Ortamı çirkefleştirmek nedir ? Siz size haksızlık yapan olursa tabiri caizse hakkınızı resmen gasp ederlerse sinirlerinize hakim olup ortamı çirkinleştirmeyin.
Bu arada ortamı çirkefleştirmek diye bana yorum yaparken siz yorumunuzda oldukça çirkin çirkef olmamışşınız
Bende benzer bir durumdayim. Stajer ögretmenim henüz ve bir senedir okuldayim. Bizde toplam 120 ögretmen var ve 5-6 kisi disinda hicbiri selamimi dahi almaz.. simdi banada 115 ögretmen sorunlu senmi sorunsuzsun diyecek ama malesef ilk günden beri görmek istemiyorlar beni aralarinda, hic ters bir hareketim olmamasina ragmen..
afet güçverir e benzettım suan okurken siziÖğretmenim 9 yıllık. Bu okulda 3. yıla girdim. Öğretmenler Odasında kendime yer edinemiyorum. Saolsunlar herkes birbirine karşı dost arkadaş saygılı selamlı merhabalı. Bana gelince yok. İdarwciler hariç 5erkek 26 kadın.
Aslında kimse kimse için ölmüyor ama birbirlerine saygılılar. Teneffüste sohbet ediyorlar. Saçlarını, makyajlarını kıyafetlerini beğeniyor bunu dile getiriyorlar. Bana gelince sus pus. Ne kendilerine laf söyletiyorlar ne birbirlerine çemkiriyorlar. Benim ayrı zamanlarda bi kaç hoca ile tartışmam oldu. Kendim olduğum için demiyorum hakikaten ben haklıydım. Akıllarınca bazıları beni ezmeye çalış tı çalışıyor. Müsade etmedim. Böyle olaylar olmadan önce de bana karşı hep bi sınır vardı. Anlamlandıramadığım bi şekilde bana karşı bi soğukluk , önyargı. Selam veriyorum samimi candan davrandığım bile bana karşı dostluk kurmuyor. bnmle samimiyeti ilerletmiyor
mesleği mi öğrencilerimi çok seviyorum ama bunlara karşı sürekli hakkımı korumaya çalışmaktan da yorulmaya başladım.
Böyle işte aranızda da öğretmen olan muhahhk vardır. Hatta aynı okuldan olduğum da okuyordur burayı. :) öyle ise soruyorum hoca hanım derdin ne benimle? :) Bi arkadaslık, bi sohbet etmek için niye kendini yüksek görüyorsun benden? Ve de bazen kendi kendine benim hakkım olan bi konuda durumda bnm hakkımı çiğniyor bana karşı saygısızlık yapıyor, beni ezmeye çalışıyor saygınlıkta kusur ediyorsun?? Sen gümüşsün ben tunç muyum?
Bu olumsuz kötü ortamdan etkilenmeden zihnimi kuvvetli, berrak nasıl tutabilirim? insanlar beni sevmiyor diye kendime kızdığım bnm de kendimi svmediğim zamanlar oluyor. Herşeye rağmen kendimi nasıl sevmeye devam edebilirim?
Pek yorum yapmasamda konularinizi takip ederdim Konuyu okuyunca sizin konulariniz gelmisti aklima acaba suan nasil diye dusunmustum degisiklik yokmus tayin hakki icin kac yiliniz var insallah tez zamanda ordan kurtulursunuz iyi insanlarin oldugu bir yerde kendinize yer edinirsinizBeni de yalniz biraktilar hatta selami mi bile almiyorlar .Tanima tanisma firsatini bile vermediler hatta ilk gun ben tanittim kendimi hic orali bile olmadilar bir kac gin boyunca erken gittim sohbete gireyim diye yuzume bile bakilmadi bir kac kisi kim bu diye birbirlerine sorarken duydum mutsuz basladim oylede gidiyor .Kendimi isime adadim iki yil oldu tayin bekliyorum .
Ortamı çirkefleştirmek nedir ? Siz size haksızlık yapan olursa tabiri caizse hakkınızı resmen gasp ederlerse sinirlerinize hakim olup ortamı çirkinleştirmeyin.
Bu arada ortamı çirkefleştirmek diye bana yorum yaparken siz yorumunuzda oldukça çirkin çirkef olmamışşınız
Gercekten haksızlık karşısında hakkını arayan,susup tısmayan birisini,iki yüzlü ,hep istenileni söyleyen,gerçekten ne düşündüğünü söylemeyen,kibar görünen birisini,ve fesat kötü düşünceli insanlar hakkında peki?"ben haksızlığa gelemiyorum" , "dobra bir insanım" , " hep iyi niyetimden kaybediyorum"
Bu üç cümle, benim topuklarimi kaba etime degdirerek uzaklasmam için yeterlidir. Bunlardan herhangi birini cümle icinde kullanan insanla, devam edebilen bir diyalog kurmam mümkün değil. Belki siz de o haksızlığa hiç gelemeyen insanlardan olabilir misiniz? Zira bu haksızlığa gelemeyen öz hakiki dobra dışındaki tüm canlilar, haksızlık karşısında çılgınca bir mutluluk duyuyorlar ona gore. İkiyuzlu ve samimiyetsizler hatta. Şahsen ben hakkima tecavüz edilince gidip alınlarindan opuyorum. Al öteki hakkımı da, ruhum senindir diyorum. Dobra da değilim zaten. İyi niyetim hiç yok. Allah da kahretmesin beni.
Gıcık bir insan olabilir misiniz ? Hanı bir ihtimal. Kesin haksızlığa gelemiyorsunuz anladim ben.
ama işte bu durum garip
eğer bunu tüm gençlere, tüm kadınlara, tüm stajyerlere vs vs bir kategoriye yapıyorlarsa tabii siz değil onlar anormal ama sadece size ise neden diye düşünmek lazım
iyi ya da kötü farkınız ne
daha mı zengin daha mı havalı daha mı farklı bir okulda okumuş daha mı genç vs vs
ya da ırk mezhep siyasi duruş giyim kuşam vs vs neyiniz farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?