öğretmenlik okuyan ya da öğretmen kızlar buyrun sohbete

canım madem adaylığımızın kalkması şart neden erken nikah kıyalımki adaylığımız bitince nikah kıyıp tercih yapsak gelmezmiki

Kesinlikle oyle eve is getirme gibi mecburi bi durumumuz var ders notuydu sinavdi rehberlik dersi etkinligi formlari staj yapan ogrencilerin evraklari ve daha bicok sey
gece okula gidipte fotokopi çektirdiğim olurdu çünkü urfada gündüz pek elektirk olmaz
en çok merak ettiğim konulardan biri.
dinlemek isterim.
Anlatırsam sabaha kadar buradayız demektir.İlk gün emin ol göreve başladığın zaman annenden emdiğin süt burnundan gelecek buna emin ol. Okula gideceksin(Benim okulum gibi bir köy okuluysa yandın demektir) ben resmen serçe ölülerini temizledim.tahta yok sıra yok. kış olacak soba yakacaksın elin yüzün göüzün kömür olacak yakamayacak donacaksın..OOOO anlatayım mı başladığınızda dersiniz vay be diye emin olun dışarıdan göründüğü gibi değil.
canım madem adaylığımızın kalkması şart neden erken nikah kıyalımki adaylığımız bitince nikah kıyıp tercih yapsak gelmezmiki
atandığınız zaman kıyın eğer nikahta bir yıl şartı getirirse adaylığınız kalktığında tercih yapamazsınız kıymazsanız eğer...

atanalımda hele gerisi gelir herhalde
mecburen geliyor. been bu sene kafayı sıyıracaktım ilk başta yaşadığım sorunlarla ama sonra çok güzel oldu herşey yerine oturdu. güzel bir ortam oldu anlayacağınız...

slm konu sahibesi
ehlimana sendemi bendensn
okul öncesi öğretmeni yani..burda yazdığını gördüm.
.benm topikte kitap pylaşımında bulunuyorduk ama bundan haberm yeni oldu bi sevindirik oldum..

bu sene sınava girmedinmi? bende yeni mezunum ama bu sene az puan geldi..son ay çalışmştm..sanırım önümüzdeki sene kpss maratonu bekliyor benii

herşeye rağmen çok güzel canım inş bizde atanırızda tek sorunlarımız bunlar olsun

selam canım hoşgeldin ben ilköğretim mat okuyorum 4.sınıftayım sınava bu sene gircem aynen kpss maratonu bizi bekliyor

selam öğretmen adayları ve öğretmen arkadaşlarım
benim mesleğimin bu sene 12. senesi olacak. ben branş öğretmeniyim. istanbulda görev yapıyorum.
mesleğimiz çok kutsal bir meslek ama sizinde diğer sayfalarda değindiğiniz gibi iyice itibarsızlaştırılan bir meslek
hele öğrencilerin gözündeki konumumuz vallahi içler acısı
kafası 2 kere 2nin 4 edeceğini bile bilmeyen öğrencilerin bile alay konusu mesleğimiz.
aman hocam öğretmenlik yapılacak iş mi? aldıkları maaş çok düşük vs vs.

şimdi heyecanla atanmayı bekleyen meslektaşlarım inşallah heyacanınız sönmez.
hele çalışma ortamınız da çok önemli. 7 yıl bir okulda çalıştım arkadaşlarla uyumumuz o kadar iyiydiki kimse tayin istemiyordu.
ben evlendim başka yere gittim. ama gittiğim okulda anamdan emzirdiğim sütü burnumdan getirdiler. mesleğimden soğudum.
ben Allah'tan hep hayırlısını dilemiştim ama demek ki imtihan dünyası bir yerde sıkılacaksın. siz yine de hep hayırlısı için dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…