- 7 Kasım 2023
- 2.571
- 4.526
- 53
- 41
Eşiniz vardiyalı mı ilçede , 80 km çok uzak değil, merkezde kalsanız gidiş geliş yapsa.Hayır yok köydekiler ilçeye geliyor zaten
Bizim bölgeden çıkışımız yasak aklımıza estiği gibi gidemiyoruz . Mwsela dün arabam servisteydi almak için izin alarak gittik . 5. Bölge burası o yüzden . Gelecek öğretmen bence de olmayabilir mahmuriyet bölgesi . İl milli eğitime gideceğim bu iyi fikir . Ama önce cimerEşiniz vardiyalı mı ilçede , 80 km çok uzak değil, merkezde kalsanız gidiş geliş yapsa.
Öğretmenin yerini neden değiştiremiyorlar. İlçe milli eğitime de çekebilirler aslında. Tercih edilmeyen bi ilçeyse yerine gelecek öğretmen de olmayabiliraslında il milli eğitime gidin direk. Oradan müfettiş başkanını bulup konuşun direk, yol gösterecektir.
Öğretmeni biliyorlarsa cimer kesinlikle iş görmez, nereden biliyorsunuz diye sormayınBizim bölgeden çıkışımız yasak aklımıza estiği gibi gidemiyoruz . Mwsela dün arabam servisteydi almak için izin alarak gittik . 5. Bölge burası o yüzden . Gelecek öğretmen bence de olmayabilir mahmuriyet bölgesi . İl milli eğitime gideceğim bu iyi fikir . Ama önce cimer
Aynen ben de bunu yazacaktımÖğretmeni biliyorlarsa cimer kesinlikle iş görmez, nereden biliyorsunuz diye sormayınmüfettişlerin başkanı ile görüşün mutlaka, randevu alın. Şube müdürü vs değil
Cimer hiçbir işe yaramaz. Boşuna oradan bir şey beklemeyin. Onu oradan alıp yerine başka öğretmen bulmak zor olacağı için milli eğitimin de pek bir şey yapacağını sanmıyorum. Tek sağlıklı çözüm sizin çocuğun sınıfını değiştirmeniz ya da merkeze götürüp getirmeniz. Gerekirse özel izin falan alamaz mısınız okul için? Bu sınıf kademeleri çok kritik, peşini bırakmayın asla.Bizim bölgeden çıkışımız yasak aklımıza estiği gibi gidemiyoruz . Mwsela dün arabam servisteydi almak için izin alarak gittik . 5. Bölge burası o yüzden . Gelecek öğretmen bence de olmayabilir mahmuriyet bölgesi . İl milli eğitime gideceğim bu iyi fikir . Ama önce cimer
Okulda ekrana maruz kalıyorsa vayy o çocukların haline..kendi adıma orada yasamazdım çocuğumun eğitimi çok önemli,sınıf değişikliği seçeneği yoksa yakındaki ilçe il her neyse taşınır eşimle işimize gel git yapardım, eğitim temeli atılıyor kaldı ki 4 yıl aynı hoca aynı sınıf oluyorHerkese merhaba;
Oğlum bu sene 1. Sınıfa başladı doğuda küçük bir ilçede yaşıyoruz okulda 2 şube var yaklaşık 18 er öğrenci şeklinde . Öğretmenimiz bölgenin yerlilerinden en az 20 senelik tecrübeye sahip . Okul açıldığı zaman sınıfta bazı tanıdığım veliler çok endişeliydi öğretmenin disiplinsiz olduğu çocukların derste sürekli ayakta oldukları , öğretmenin sınıfta sürekli çok yüksek sesle bağırdığı vs şeyler duyuyordum . Bende herkese ya geçer alışırlar düzen kurulur yılların öğretmeni vs dedim . Fakat birkaç gündür ve özellikle dün o işin öyle olmadığını ve düzeleceği inancını kaybettim . Dün oğlumu 10 dk erken almak zorundaydım ve kapıyı çalıp sınıfa girdim . Sınıfta tüm çocuklar ayakta tahtanın önünden YouTube açılmış müzik seçiyorlar ve çığlık kıyamet . Sınıfa bugün bir öğrenci bir valiz dolusu oyuncak getirmiş öğretmen diğer çocuklara öğleden sonra oyuncak getirin oynayın demiş tüm oyuncaklar yerlerdeydi . Bu hafta pazartesi Salı a-A yı verdi. Sınıfta tüm gün 1-2 sayfa harf yazdırdı kitaptan tüm gün bu kadar geçti gitti oğlum zaten o yaptırdığı 2 sayfayı evde 30 dk dan kısa sürede yapıyor tüm gün sınıfta boşlar sanki . çarşamba matematik kitabına başla yön kavramı çalıştırdı 3 gündür morpadan destek alıyormuş ama bomboş geçiyor sanki . Sınıfta 4 öğrencinin aynı şekilde bahsettiği bir olay var . Bi sınıf arkadaşları yaramazlık yaptığı için Öğretmenin çocuğu müdüre götürecek olması çocuk ağlayınca da yüzünü sıktığını anlatıyorlar . Oğlum öğretmen arkadaşıma terbiyesiz dedi vs diyor . Arkadaşım izin