Merhaba konunuzu okurken geçmiste benimde yaşadıklarım aklıma geldi. Zor bir durum ben olsam farklı bir okula gecirdim. Belki orda daha samimi arkadaslık kurulacak. Geçmiste öğretmenlik yaptım az bucuk biliyorum ordaki sistemi. Tenefüs aralarında hic akla gelmicek konular konusulur. Aslında samimi olmamak gerek. Biriyle samimi olunca yemekli bir okulsa mesela niye gelmedi niye beklemedi muhabbetleri oluyor ya da baska konularda. Bi de kendinizi sorgulamak lazım itici mi konuşuyorum acaba diye. Dediğim gibi ben okul degistirip yeni arkadaşlıklar kurardım.Öğretmenim 9 yıllık. Bu okulda 3. yıla girdim. Öğretmenler Odasında kendime yer edinemiyorum. Saolsunlar herkes birbirine karşı dost arkadaş saygılı selamlı merhabalı. Bana gelince yok. İdarwciler hariç 5erkek 26 kadın.
Aslında kimse kimse için ölmüyor ama birbirlerine saygılılar. Teneffüste sohbet ediyorlar. Saçlarını, makyajlarını kıyafetlerini beğeniyor bunu dile getiriyorlar. Bana gelince sus pus. Ne kendilerine laf söyletiyorlar ne birbirlerine çemkiriyorlar. Benim ayrı zamanlarda bi kaç hoca ile tartışmam oldu. Kendim olduğum için demiyorum hakikaten ben haklıydım. Akıllarınca bazıları beni ezmeye çalış tı çalışıyor. Müsade etmedim. Böyle olaylar olmadan önce de bana karşı hep bi sınır vardı. Anlamlandıramadığım bi şekilde bana karşı bi soğukluk , önyargı. Selam veriyorum samimi candan davrandığım bile bana karşı dostluk kurmuyor. bnmle samimiyeti ilerletmiyor
mesleği mi öğrencilerimi çok seviyorum ama bunlara karşı sürekli hakkımı korumaya çalışmaktan da yorulmaya başladım.
Böyle işte aranızda da öğretmen olan muhahhk vardır. Hatta aynı okuldan olduğum da okuyordur burayı. :) öyle ise soruyorum hoca hanım derdin ne benimle? :) Bi arkadaslık, bi sohbet etmek için niye kendini yüksek görüyorsun benden? Ve de bazen kendi kendine benim hakkım olan bi konuda durumda bnm hakkımı çiğniyor bana karşı saygısızlık yapıyor, beni ezmeye çalışıyor saygınlıkta kusur ediyorsun?? Sen gümüşsün ben tunç muyum?
Bu olumsuz kötü ortamdan etkilenmeden zihnimi kuvvetli, berrak nasıl tutabilirim? insanlar beni sevmiyor diye kendime kızdığım bnm de kendimi svmediğim zamanlar oluyor. Herşeye rağmen kendimi nasıl sevmeye devam edebilirim?
"ben haksızlığa gelemiyorum" , "dobra bir insanım" , " hep iyi niyetimden kaybediyorum"
Bu üç cümle, benim topuklarimi kaba etime degdirerek uzaklasmam için yeterlidir. Bunlardan herhangi birini cümle icinde kullanan insanla, devam edebilen bir diyalog kurmam mümkün değil. Belki siz de o haksızlığa hiç gelemeyen insanlardan olabilir misiniz? Zira bu haksızlığa gelemeyen öz hakiki dobra dışındaki tüm canlilar, haksızlık karşısında çılgınca bir mutluluk duyuyorlar ona gore. İkiyuzlu ve samimiyetsizler hatta. Şahsen ben hakkima tecavüz edilince gidip alınlarindan opuyorum. Al öteki hakkımı da, ruhum senindir diyorum. Dobra da değilim zaten. İyi niyetim hiç yok. Allah da kahretmesin beni.
Gıcık bir insan olabilir misiniz ? Hanı bir ihtimal. Kesin haksızlığa gelemiyorsunuz anladim ben.
