Öğretmenler günü..

çoğu özel okulda yasaktır hediye.aynen herkes de zengin değil fedakarlık yapıp kendinden kısıp gönderiyorlar.kendi adınıza anlamlı sembolik bir hediye alsaydınız keşke çocuk da verseydi.akrabam çocuklar kolejde hep öyle yapıyorlar öğretmenlerine

Aslında öyleydi niyetim.
İşte anlamadım birden içinde buldum kendimi.
Artık olan oldu.
Bana da tecrübe oldu.

Bir de şey dediler H Heytttt be sınıf öğretmeni dışında o gün derse giren branş öğretmenlerine de herkes kendi özel hediye alsınmış. Yok artık dedim.
yok artık.benim kızım ortaokulda sadece sınıf öğretmenine ve müdüre sembolik hediyeler aldık.tüm öğretmenlere alsak oooooo

Bizim sınıf annemiz de iki senedir hadi ne yapiyoruz toplu mu bireysel mi aliyoruz diyor sonra bir belirsizlik.oluyor, arkasından ben rahatsizim ilgilenemeyecegim, bireysel alinsin diyor. Gecen sene pandemi,bu sene ogretmen raporlu ve kapanış..

olmaz lutfen alin cok sevinecektir

Ellerinden öperim.
Ben bakımı kolay olan saksıda çiçek derim.
benle yaşıyor ama devamlı.kıyafet alayım ben ona.kendisine hediye olarak sadece kolonya öğretmen marka çorap ha bir de okul kantininden alınmış gazeteye sarılmış selpak gelirdi.ama çocuklar severek verirlerdi .şimdilerde ne hediye alındığından bile haberleri yok çocukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…