istedi tuvalete gitti ama geri gelmedi öğretmen peşine gitti tuvalette ona çok kötü kızdı arkadaşım sınıfa geldi sınıfın kapısını tuttu öğretmen girmesin vs diye dedi . Sınıfta her öğleden sonra 5 yaşındaki yiyenini getiriyormuş dün çocuk oğlumun yüzünü çizmiş . Dün sınıfa girip durumu görünce sinirle müdüre indim ama o an hiç zamanım olmadığı için konuşamadık pazartesi gelin dedi okul müdürü . Pazartesi gideceğim birkaç veli de gelecek fakat durumun düzeleceğine inanmıyorum çünkü senelerdir bu olay böylemiş oğlum da tesadüf bu sınıfa düştü . Sınıfta yerli birkaç veli duyunca ağladıklarını vs anlatıyorlar.Geçen sene sınıfında 2 çocuk kavga etmişler çocuğun burnu kırılmış her iki tarafa öğretmen sen haklısın sen haklısın şeyleri söylediği için veliler birbirine girmişler okul müdürü veliler vs mahkemeliklermiş . Veli toplantısı yaptı ama bomboş geçti cuma günleri ödev kontrolü yaparım dedi bizde hayır öyle olmaz Hergün yapmanız lazım çocukların sorumluluklarını öğrenmeleri lazım dedik iyi tamam dedi ve 2 gün kontrol etti başka etmedi . Bu şekilde nasıl devam edilecek ben bilemiyorum buradan taşınamam aile bütünlüğü için babasıyla birlikte yaşayalım diye buraya geldik biz. Sınıf değiştirmek isteyeceğim belli ki oda olmayacak . Çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum oğlum parlak bir öğrenci ve çocuk öğretmen bunu kendisi de söyledi zaten ama böyle heba olmasından korkuyorum . Biz evde tv açmıyoruz telefon tablet günde 30 dk belli şeyler . Ama okulda sürekli ekrana maruz kalıyor verimsiz gidiyor . Sorum şu bu durumda ne yapılabilir ?
80 km eşiniz gel git yapsın ben daha önce 120 km yaptım çocuk için biraz zorlansinEvet bence de değişmeyecek boşa uğraş dur . İkametimizi değiştirme durumumuz yok eşim asker . Merkeze 80 km uzaktayız biz
Valla hıcbırsey cocugunuzun hayatından önemli degıl keza 35 yasındayım ve ilköğretime dair herseyi bir bir hatırlıyorum..Hala gırdıgım butun sınavlarda ve gırmıs olduklarımda ilköğretim öğretmenimin ilk öğrettiği yoldan soruları çözerim...Herkese merhaba;
Oğlum bu sene 1. Sınıfa başladı doğuda küçük bir ilçede yaşıyoruz okulda 2 şube var yaklaşık 18 er öğrenci şeklinde . Öğretmenimiz bölgenin yerlilerinden en az 20 senelik tecrübeye sahip . Okul açıldığı zaman sınıfta bazı tanıdığım veliler çok endişeliydi öğretmenin disiplinsiz olduğu çocukların derste sürekli ayakta oldukları , öğretmenin sınıfta sürekli çok yüksek sesle bağırdığı vs şeyler duyuyordum . Bende herkese ya geçer alışırlar düzen kurulur yılların öğretmeni vs dedim . Fakat birkaç gündür ve özellikle dün o işin öyle olmadığını ve düzeleceği inancını kaybettim . Dün oğlumu 10 dk erken almak zorundaydım ve kapıyı çalıp sınıfa girdim . Sınıfta tüm çocuklar ayakta tahtanın önünden YouTube açılmış müzik seçiyorlar ve çığlık kıyamet . Sınıfa bugün bir öğrenci bir valiz dolusu oyuncak getirmiş öğretmen diğer çocuklara öğleden sonra oyuncak getirin oynayın demiş tüm oyuncaklar yerlerdeydi . Bu hafta pazartesi Salı a-A yı verdi. Sınıfta tüm gün 1-2 sayfa harf yazdırdı kitaptan tüm gün bu kadar geçti gitti oğlum zaten o yaptırdığı 2 sayfayı evde 30 dk dan kısa sürede yapıyor tüm gün sınıfta boşlar sanki . çarşamba matematik kitabına başla yön kavramı çalıştırdı 3 gündür morpadan destek alıyormuş ama bomboş geçiyor sanki . Sınıfta 4 öğrencinin aynı şekilde bahsettiği bir olay var . Bi sınıf arkadaşları yaramazlık yaptığı için Öğretmenin çocuğu müdüre götürecek olması çocuk ağlayınca da yüzünü sıktığını anlatıyorlar . Oğlum öğretmen arkadaşıma terbiyesiz dedi vs diyor . Arkadaşım izin istedi tuvalete gitti ama geri gelmedi öğretmen peşine gitti tuvalette ona çok kötü kızdı arkadaşım sınıfa geldi sınıfın kapısını tuttu öğretmen girmesin vs diye dedi . Sınıfta her öğleden sonra 5 yaşındaki yiyenini getiriyormuş dün çocuk