- 2 Ocak 2015
- 6.457
- 15.504
- 448
Yani olabilir gitmediyseniz bilemezsiniz tabii. Dansoz genelde balikcilarda olur veya yunan meyhanelerinde. Diger et mangal tarzi yerlerde de kadin sarkici olur,onlar da dansoze benzer sekilde dans ederler insanlar eglenir. Video kismini bilemicem, cok eglendilersegerçekten hiç böyle bir mekana gitmediğim çok belli
cuma geceleri tüm alkollü mekanlarda dansöz mü vardır? tamam hepsini okeyledim mesela, bu videoların okul grubuna atılması dengesizliği? atmayın yahu madem
Yarabbim ne kadar iticisiniiiiiiiiz.
Müdüre soracakmış
Normalde bakışlardan rahatsız olanlar bu akşam olmadı mı diyecekmiş
Birilerine sapık yaftasını yapıştıracak, diğerlerine de sapık diyen kişi yaftasını
Belki de sizi tanıdıkları için çağırmamışlardır. Evlerden ırak.
Ben hala gidilmeyen bir ortam için yapılan bu muhabbetin nedenini anlamaya çalışıyorum.Gitmediniz,sizi rahatsız eden görüntüleri de yasamadiniz...adamlar sizi keşkek yemeye çağırıp ayran diye bardaginiza alkol koymamışlar ki!!Din kültürü öğretmeni için de endiselenmeyin eminim yapmak istemediği hicbirseyi su an ona zorla yaptirmiyorlardir.Watsap grubuna gelen video ve fotoğraf lari ben de sevmiyorum ....ev gezmesine gittikleri resimleri dahi atıyor millet.Sil tuşuna basınca silen teknolojinin gözünü seveyim
babyshower sizin kendiniz için yaptığınız bi parti. bu ortak bir yemek olacağı için yine düşünülmesi taraftarıyım. zaten ben alkol kullanana saygılıyım, diyorum ya kendi tercihi beni hiç alakadar etmez. dansöz işine anlam veremedim doğrusu. bunu da mekanın bir jesti, org. yapanla bi ilgisi olmadıgını öğrendim. tesekkürler :)Yani olabilir gitmediyseniz bilemezsiniz tabii. Dansoz genelde balikcilarda olur veya yunan meyhanelerinde. Diger et mangal tarzi yerlerde de kadin sarkici olur,onlar da dansoze benzer sekilde dans ederler insanlar eglenir. Video kismini bilemicem, cok eglendilersehoslarina gitmistir.
Hepimiz sosyal hayatin icinde yasiyoruz,her ortam hepimize uygun olamiyor. Bir arkadasim baby shower yapmak yerine duali mevlutlu bir organizasyon yapti. Kalktim gittim ki normalde tarzim degildir. Olmamasina ragmen uyum sagladim, ki asla mecbur degilim. 30 dakika tarzim olmayan bir seyi izlesem veya dinlesem ölmem. Ayni arkadasim benim kendi baby shower partime gelmis icki de icmisti. Gelmeseydi de kirilmazdim cunku tercihini biliyorum. Kaldi ki bu verdigim orneklerden cooook daha onemsiz bir organizasyon bu ogretmenler gunu yemegi. Gitsen nolur gitmesen nolur. Cok da elzem degil. Yil boyu kocamla gitmeyi hayal edebilecegim bir organizasyon asla degil.
Bahsettiğiniz ortam benim eğlenebileceğim ortam değil pek. Gider miydim gitmez miydim bilmiyorum ama siz gitmemişsiniz ve stalklayıp onlar eğlenirken kendi kendinize eğlencelerini kıskanmışsınız. Din kültürü öğretmeni arkadaştan size ne? Siz okulun muhtarı mısınız?
Ben gitmediğim bir ortamı stalklayıp "içkilimiş amanın dansöz oynatıyollaa" diye kendi kendime tantana çıkarmam.
Organizasyonu yapan böyle yapmış içki içenler olur diye mekanı öyle seçmiş. Çok biliyorsanız siz organizasyon yapıp alkol olmayan mekanda ayarlayıp davet etseydiniz gelen gelirdi.
