Öğretmenler günü kutlamasi

Yarabbim ne kadar iticisiniiiiiiiiz.
Müdüre soracakmış
Normalde bakışlardan rahatsız olanlar bu akşam olmadı mı diyecekmiş
Birilerine sapık yaftasını yapıştıracak, diğerlerine de sapık diyen kişi yaftasını

Belki de sizi tanıdıkları için çağırmamışlardır. Evlerden ırak.
 
Yani olabilir gitmediyseniz bilemezsiniz tabii. Dansoz genelde balikcilarda olur veya yunan meyhanelerinde. Diger et mangal tarzi yerlerde de kadin sarkici olur,onlar da dansoze benzer sekilde dans ederler insanlar eglenir. Video kismini bilemicem, cok eglendilerse hoslarina gitmistir.

Hepimiz sosyal hayatin icinde yasiyoruz,her ortam hepimize uygun olamiyor. Bir arkadasim baby shower yapmak yerine duali mevlutlu bir organizasyon yapti. Kalktim gittim ki normalde tarzim degildir. Olmamasina ragmen uyum sagladim, ki asla mecbur degilim. 30 dakika tarzim olmayan bir seyi izlesem veya dinlesem ölmem. Ayni arkadasim benim kendi baby shower partime gelmis icki de icmisti. Gelmeseydi de kirilmazdim cunku tercihini biliyorum. Kaldi ki bu verdigim orneklerden cooook daha onemsiz bir organizasyon bu ogretmenler gunu yemegi. Gitsen nolur gitmesen nolur. Cok da elzem degil. Yil boyu kocamla gitmeyi hayal edebilecegim bir organizasyon asla degil.
 
Sizi tebrik ederim. Gitmeyerek en iyisini yapmissiniz. Bende olsam asla gitmezdim.
Bende ogretmenim. Her yil mutevazi bir yerde yemek yeriz sohbet eder dagiliriz.
Alkol, dansoz her zaman her yerde bulurlar.
O gun bari bu kutsal meslegin durusuna yakisacak sekilde guzelce yemeklerini yiyip dagilsalarmis keske.
 

He canım müdüre gidip falanca falanca hoca, şu hocaya sapik dedi ama baak hepsi birlikte dansöz izledi diycem..
Her lafı böyle anliyorsaniz eğer size evlerden ırak diyorum.
Bence biraz daha algılama açısından kendinizi yetiştirin. Yazık.
 
Ben hala gidilmeyen bir ortam için yapılan bu muhabbetin nedenini anlamaya çalışıyorum.Gitmediniz,sizi rahatsız eden görüntüleri de yasamadiniz...adamlar sizi keşkek yemeye çağırıp ayran diye bardaginiza alkol koymamışlar ki!!Din kültürü öğretmeni için de endiselenmeyin eminim yapmak istemediği hicbirseyi su an ona zorla yaptirmiyorlardir.Watsap grubuna gelen video ve fotoğraf lari ben de sevmiyorum ....ev gezmesine gittikleri resimleri dahi atıyor millet.Sil tuşuna basınca silen teknolojinin gözünü seveyim
 
Bahsettiğiniz ortam benim eğlenebileceğim ortam değil pek. Gider miydim gitmez miydim bilmiyorum ama siz gitmemişsiniz ve stalklayıp onlar eğlenirken kendi kendinize eğlencelerini kıskanmışsınız. Din kültürü öğretmeni arkadaştan size ne? Siz okulun muhtarı mısınız?
Ben gitmediğim bir ortamı stalklayıp "içkilimiş amanın dansöz oynatıyollaa" diye kendi kendime tantana çıkarmam.
Organizasyonu yapan böyle yapmış içki içenler olur diye mekanı öyle seçmiş. Çok biliyorsanız siz organizasyon yapıp alkol olmayan mekanda ayarlayıp davet etseydiniz gelen gelirdi.
Son olarak da madem bu kadar hassassınız(!) alkollü ortamda bulunmuyorsanız arkadaşlarınızın arkasından, özellikle din kültürü hocasının arkasından burada gıybet yapmamanızı tavsiye ederim
 

Teşekkür ederim teknolojik bilgiler için :)
 
babyshower sizin kendiniz için yaptığınız bi parti. bu ortak bir yemek olacağı için yine düşünülmesi taraftarıyım. zaten ben alkol kullanana saygılıyım, diyorum ya kendi tercihi beni hiç alakadar etmez. dansöz işine anlam veremedim doğrusu. bunu da mekanın bir jesti, org. yapanla bi ilgisi olmadıgını öğrendim. tesekkürler :)
 

Kimseyi stalklamadim. Gayet okulun resmi WhatsApp sayfasına geldi videolar. Ben din kültürü hocası ne diye gitmiş diye o adamı ne kucumsedim ne de ayipladim. Sadece o kişiyi bile düşünmemisler diye onun adına üzüldüm.
 
