- Konu Sahibi pembekalpp
-
canım grafik öğretmeni tam olarak ne yapıyor cahilliğimin ksuruna bakma[/
Grafik fotograf tam adi bolumun canim afisti brosurdu kitap kapagi amblem logo gibi kurumsal kimlik calismalari ve daha bicok sey
anladım canım siz okullarda değilde milli eğitim kurumlarında falan çalışıyorsunuz o halde
devlet orayı düşünmüyor ki canım ondan sonra da benden verim bekliyor zaten bir sene yeterince yıprandım eşimden ayrı kalarak bu sene de cezalandırı gibi toplam 10 ilden açtılar kadro. kendi açımdan düşünmüyorum bir şekilde kafamı dağıtırım ama eşim şimdi den kara kara düşünüyor ben tek ne yapacağım diye
devlet orayı düşünmüyor ki canım ondan sonra da benden verim bekliyor zaten bir sene yeterince yıprandım eşimden ayrı kalarak bu sene de cezalandırı gibi toplam 10 ilden açtılar kadro. kendi açımdan düşünmüyorum bir şekilde kafamı dağıtırım ama eşim şimdi den kara kara düşünüyor ben tek ne yapacağım diye
anladım canım siz okullarda değilde milli eğitim kurumlarında falan çalışıyorsunuz o halde
Hayir canim okuldayim meslek lisesinde bu saydigim islerin tasarimi nasil yapilir elde ve bilgisayarda onu ogretiyoruz cok eglenceli bi bolum
ben istanbuldayım canm.
Hayir canim okuldayim meslek lisesinde bu saydigim islerin tasarimi nasil yapilir elde ve bilgisayarda onu ogretiyoruz cok eglenceli bi bolum
aa ne kadar güzelmiş canım.
bir yılı atlattık da ikinci yıl nasıl geçecek onu düşünüyorumAllah yardimciniz olsun bizde esimle 1 yil ayri kaldik zor oluyor
Öyle canım öğretmenlerden de daha fazla aşağılanan bir meslek yoktur Türkiye de emin ol şu 3-4 sene içerisinde.çok zor bir drum canım yaa öğretmenlikten başka meslekte böyle saçma bi durum yok hiç insan eşinden ayrı yaşar mı ya nasıl bi anlayıştır bu! allah yardımcın olsun canım inş en kısa zamanda eşin yanına gelir
istanbulda yaşamk nasıl canım şartları zor mu büyükşehir olarak
eşim aramıştı okulları ne kadar telefon faturası geldi hatırlamıyorum ama bayağı yüklüydü.bencede kızlar arkadaşa hak vermemek mümkün değil ben tercih yaparken tek tek bütün okulları aradım
Öyle ilk başlarda bayağı sıkıntı yaşarsınız ilk bir ay hiç bitmeyecekmiş gibi gelir bu sıkıntılardan dolayı...çok doğru söylüyosun canım yaa bu iş atanmakla bitmiyor
bir yılı atlattık da ikinci yıl nasıl geçecek onu düşünüyorum
Öyle canım öğretmenlerden de daha fazla aşağılanan bir meslek yoktur Türkiye de emin ol şu 3-4 sene içerisinde.
bir yılı atlattık da ikinci yıl nasıl geçecek onu düşünüyorum
Öyle canım öğretmenlerden de daha fazla aşağılanan bir meslek yoktur Türkiye de emin ol şu 3-4 sene içerisinde.[/QUOTE
milli eğitim bakanı sağolsun canım öğretmen düşmanı resmen
canım ben ailemle birlikte yaşıyorum.
daha yeni mezun oldum bu yıl.
bana çok yakın bir rehabilitasyon merkezinde işe başlıcam önümüzde ki hafta.
yani üzerimde maddi olarak bir yük yok çok şükür.
ben de bu yıl kpss hazırlanıcam.
akşam gidicem.
işyerim bazı konular da ayarlama yaptı. yardımcı olacaklar.
Selam kızlar. Ben de ingilizce öğretmeni adayıyım:)
hazırlan canım yinede en iyisi devlette çalışmakkaç puan alman gerkeyor atanman için cnm
2'ye geçtim ama hazırlık da okudum. Çukurova'dayım:)
şu an işler o kadar karışık ki.
kimse ne olduğunu bilmiyor.
4+4+4 ile okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin durumu belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?