oğlumun yüzünü çizmiş . Dün sınıfa girip durumu görünce sinirle müdüre indim ama o an hiç zamanım olmadığı için konuşamadık pazartesi gelin dedi okul müdürü . Pazartesi gideceğim birkaç veli de gelecek fakat durumun düzeleceğine inanmıyorum çünkü senelerdir bu olay böylemiş oğlum da tesadüf bu sınıfa düştü . Sınıfta yerli birkaç veli duyunca ağladıklarını vs anlatıyorlar.Geçen sene sınıfında 2 çocuk kavga etmişler çocuğun burnu kırılmış her iki tarafa öğretmen sen haklısın sen haklısın şeyleri söylediği için veliler birbirine girmişler okul müdürü veliler vs mahkemeliklermiş . Veli toplantısı yaptı ama bomboş geçti cuma günleri ödev kontrolü yaparım dedi bizde hayır öyle olmaz Hergün yapmanız lazım çocukların sorumluluklarını öğrenmeleri lazım dedik iyi tamam dedi ve 2 gün kontrol etti başka etmedi . Bu şekilde nasıl devam edilecek ben bilemiyorum buradan taşınamam aile bütünlüğü için babasıyla birlikte yaşayalım diye buraya geldik biz. Sınıf değiştirmek isteyeceğim belli ki oda olmayacak . Çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum oğlum parlak bir öğrenci ve çocuk öğretmen bunu kendisi de söyledi zaten ama böyle heba olmasından korkuyorum . Biz evde tv açmıyoruz telefon tablet günde 30 dk belli şeyler . Ama okulda sürekli ekrana maruz kalıyor verimsiz gidiyor . Sorum şu bu durumda ne yapılabilir ?
Müfettiş ne yapacak ki, adam memur işini iyi yapsa da kötü yapsa da maaşını alacak. Kötü öğretmene düşünce yapacak bir şey yok gibi sınıf değiştirmekten başka.Eşiniz vardiyalı mı ilçede , 80 km çok uzak değil, merkezde kalsanız gidiş geliş yapsa.
Öğretmenin yerini neden değiştiremiyorlar. İlçe milli eğitime de çekebilirler aslında. Tercih edilmeyen bi ilçeyse yerine gelecek öğretmen de olmayabiliraslında il milli eğitime gidin direk. Oradan müfettiş başkanını bulup konuşun direk, yol gösterecektir.
başka okul varfır illa ki , okuldeğiştirin.Herkese merhaba;
Olsa zaten değiştiririm olmadığı için bu durumdayızbaşka okul varfır illa ki , okuldeğiştirin.
Hangi bir öğrencinin sınıfı değişecek ki şuan 10 kişi şikayetçi bildiğimiz herkes değiştirmek istiyorMüfettiş ne yapacak ki, adam memur işini iyi yapsa da kötü yapsa da maaşını alacak. Kötü öğretmene düşünce yapacak bir şey yok gibi sınıf değiştirmekten başka.
Herkes istediği için okul yönetimi sınıf değiştirmeye izin vermez eminim maalesef. Teşekkür ederimKonu olarak geri görünmüyorlar benin kız da 1. Sınıf bu hafta A yı bitirdiler. Eve hee gün arkalı önlü 2 sayfa ödev geliyor. Genelde 1 sayfa arkalı önlü büyük ve küçük A yazma, diğer sayfa da a sesli geçen hayvanları işaretleyin boyayın gibi çalışmalar. Sınıfa girdiğin de dediğin gibi herkes ayaktaysa o kötü gerçekten. Sınıf değiştirmenin tek yolu rehber öğretmenin sınıfı değişmeli diye rapor yazması, bir rehber öğretmenle konuş derim ama dediğin gibi çok kötüyse öğretmen biri değişirse herkes ister diye yapmayabilirler.
Allah işini kolaylaştırsın, önünüze güzel bir fırsat çıksın ve sınıfı ya da öğretmeni değişsin inşallah
ilçede tek bir tane mi ilk okul varOlsa zaten değiştiririm olmadığı için bu durumdayız
Okumaya geçmek vs değil aslında bu konu . Çocukların gün içinde sürekli ayakta geziyor olmaları . Her çocuk bunu evde anlatıyormuş . Bu şekilde olduğu zaman sınıfta disiplini sağlayamayacak . Birde bu sadece benim gördüğüm olaydan değil de geçmişte yaşananları dinlediğimiz için aslına bakarsanızYani sanki acele ediyorsunuz ,sınıfa 10 dakka erken girmişsiniz ve bu son on dakka. Yani serbest etkinlik dersi olabilir. Sonuçta 6. Ders. Sanki bir sey işlemiyor diyorsunuz. Bu haftalarda a harfini hissettirmek için zaten videolardan sesli dinlemek zorundalar. Ayrıca evde destek olacaksanız panik yapmayın. Diğer mükemmel öğretmen en fazla bir ay önce okumaya geçirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?