Öğretmenler odası kâbusu

Seni çok iyi anlıyorum
Ben de haksızlığa gelemeyen sivri bi tipim. Böyle durumlara çok maruz kaldım
Sürü psikolojisi ile hareket edip seni dışlıyor olabilirler
Zaten 5dk teneffüs.çay iç kitap oku

Merhaba konunuzu okurken geçmiste benimde yaşadıklarım aklıma geldi. Zor bir durum ben olsam farklı bir okula gecirdim. Belki orda daha samimi arkadaslık kurulacak. Geçmiste öğretmenlik yaptım az bucuk biliyorum ordaki sistemi. Tenefüs aralarında hic akla gelmicek konular konusulur. Aslında samimi olmamak gerek. Biriyle samimi olunca yemekli bir okulsa mesela niye gelmedi niye beklemedi muhabbetleri oluyor ya da baska konularda. Bi de kendinizi sorgulamak lazım itici mi konuşuyorum acaba diye. Dediğim gibi ben okul degistirip yeni arkadaşlıklar kurardım.

"ben haksızlığa gelemiyorum" , "dobra bir insanım" , " hep iyi niyetimden kaybediyorum"

Bu üç cümle, benim topuklarimi kaba etime degdirerek uzaklasmam için yeterlidir. Bunlardan herhangi birini cümle icinde kullanan insanla, devam edebilen bir diyalog kurmam mümkün değil. Belki siz de o haksızlığa hiç gelemeyen insanlardan olabilir misiniz? Zira bu haksızlığa gelemeyen öz hakiki dobra dışındaki tüm canlilar, haksızlık karşısında çılgınca bir mutluluk duyuyorlar ona gore. İkiyuzlu ve samimiyetsizler hatta. Şahsen ben hakkima tecavüz edilince gidip alınlarindan opuyorum. Al öteki hakkımı da, ruhum senindir diyorum. Dobra da değilim zaten. İyi niyetim hiç yok. Allah da kahretmesin beni.

Gıcık bir insan olabilir misiniz ? Hanı bir ihtimal. Kesin haksızlığa gelemiyorsunuz anladim ben.

Ay bana gecen yil calistigim okuldaki cografyaciyi hatirlattiniz valla...

"Sayginlikta kusur etmek" nasil birsey hocam?

Ne ogretmenisiniz? Belki bransinizi kiskaniyorlardir?

bir guldum gece gece...

Bazen olur bir iki kişi seni sevmez nedensizce. Seni sevmediklerini ve arkandan konuştuklarını iliklerine kadar hissedersin ama hepsi niye sevmiyor bu çok ilginç. Zor bir durum ama bunu yıkmak isterseniz dua ederek çıkın evden. Başka yapacak bir şey yok

Kimse hakkını savunduğu için, kendini ezdirmediği için 30 kişinin hepsi tarafından sevilmeyip dışlanmaz. Kendi kendinizi kandırmayın. Bence sizin kendi kendinizden haberiniz yok.
İkincisi, sizde bu hak savunmak, ezilmemek konusunun takıntı olduğunu düşündüm. Kimi insanlar böyle takıntılı oluyor bir şeye. Ne dense, ne yapılsa alarma geçip sivriliyor filan. İtici davranışlar sergiliyor sonra . Siz de her şeye sözde kendimi ezdirmeyeceğim diye gereksiz tepkiler veriyorsunuzdur. 30 kişi de saksı değildir herhalde, onlar da kendini ezdirmiyordur kimseye. Bir şeyleri yanlış yaptığınız kesin.

Boşver samimi olma ölürmüsün belli ki seni kavgacı ilan edip samimi olurlarsa gruptan ayrı olacaklarını düşünüyorlar kavga etme artık
Öğrencilerine ders anlat boş vakitlerinde çok girme odaya

Amaan bosver, tek derdin ogretmenler odasinda mevcut olan amazon ormanlari ortaminda kendine bir cadir bulamamak olsun. Cevremiz silik insanlarla dolu, sanki amip gibi birbirine yapisarak, benzeyerek ilerliyorlar. Ben kolay kolay samimiyet kurmam, zaten cok mesafeliyimdir, hele bir de benden uzak duracaklar peh daha cok isime gelir. Takma bence sen de.

30 kisi ayni anda ayni hatayi yapmazlar bence. Sizinle konusmuyirlarsa sizi kiskandiklarondan ya da sorunlu insanlar olduklarindan degildir.Bence sizin kendinizden haberiniz yok. Biraz kendinize ceki duzen verirseniz illaki biri gelir konusur.

Herşeyde illa sivrilen bir tipsen muhtemelen sevilmeme sebebin budur...

Bazen susmak en iyi cevaptır derler keşke sükunetini koruyup ortamı çirkefleştirmeseydin de düşman edinmeseydin kendine yok yere ...

İnsanın evindn daha fazla vakit geçirdiği yerlerdir iş ortamları kendine o vakti zehir etmeseydin keşke....

Aman bosver sen isinle ilgilen, cok mu lazimlar sanki?

amannnn
boşverin ister sevsinler ister sevmesinler cokta fifi diyip geçin.

Zamanla sıze alışıp seveceklerdır ınsan yapısı böyledir

Ortamı çirkefleştirmek nedir ? Siz size haksızlık yapan olursa tabiri caizse hakkınızı resmen gasp ederlerse sinirlerinize hakim olup ortamı çirkinleştirmeyin.
Bu arada ortamı çirkefleştirmek diye bana yorum yaparken siz yorumunuzda oldukça çirkin çirkef olmamışşınız

konu sahibi 6 sayfadır örnek istiyo insanlar bi yazamadınız?
ne haksızlığı oluyo mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…