öğretmenlik okuyan ya da öğretmen kızlar buyrun sohbete

Kesinlikle oyle benim 8. Yilim ilk basladigimda ogrencide velide daha saygiliydi ama son donemlerdeki degerli meb bakanlarimizin bize tavir ve tutumu sayesinde saygi filan kalmadi bicok insanda
yok canım bakan arkamızda olmadıktan sonra ben halktan birşey beklemem.Velinin bize bakış açısı bile değişti. Gece 2-3lere kadar çocuklara evrak hazırladım ama bakanımız ne dedi yarım gün çalışıyormuşuz aldığımız maaş fazlaymış. Ben ne diyeyim bu lafın üstüne. Bilmiyor ki sayın bakanımız bu meslek parası için yapılacak bir meslek değil. gönülden yapacaksın gönül mesleği bu onun hazzı farklıdır.
milli eğitim bakanı sağolsun canım öğretmen düşmanı resmen
Öyle canım yapacak birşey yok elden de birşey gelmez.

canım tam olarak bu eş atamaları nasıl mesela ben de eşimde atandı bir yıl görev yaptık sonra evlendik şimdi birbirimizin yanına nasıl gelcez kaç yıl ayrı olcaz??

daha alan sınavı geldimi gelmedimi nasıl olcak o bile belli değil canım. en berbat bakanlık milli eğitim bakanlığı resmen. ülkede en önemli şey eğitim oysa

ben dershaneye sordum bana dedikleri şu oldu biz ankarayla irtibattayız ama henüz net bir bilgi yok.
zaten şurada 1 ay kaldı dershaneler başlayacak.
ne yaptıkları bile belli değil.

Sardı şimdiden aslında. Matematiğe çalışmaya başlamıştım ama 4-5 konu çalıştım kaldı öyle. Eğitim bilimlerine çalıştım :)

ne güzel canım eğitime temel oluştur yavaştan ama çok acele etme üniversitenin tadını çıkar sonra zaten berbat olcak üniversiten

dışarıdan öyle bakanımıza ücretsiz izne ayrıl demesi kolay geliyor ama bizim içimizi bilmiyor tek maaşla geçim oluyormuymuş birde onu sormak lazım..

3 ay tatil diyolar bikere 2 ay ancak oluyor tatil. çalışması rahat diyolar çocukla uğraşması onun seviyseini inmesi ders anlatması nekadar zor iş bilmiyorlar. gecelere kadar evrak not defteri e okul şu bu doldurmayı hiç gözlerinin önüne bile almıyorlar. bakan öğretmende yana değil ben veliden ve öğrenciden yanayım herzaman diye ağzıyla dedi. öğretmene kimse değer vermiyor

canım tam olarak bu eş atamaları nasıl mesela ben de eşimde atandı bir yıl görev yaptık sonra evlendik şimdi birbirimizin yanına nasıl gelcez kaç yıl ayrı olcaz??
eğer öyle birşey varsa canım nikahı önceden kıymak mantıklı şimdi bir yıl şartı getirmeyi düşünüyorlarmış zaten adaylığınız kalktı mı ilk başvurularda tercih yapabilirsin canım istersen eşin yanına gelir istrsen sen eşinin yanına gidersin.

Kesinlikle oyle eve is getirme gibi mecburi bi durumumuz var ders notuydu sinavdi rehberlik dersi etkinligi formlari staj yapan ogrencilerin evraklari ve daha bicok sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…