Evet bence de değişmeyecek boşa uğraş dur . İkametimizi değiştirme durumumuz yok eşim asker . Merkeze 80 km uzaktayız bizİşini doğru düzgün yapmayana siz bir şey yapamazsınız. Şikayetle vs ne değişecek? Çocuğun okulunu başka yere aldırmanın yollarını arayın. Olmazsa ikametinizi değiştirin.
Diğer öğretmen iyi ve oğlumun orada olmasını istiyorum . Taşınma ihtimalim hiç yok . Buradan şuan taşınırsam oğlum 5 sene babasından ayrı yaşayacak. Bunu göze alamam ben . Zaten ayrı yaşasak çocuk iyi öğretmen düşse de fayda etmez çocuk baba olmayınca kafayı toplayamaz . Bende şöyle düşünüyorum öğretmenle konuşsam sonra müdürle konuşsam . Müdürü tehdit etsem cimere yazacağım diye ki zaten yazacağım . Sonra kaymakama gideceğim diyeceğim ki giderim de randevu isterim git gel yaparım . Müdür yardımcısınınn kızı diğer öğretmende o benimle yakın arkadaş olmaya çalışıyordu yerlisi buranın ben görüşmek istemedim merhaba merhaba şekilde gidiyo ilişkimiz . İstese o sınıfı değiştirir ama büyük olay çıkarBen olsam taşınırım. İlkokul çok önemli ve bu öğretmen değişmez. Öğretmenler velilerin söylemi ile değişmez. Kendi kafa yapısı, öğrenciye bakışı vardır. Bir de oranın yerlisi imiş korunuyordur.
Diğer öğretmen nasıl bir araştırın. Sınıf değişikliği için çirkeflik yapın. Ben heryere şikayet edicem, cimere hergün yazarım diyin müdüre. Eğer diğer öğretmen iyiyse. Ama çok zor işiniz. Böyle öğretmen olmaz
O zaman müdür yardımcısının kızının diger öğretmene düşmesi tesadüf mü acabaDiğer öğretmen iyi ve oğlumun orada olmasını istiyorum . Taşınma ihtimalim hiç yok . Buradan şuan taşınırsam oğlum 5 sene babasından ayrı yaşayacak. Bunu göze alamam ben . Zaten ayrı yaşasak çocuk iyi öğretmen düşse de fayda etmez çocuk baba olmayınca kafayı toplayamaz . Bende şöyle düşünüyorum öğretmenle konuşsam sonra müdürle konuşsam . Müdürü tehdit etsem cimere yazacağım diye ki zaten yazacağım . Sonra kaymakama gideceğim diyeceğim ki giderim de randevu isterim git gel yaparım . Müdür yardımcısınınn kızı diğer öğretmende o benimle yakın arkadaş olmaya çalışıyordu yerlisi buranın ben görüşmek istemedim merhaba merhaba şekilde gidiyo ilişkimiz . İstese o sınıfı değiştirir ama büyük olay çıkar
Asla değil yaptığı kuralsız davranışları yüzünden soruşturma geçirmiş bir kadın o baştanO zaman müdür yardımcısının kızının diger öğretmene düşmesi tesadüf mü acaba
Cimer'e yazacağım demeden yazın o şikayet edip oturanlar da yazsın. Mutlaka öğretmenini değiştirin. O kadar burun kırmalı olay olmuş müdürde pek iş yok belli ki. Olay çıkarsa çıksın siz diğer sınıfa gecirtmeye çalışın.Diğer öğretmen iyi ve oğlumun orada olmasını istiyorum . Taşınma ihtimalim hiç yok . Buradan şuan taşınırsam oğlum 5 sene babasından ayrı yaşayacak. Bunu göze alamam ben . Zaten ayrı yaşasak çocuk iyi öğretmen düşse de fayda etmez çocuk baba olmayınca kafayı toplayamaz . Bende şöyle düşünüyorum öğretmenle konuşsam sonra müdürle konuşsam . Müdürü tehdit etsem cimere yazacağım diye ki zaten yazacağım . Sonra kaymakama gideceğim diyeceğim ki giderim de randevu isterim git gel yaparım . Müdür yardımcısınınn kızı diğer öğretmende o benimle yakın arkadaş olmaya çalışıyordu yerlisi buranın ben görüşmek istemedim merhaba merhaba şekilde gidiyo ilişkimiz . İstese o sınıfı değiştirir ama büyük olay çıkar
Öğretmeni değiştirmek istiyorum zaten ben şuan . Ama süreç nasıl işliyor bilemiyorum imkansıza yakın olduğu söyleniyor . Ben pazartesi ilk öğretmen ile sonra müdürle konuşacağım ve yapacaklarımı dile getireceğimi gerekirse huzursuzluk çıkaracağımCimer'e yazacağım demeden yazın o şikayet edip oturanlar da yazsın. Mutlaka öğretmenini değiştirin. O kadar burun kırmalı olay olmuş müdürde pek iş yok belli ki. Olay çıkarsa çıksın siz diğer sınıfa gecirtmeye çalışın.