Son olarak da madem bu kadar hassassınız(!) alkollü ortamda bulunmuyorsanız arkadaşlarınızın arkasından, özellikle din kültürü hocasının arkasından burada gıybet yapmamanızı tavsiye ederim
Yok baby shower kismini organizasyon ve uyum saglama konusunda ornek verdim.babyshower sizin kendiniz için yaptığınız bi parti. bu ortak bir yemek olacağı için yine düşünülmesi taraftarıyım. zaten ben alkol kullanana saygılıyım, diyorum ya kendi tercihi beni hiç alakadar etmez. dansöz işine anlam veremedim doğrusu. bunu da mekanın bir jesti, org. yapanla bi ilgisi olmadıgını öğrendim. tesekkürler :)
O hoca mekanı bilerek gitmiş üzülecek olsaydı gitmezdi ya da mekanı görünce vazgeçerdi. Silah zoruyla gitmemiş yani. Sizi ilgilendiren bir durum yok.Kimseyi stalklamadim. Gayet okulun resmi WhatsApp sayfasına geldi videolar. Ben din kültürü hocası ne diye gitmiş diye o adamı ne kucumsedim ne de ayipladim. Sadece o kişiyi bile düşünmemisler diye onun adına üzüldüm.
babyshower sizin kendiniz için yaptığınız bi parti. bu ortak bir yemek olacağı için yine düşünülmesi taraftarıyım. zaten ben alkol kullanana saygılıyım, diyorum ya kendi tercihi beni hiç alakadar etmez. dansöz işine anlam veremedim doğrusu. bunu da mekanın bir jesti, org. yapanla bi ilgisi olmadıgını öğrendim. tesekkürler :)
Yahu çağrılmamış bile, buna rağmen neden içkili mekana gidildi diyor.O hoca mekanı bilerek gitmiş üzülecek olsaydı gitmezdi ya da mekanı görünce vazgeçerdi. Silah zoruyla gitmemiş yani. Sizi ilgilendiren bir durum yok.
Israrla kullandığınız "bile" kelimesinin ne anlama geldiğini, öğretmen olduğunuza göre iyi biliyor olmalısınız. Bu da niyetinizi açık ediyor. Dediğim gibi sizlik durum yok, alkollü ortamdan kendinizi sakındığınız gibi dedikodudan da sakınmanızı ikinci kez tavsiye ediyorum. İyi geceler.
O kısmı atlamışımYahu çağrılmamış bile, buna rağmen neden içkili mekana gidildi diyor.
Caféye gidilseydi de fark etmezdi, çünkü çağrılmadı.
Çağrılmadığı yere giderdi mi diyorsun?
Kimseyi stalklamadim. Gayet okulun resmi WhatsApp sayfasına geldi videolar. Ben din kültürü hocası ne diye gitmiş diye o adamı ne kucumsedim ne de ayipladim. Sadece o kişiyi bile düşünmemisler diye onun adına üzüldüm.
Değil işte ya. Okulun öğretmenler günü yemeği diye hep söylendi .Okulun WhatsApp grubunda resim paylaşılıyor. Herkesle resmi olan müdür de orada .yani okulun öğretmenler günü yemeği.
ama işte sorun biraz da o.
ortak yemek değilmiş ki. herkes çağrılmamış konu sahibesi de.
okulun düzenlediği bir yemek değilmiş zaten.
bir kaç öğretmenin kendi aralarında kafa dengi olduğu öğretmenlerle düzenlediği bir eğlence. din öğretmeni de dahil bu kafa denklerine..
Yahu çağrılmamış bile, buna rağmen neden içkili mekana gidildi diyor.
Caféye gidilseydi de fark etmezdi, çünkü çağrılmadı.
Çağrılmadığı yere giderdi mi diyorsun?
Okullarda oluyor ya Nooption, idare de oluyor o grupta. Kadınlar isterlerse sadece kendilerinin olduğu gruplar açıyorlar, onunla idarenin olduğu ayrı oluyor. Kapatılacak diye yazı dolaşıyordu etrafta ama kimse umursamadı galiba. Kapatılmalı aslında, oradan yazıyorlar, sonra resmi evrak iletimi gibi muamele ediyorlar.okulun resmi whatsup grubu nasıl oluyor?
milli eğitim bakanlığından izin mi alınıyor?
Resmi kayıtlara geçiyor. Toplantı tutanaklarına filan. Hatta oradan için imza takıbi de yapılıyor. Yani gayet "resmi" deniyor. Teknolojiyi takip edin lütfen, çok şey kaçırıyorsunuz :)okulun resmi whatsup grubu nasıl oluyor?
milli eğitim bakanlığından izin mi alınıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?