Bence sizin sınıf annesini direkt okula müdür yapsınlartam sayımızı bugun ogrendım 20 kısıden para alınmıs fakat 2 tanesı cocugunun okulunu degıstırmıs 2 hafta falan olmus
o ıkı tanesının cocugu suan baska okulda olmasına ragmen odeme yapmak zorunda kaldılar sınıf annemız enteresan kişilik. onlara sız odemezsenız dıger anneler daha cok odeme yapmak zorunda kalacak haklarına gıreceksınız demıs zekaya gel
tum velılerın hakkına gıren sınıf annesı konusmus yanı
erhana dedım kı sabah mudurle gorusuyoruz. ıkıncı donem yıne sabahcı olsun bız sınııfı degıselımkadın kendını kanun sanıyor bız yapamayız bununla
Ceycey ne aldınız hediye? Biz henüz almadık fikir olur.gayet hediyelerimizi aldık ve götüreceğiz çarşamba günü.o yasaklar formalite.okula bağış istemekte yasak sözde ama onu da yapıyoruz her sene
bizimki fakir işi.sen zengünn sınıf temsilcilerinden mi fikir alsanCeycey ne aldınız hediye? Biz henüz almadık fikir olur.
Gümüş bileklik ucuz mu canım? Gayet zengin işi, orkide falan. Biz bireysel alacağız, sınıfça değil o yüzden güzel uygun bir şey istiyorum.bizimki fakir işi.sen zengünn sınıf temsilcilerinden mi fikir alsangümüş bileklik orkide saksı çiçeği bir de taş baskı tablo aldım
Gümüş bileklik ucuz mu canım? Gayet zengin işi, orkide falan. Biz bireysel alacağız, sınıfça değil o yüzden güzel uygun bir şey istiyorum.
Ne kadar acımasızca herkesin maddi durumu olmayabilir ki olsada gerek görmeyebilir.Bir arkadaşımın sınıfında ögretmene alınacak hediye olay oldu.Sınıf annesi ve sınıf annesi yardımcısı ögretmene ögretmenler günü için altın kolye almaya karar vermişler. Herkesten belli miktar para topluyorlarmış. 3 kişi vermemiş. Bunlardan biri benim arkadaşım.Parayı vermeyince sınıf annesi arkadaşımın bayaa üzerine gitmiş.Arkadaşım ögretmenle konusmus. Ögretmen böyle bir hediye ıstemedıgını söylemıs ve net bir dille kolye almayın bana demiş. Herkes arkadaşıma düşman oldu. Ögretmenimize bir hediye alacaktık onu da alamıyoruz diye sınıf grubunda olay çıkarmışlar.
Çok güzel düşünmüşsünüz, bizde kızım anaokulundayken yardımcı anlaya da hediye almıştık.Merhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)
Merhabalar ben bir sınıf öğretmeniyim. Bana velilerim kişi başı 180 lira toplayarak hediye almalarını istemem.Paranin pul olduğu dönmemdeyiz eve ;ama çoğu insan için 180 lira büyük para hala.Yapmayin litfen böyle şeyler. Alamayan velim ,hediye veremeyen öğrencim olacak birisi altın kolye alacakmış o çocuğumun yüreği açtıktan sonra banane altın kolyeden.Ogretmenlerin çoğu emin olun hediye falan beklemiyor. Çocuklardan sevgi velilerimizden yaptığımız ise saygı duymalarını istiyoruz.Ayrica hediye çeki alan öğretmeni ben çocuğuma öğretmen olarak istemem.Yorumları okuyunca bir garip oldum. Herkes parça parça ıvır zıvır hediye götüreceğine tek bir tane güzel bir şey alınması daha iyi değil mi?
Bizim kız daha kreşte geçen yıl 150₺ lcw çeki vermiştik öğretmenine. Bu sene grupta ortak almak isteyenler olur mu diye sordum, 5-6 veli ortak aldık. Altın kolye aldık hatta, kişi başı 180₺ verdik. Ha böyle olmasaydı ben zaten o parayı verecektim ama böyle daha kullanışlı ve kalıcı olmuş oldu.
Paranın pul olduğu bir dönemdeyiz 150₺ 200₺ çok bir para değil ki? Toplu olunca gözünüze fazla gelmiş gibi.
Düzgün bir kiyafet alsanız en az 150₺ ya da çanta, cüzdan vs.
Bizim sınıfa pasta ve teraryum alındı. 16.5 lira tuttu. Ama kimseye katılmak.zorundasin denmedi. Hatta başta kim katılacak diye sayı belirledik ,kişi sayısına göre hediye aldık maddi külfet olmasın diye.katilmak istemeyen oldu. Kimse de birşey demediBir arkadaşımın sınıfında ögretmene alınacak hediye olay oldu.Sınıf annesi ve sınıf annesi yardımcısı ögretmene ögretmenler günü için altın kolye almaya karar vermişler. Herkesten belli miktar para topluyorlarmış. 3 kişi vermemiş. Bunlardan biri benim arkadaşım.Parayı vermeyince sınıf annesi arkadaşımın bayaa üzerine gitmiş.Arkadaşım ögretmenle konusmus. Ögretmen böyle bir hediye ıstemedıgını söylemıs ve net bir dille kolye almayın bana demiş. Herkes arkadaşıma düşman oldu. Ögretmenimize bir hediye alacaktık onu da alamıyoruz diye sınıf grubunda olay çıkarmışlar.
Birde çocuklar reris yapacak öğretmenlerine ,pasta gelince hepsi bir çıkarıp verecek . Çocuklar da bu günü anlasın diye böyle birşey düşündükBizim sınıfa pasta ve teraryum alındı. 16.5 lira tuttu. Ama kimseye katılmak.zorundasin denmedi. Hatta başta kim katılacak diye sayı belirledik ,kişi sayısına göre hediye aldık maddi külfet olmasın diye.katilmak istemeyen oldu. Kimse de birşey demedi
Benim küçüğün sınıfına böyle teklif ettim. Hediye çeki yok gömlek vs diye çıldırıp birbirlerine girdilerMilli eğitim bakanlığının kampanyası var 10 TL ile adlarına fidan bağışı yapabilirsiniz ablasının adına da yaparsanız o da mutlu olur niye saçma olsun
hediye çekinden gömlekten daha mutlu edecek hediye bu bence en iyisini yapmışsınızBenim küçüğün sınıfına böyle teklif ettim. Hediye çeki yok gömlek vs diye çıldırıp birbirlerine girdiler
Gelin fidan bağışı yapalım, büyüğün öğretmenine de yapmıştık yıllar önce temaya çok memnun olmuştu dedim. Şükür hasarsız atlattık
Ben öğretmen olsaydım böyle bir hediye isterdimhediye çekinden gömlekten daha mutlu edecek hediye bu bence en iyisini yapmışsınız
Bi resim çizerse yada kendi yaptıgı bir hediye degeri büyük olur benceMerhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)
3 dal orkidenin fiyatına baktınız mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?