Boşver samimi olma ölürmüsün belli ki seni kavgacı ilan edip samimi olurlarsa gruptan ayrı olacaklarını düşünüyorlar kavga etme artıkÖğretmenim 9 yıllık. Bu okulda 3. yıla girdim. Öğretmenler Odasında kendime yer edinemiyorum. Saolsunlar herkes birbirine karşı dost arkadaş saygılı selamlı merhabalı. Bana gelince yok. İdarwciler hariç 5erkek 26 kadın.
Aslında kimse kimse için ölmüyor ama birbirlerine saygılılar. Teneffüste sohbet ediyorlar. Saçlarını, makyajlarını kıyafetlerini beğeniyor bunu dile getiriyorlar. Bana gelince sus pus. Ne kendilerine laf söyletiyorlar ne birbirlerine çemkiriyorlar. Benim ayrı zamanlarda bi kaç hoca ile tartışmam oldu. Kendim olduğum için demiyorum hakikaten ben haklıydım. Akıllarınca bazıları beni ezmeye çalış tı çalışıyor. Müsade etmedim. Böyle olaylar olmadan önce de bana karşı hep bi sınır vardı. Anlamlandıramadığım bi şekilde bana karşı bi soğukluk , önyargı. Selam veriyorum samimi candan davrandığım bile bana karşı dostluk kurmuyor. bnmle samimiyeti ilerletmiyor
mesleği mi öğrencilerimi çok seviyorum ama bunlara karşı sürekli hakkımı korumaya çalışmaktan da yorulmaya başladım.
Böyle işte aranızda da öğretmen olan muhahhk vardır. Hatta aynı okuldan olduğum da okuyordur burayı. :) öyle ise soruyorum hoca hanım derdin ne benimle? :) Bi arkadaslık, bi sohbet etmek için niye kendini yüksek görüyorsun benden? Ve de bazen kendi kendine benim hakkım olan bi konuda durumda bnm hakkımı çiğniyor bana karşı saygısızlık yapıyor, beni ezmeye çalışıyor saygınlıkta kusur ediyorsun?? Sen gümüşsün ben tunç muyum?
Bu olumsuz kötü ortamdan etkilenmeden zihnimi kuvvetli, berrak nasıl tutabilirim? insanlar beni sevmiyor diye kendime kızdığım bnm de kendimi svmediğim zamanlar oluyor. Herşeye rağmen kendimi nasıl sevmeye devam edebilirim?
boşverin ister sevsinler ister sevmesinler cokta fifi diyip geçin.Öğretmenim 9 yıllık. Bu okulda 3. yıla girdim. Öğretmenler Odasında kendime yer edinemiyorum. Saolsunlar herkes birbirine karşı dost arkadaş saygılı selamlı merhabalı. Bana gelince yok. İdarwciler hariç 5erkek 26 kadın.
Zamanla sıze alışıp seveceklerdır ınsan yapısı böyledirÖğretmenim 9 yıllık. Bu okulda 3. yıla girdim. Öğretmenler Odasında kendime yer edinemiyorum. Saolsunlar herkes birbirine karşı dost arkadaş saygılı selamlı merhabalı. Bana gelince yok. İdarwciler hariç 5erkek 26 kadın.
Ayni okulda 3. Yiliymis olmuyorsa zorlamamk lazim bence.Zamanla sıze alışıp seveceklerdır ınsan yapısı böyledir
Herşeyde illa sivrilen bir tipsen muhtemelen sevilmeme sebebin budur...
Bazen susmak en iyi cevaptır derler keşke sükunetini koruyup ortamı çirkefleştirmeseydin de düşman edinmeseydin kendine yok yere ...
İnsanın evindn daha fazla vakit geçirdiği yerlerdir iş ortamları kendine o vakti zehir etmeseydin keşke....
Ortamı çirkefleştirmek nedir ? Siz size haksızlık yapan olursa tabiri caizse hakkınızı resmen gasp ederlerse sinirlerinize hakim olup ortamı çirkinleştirmeyin.
Bu arada ortamı çirkefleştirmek diye bana yorum yaparken siz yorumunuzda oldukça çirkin çirkef olmamışşınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?