eğitimini alıyorlar ya çünkü

Şimdilerde, komikse biz de gülelim bile diyemez öğretmen,derse çocukta travma olur bir daha gülemez falan,annesi de öğretmenle çağır çağır kavga eder ve şikayet eder i,artık böyle trajikomik
Aynen öyle. Kendi çocuğunda travma olmasın da geriye kalan tüm öğrenciler ve öğretmene ne oluyorsa olsun devri.

Bende cok konusan ögrencileri bedene cikarmama cezasi veriyorum. Bepli olan öğrenciye bile tutumum aynı. Saf saf bakma dogru bir tabir olmamis ama öğretmende insan o anlık sinirle bir snda agzindan cikmistir küfur etmemis hakaret etmemis. Soracaginizi sormussunuz ne üsteliyorsunuz. Ayrica siniftaki en caliskan öğrencim bile sadece bana kiziyorsunuz digrrleri de konusuyor der. Sokrates savunmasi gibi bir sey bu.

Konulariniza tam olarak hakim degilim ama edindigim izlenim sanki butun dunya bir olmus size karsi.

Öğretmen neden durup dururken sizin oğlunuza taksın ki? Sizin oğlunuzun da yaptığı bir şeyler vardır bence . Benim oğlum yapmaz etmez demeyin arkadaş ortamında sizin melek bildiğiniz çocuklar canavara dönüşüyor . Öğretmenin bu şekilde davranmasını da doğru bulmuyorum bu arada ama mutlaka bi nedeni olmalı

Burda dövme de yok hakaret de yok abartmayın.

Ne demek saf saf bakma. 4. Sınıf öğrencisi nasıl bakmalıymış? Devlet okulunda mı oluyor bunlar.
Benim çocuğuma öğretmen böyle bir şey dese ortalığı yıkardım. Nasıl bir öğretmenmiş o?

AHahahah evettt ya. Çok da tatlı ortamlardı. Hala ziyaret ederiz hocalarımızı hepsi çok iyi insanlardı. Sınıf muhabbetlerinin tadı böyle çıkıyor zaten. anlatır anlatır güleriz hep.
Kaç kere şerefsizler diye bağırdı kafamızda ama hiç zorumuza gitmezdi ya deli gibi gülerdik tenefüste

Öğretmenle konuşup nedenini sormanız iyi olmuş. 30 öğrenci 6 saat ders kolay değil. Belki çocuğunuza soru soruyordur derste ve cevap alamamıştır. Bir kaç sefer olmuştur ve böyle bi cümle çıkmıştır ağzından. Saf saf bakma da abartılacak kadar argo bir kelime değil nihayetinde. Ben de 4.sınıf öğretmeniyim o kadar emek verdiğim sınıfımda halen okuması yazması zayıf olan öğrenci olursa sinirleniyorum açıkcası. Sanki bu veliler çocuklarına hiçbir şey demiyor da öğretmenden mükemmellik bekliyor mükemmel olmayan çocuklarına. Biraz çocuğunuzu da gözlemleyin derim

Hele o bağırırken yüz ifadeleri şekilden şekle girerdi çok komik olurdu yeni nesil çok sıkıcı
Saf saf bakma dedi diye öğretmenden özür dilettirirp hala tatmin olmayan veliler olduğu sürece böyle devam eder biz azmi tebeşir yedik ya ogretmenlerden eskiden bir korku saygı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…