- Konu Sahibi pembekalpp
-
eğer öyle birşey varsa canım nikahı önceden kıymak mantıklı şimdi bir yıl şartı getirmeyi düşünüyorlarmış zaten adaylığınız kalktı mı ilk başvurularda tercih yapabilirsin canım istersen eşin yanına gelir istrsen sen eşinin yanına gidersin.
Canim siniflar cok kalabalik oluyor bazen ainiflar cakisinca disarida kaliyorsun ve nereti bulursan orada ders yapiyorsun
Mesleğe başladığınız da daha neler nelerle karşılaşacaksınız...
merhabalar, ben de sınıf öğretmeniyim, bu yıl 3. yılım 3.sınıf olacağız:)
hoşgeldin canım hangi ünidesin
gece okula gidipte fotokopi çektirdiğim olurdu çünkü urfada gündüz pek elektirk olmazKesinlikle oyle eve is getirme gibi mecburi bi durumumuz var ders notuydu sinavdi rehberlik dersi etkinligi formlari staj yapan ogrencilerin evraklari ve daha bicok sey
Anlatırsam sabaha kadar buradayız demektir.İlk gün emin ol göreve başladığın zaman annenden emdiğin süt burnundan gelecek buna emin ol. Okula gideceksin(Benim okulum gibi bir köy okuluysa yandın demektir) ben resmen serçe ölülerini temizledim.tahta yok sıra yok. kış olacak soba yakacaksın elin yüzün göüzün kömür olacak yakamayacak donacaksın..OOOO anlatayım mı başladığınızda dersiniz vay be diye emin olun dışarıdan göründüğü gibi değil.en çok merak ettiğim konulardan biri.
dinlemek isterim.
atandığınız zaman kıyın eğer nikahta bir yıl şartı getirirse adaylığınız kalktığında tercih yapamazsınız kıymazsanız eğer...canım madem adaylığımızın kalkması şart neden erken nikah kıyalımki adaylığımız bitince nikah kıyıp tercih yapsak gelmezmiki
mecburen geliyor. been bu sene kafayı sıyıracaktım ilk başta yaşadığım sorunlarla ama sonra çok güzel oldu herşey yerine oturdu. güzel bir ortam oldu anlayacağınız...atanalımda hele gerisi gelir herhalde
meslekte 3. yılım canım :)
gece okula gidipte fotokopi çektirdiğim olurdu çünkü urfada gündüz pek elektirk olmaz
Anlatırsam sabaha kadar buradayız demektir.İlk gün emin ol göreve başladığın zaman annenden emdiğin süt burnundan gelecek buna emin ol. Okula gideceksin(Benim okulum gibi bir köy okuluysa yandın demektir) ben resmen serçe ölülerini temizledim.tahta yok sıra yok. kış olacak soba yakacaksın elin yüzün göüzün kömür olacak yakamayacak donacaksın..OOOO anlatayım mı başladığınızda dersiniz vay be diye emin olun dışarıdan göründüğü gibi değil.
atandığınız zaman kıyın eğer nikahta bir yıl şartı getirirse adaylığınız kalktığında tercih yapamazsınız kıymazsanız eğer...
mecburen geliyor. been bu sene kafayı sıyıracaktım ilk başta yaşadığım sorunlarla ama sonra çok güzel oldu herşey yerine oturdu. güzel bir ortam oldu anlayacağınız...
kızlar bana müsade ben kaçayım eşim gelir birazdan çay yapayım da karşılıklı içelim
slm konu sahibesi
ehlimana sendemi bendensn
okul öncesi öğretmeni yani..burda yazdığını gördüm.
.benm topikte kitap pylaşımında bulunuyorduk ama bundan haberm yeni oldubi sevindirik oldum..
bu sene sınava girmedinmi? bende yeni mezunum ama bu sene az puan geldi..son ay çalışmştm..sanırım önümüzdeki sene kpss maratonu bekliyor benii
selaamm meslektaşlarr:)
hoşgeldin canım senin branş ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?