öğretmenlik okuyan ya da öğretmen kızlar buyrun sohbete

Allah yardimciniz olsun bizde esimle 1 yil ayri kaldik zor oluyor

çok zor bir drum canım yaa öğretmenlikten başka meslekte böyle saçma bi durum yok hiç insan eşinden ayrı yaşar mı ya nasıl bi anlayıştır bu! allah yardımcın olsun canım inş en kısa zamanda eşin yanına gelir

Allah yardimciniz olsun bizde esimle 1 yil ayri kaldik zor oluyor
bir yılı atlattık da ikinci yıl nasıl geçecek onu düşünüyorum

Öyle canım öğretmenlerden de daha fazla aşağılanan bir meslek yoktur Türkiye de emin ol şu 3-4 sene içerisinde.

istanbulda yaşamk nasıl canım şartları zor mu büyükşehir olarak

canım ben ailemle birlikte yaşıyorum.
daha yeni mezun oldum bu yıl.
bana çok yakın bir rehabilitasyon merkezinde işe başlıcam önümüzde ki hafta.
yani üzerimde maddi olarak bir yük yok çok şükür.
ben de bu yıl kpss hazırlanıcam.
akşam gidicem.
işyerim bazı konular da ayarlama yaptı. yardımcı olacaklar.

bencede kızlar arkadaşa hak vermemek mümkün değil ben tercih yaparken tek tek bütün okulları aradım
eşim aramıştı okulları ne kadar telefon faturası geldi hatırlamıyorum ama bayağı yüklüydü.
çok doğru söylüyosun canım yaa bu iş atanmakla bitmiyor
Öyle ilk başlarda bayağı sıkıntı yaşarsınız ilk bir ay hiç bitmeyecekmiş gibi gelir bu sıkıntılardan dolayı...

bir yılı atlattık da ikinci yıl nasıl geçecek onu düşünüyorum

Öyle canım öğretmenlerden de daha fazla aşağılanan bir meslek yoktur Türkiye de emin ol şu 3-4 sene içerisinde.

Kesinlikle oyle benim 8. Yilim ilk basladigimda ogrencide velide daha saygiliydi ama son donemlerdeki degerli meb bakanlarimizin bize tavir ve tutumu sayesinde saygi filan kalmadi bicok insanda

hazırlan canım yinede en iyisi devlette çalışmak kaç puan alman gerkeyor atanman için cnm

Rabbim özür grubu tayinleri özellikle eş durumu isteyenlere yardımcı olsun kızlar ben neler çektim ama çok şükür bir yıl bile kabus gibiydi şimdi ise iyice saçmaladılar nerdeyse istifa edecektim atamam oldu eşimin yanına ücretsiz izin diye saçma bi şey çıkmış 3 yıl seni işsizliğe mahkum etmeden eşinin yanına atamıyor.

şu an işler o kadar karışık ki.
kimse ne olduğunu bilmiyor.
4+4+4 ile okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin durumu belli değil.

daha alan sınavı geldimi gelmedimi nasıl olcak o bile belli değil canım. en berbat bakanlık milli eğitim bakanlığı resmen. ülkede en önemli şey eğitim oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…