Bu arada bence bütün veliler sürekli baskın yapsın öğle arası, okul bitimine yakın vs bu dangalagi siz takip edip sürekli kavga edeceksiniz başka yolu yok gibi. Aman huyuna gideyim çocuğuma iyi davransın olayı da yok gördüğüm kadarıyla çocuklara zaten kötü davranıyor. Buna nefes aldirmamali veliler
Merkeze taşının, eşiniz biraz yol yapmak zorunda kalacak ama alternatifiniz çok olur en azindanDiğer öğretmen iyi ve oğlumun orada olmasını istiyorum . Taşınma ihtimalim hiç yok . Buradan şuan taşınırsam oğlum 5 sene babasından ayrı yaşayacak. Bunu göze alamam ben . Zaten ayrı yaşasak çocuk iyi öğretmen düşse de fayda etmez çocuk baba olmayınca kafayı toplayamaz . Bende şöyle düşünüyorum öğretmenle konuşsam sonra müdürle konuşsam . Müdürü tehdit etsem cimere yazacağım diye ki zaten yazacağım . Sonra kaymakama gideceğim diyeceğim ki giderim de randevu isterim git gel yaparım . Müdür yardımcısınınn kızı diğer öğretmende o benimle yakın arkadaş olmaya çalışıyordu yerlisi buranın ben görüşmek istemedim merhaba merhaba şekilde gidiyo ilişkimiz . İstese o sınıfı değiştirir ama büyük olay çıkar
Eşim asker bizim bölgeden taşınma gibi bir durumumuz yok zaten olsaydı burada olmazdım .Merkeze taşının, eşiniz biraz yol yapmak zorunda kalacak ama alternatifiniz çok olur en azindan
Lojmanlari yok mu? orada nasıl bilmiyorum ama bizim burada lojmanin icinde okullarda var.Lojmanda oturmuyor olsanizda ordaki okula kayit alabilirsiniz eğer var iseEşim asker bizim bölgeden taşınma gibi bir durumumuz yok zaten olsaydı burada olmazdım .
Lojman maalesef yok zaten buraya geldiğimizde zaman ciddi bir barınma sorunu yaşadık 2 ay ev aradık . Apart var onda da okul vs yok . İlçedeki tüm çocuklar tek okula gidiyorlar şuan . Zaten asker polis olmasa burada okula da gerek kalmaz gibi yerlilerden çok az çocuk var diyebilirimLojmanlari yok mu? orada nasıl bilmiyorum ama bizim burada lojmanin icinde okullarda var.Lojmanda oturmuyor olsanizda ordaki okula kayit alabilirsiniz eğer var ise
Bende tamamen böyle düşünüyorum. Çocuğa evde 1 senedir ilgilenerek ben herşeyi öğrettim dikkat süresi çok yüksek 2 saat kalkmadan ödev yapıyoruz biz . Ama sınıfta 1 sayfayı bitirmiyor çünkü öğretmen buna izin veriyor . Ne yapacağımı bilemiyorum . Odasına yazı tahtası alıp evde öğretmen olacağım galiba . Bir yandan da heryere yazıp kavga edip zorla sınıf değiştireceğim. Öğretmen çocuğun çok iyi olduğunu yaşına göre ileride olduğunu sınıfta okumaya geçecek ilk grupta olduğuna emin olduğunu söyledi .İşini layikiyla yapmayan herkesten nefret ediyorum. Hangi alan olursa olsun ister ozel ister devlet is ahlaki olmali insanda
Hayır yok köydekiler ilçeye geliyor zatenYakınlarda okul olan köy vs yok mu? Birleştirilmiş sınıf olmasın dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?