Şu özgürlük, herkesin tercihi naraları da bitmedi gitti. Öğretmenler günü yemeği adı üstünde her kesimden insan var ve ortak noktada buluşulmalı. İçkili yere ben de gitmem hele dansöz oynatması ne demek. İdarecilerin bunu düşünmesi gerekirdi. Daha sonra isteyen istediği yerde istediği gibi içer mi oynar mı onu yapsın.
 
Yok baby shower kismini organizasyon ve uyum saglama konusunda ornek verdim. rica ederim guzel sohbetti.
 
O hoca mekanı bilerek gitmiş üzülecek olsaydı gitmezdi ya da mekanı görünce vazgeçerdi. Silah zoruyla gitmemiş yani. Sizi ilgilendiren bir durum yok.
Israrla kullandığınız "bile" kelimesinin ne anlama geldiğini, öğretmen olduğunuza göre iyi biliyor olmalısınız. Bu da niyetinizi açık ediyor. Dediğim gibi sizlik durum yok, alkollü ortamdan kendinizi sakındığınız gibi dedikodudan da sakınmanızı ikinci kez tavsiye ediyorum. İyi geceler.
 

ama işte sorun biraz da o.
ortak yemek değilmiş ki. herkes çağrılmamış konu sahibesi de.
okulun düzenlediği bir yemek değilmiş zaten.
bir kaç öğretmenin kendi aralarında kafa dengi olduğu öğretmenlerle düzenlediği bir eğlence. din öğretmeni de dahil bu kafa denklerine..
 
Yahu çağrılmamış bile, buna rağmen neden içkili mekana gidildi diyor.
Caféye gidilseydi de fark etmezdi, çünkü çağrılmadı.
Çağrılmadığı yere giderdi mi diyorsun?
 
Yahu çağrılmamış bile, buna rağmen neden içkili mekana gidildi diyor.
Caféye gidilseydi de fark etmezdi, çünkü çağrılmadı.
Çağrılmadığı yere giderdi mi diyorsun?
O kısmı atlamışım şimdi anlaşıldı neden çağrılmadığı da
 

okulun resmi whatsup grubu nasıl oluyor?
milli eğitim bakanlığından izin mi alınıyor?
 
Değil işte ya. Okulun öğretmenler günü yemeği diye hep söylendi .Okulun WhatsApp grubunda resim paylaşılıyor. Herkesle resmi olan müdür de orada .yani okulun öğretmenler günü yemeği.


Yahu çağrılmamış bile, buna rağmen neden içkili mekana gidildi diyor.
Caféye gidilseydi de fark etmezdi, çünkü çağrılmadı.
Çağrılmadığı yere giderdi mi diyorsun?

Bir kere yazınca anlaşılmadı sanırım...
 
okulun resmi whatsup grubu nasıl oluyor?
milli eğitim bakanlığından izin mi alınıyor?
Okullarda oluyor ya Nooption, idare de oluyor o grupta. Kadınlar isterlerse sadece kendilerinin olduğu gruplar açıyorlar, onunla idarenin olduğu ayrı oluyor. Kapatılacak diye yazı dolaşıyordu etrafta ama kimse umursamadı galiba. Kapatılmalı aslında, oradan yazıyorlar, sonra resmi evrak iletimi gibi muamele ediyorlar.
 
okulun resmi whatsup grubu nasıl oluyor?
milli eğitim bakanlığından izin mi alınıyor?
Resmi kayıtlara geçiyor. Toplantı tutanaklarına filan. Hatta oradan için imza takıbi de yapılıyor. Yani gayet "resmi" deniyor. Teknolojiyi takip edin lütfen, çok şey kaçırıyorsunuz :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…