- Konu Sahibi pembekalpp
-
oh ne güzel canım daha seni kpss stresi sarmamıştır
yok canım bakan arkamızda olmadıktan sonra ben halktan birşey beklemem.Velinin bize bakış açısı bile değişti. Gece 2-3lere kadar çocuklara evrak hazırladım ama bakanımız ne dedi yarım gün çalışıyormuşuz aldığımız maaş fazlaymış. Ben ne diyeyim bu lafın üstüne. Bilmiyor ki sayın bakanımız bu meslek parası için yapılacak bir meslek değil. gönülden yapacaksın gönül mesleği bu onun hazzı farklıdır.Kesinlikle oyle benim 8. Yilim ilk basladigimda ogrencide velide daha saygiliydi ama son donemlerdeki degerli meb bakanlarimizin bize tavir ve tutumu sayesinde saygi filan kalmadi bicok insanda
Öyle canım yapacak birşey yok elden de birşey gelmez.milli eğitim bakanı sağolsun canım öğretmen düşmanı resmen
Rabbim özür grubu tayinleri özellikle eş durumu isteyenlere yardımcı olsun kızlar ben neler çektim ama çok şükür bir yıl bile kabus gibiydi şimdi ise iyice saçmaladılar nerdeyse istifa edecektim atamam oldu eşimin yanına ücretsiz izin diye saçma bi şey çıkmış 3 yıl seni işsizliğe mahkum etmeden eşinin yanına atamıyor.
daha alan sınavı geldimi gelmedimi nasıl olcak o bile belli değil canım. en berbat bakanlık milli eğitim bakanlığı resmen. ülkede en önemli şey eğitim oysa
Sardı şimdiden aslında. Matematiğe çalışmaya başlamıştım ama 4-5 konu çalıştım kaldı öyle. Eğitim bilimlerine çalıştım :)
dışarıdan öyle bakanımıza ücretsiz izne ayrıl demesi kolay geliyor ama bizim içimizi bilmiyor tek maaşla geçim oluyormuymuş birde onu sormak lazım..Rabbim özür grubu tayinleri özellikle eş durumu isteyenlere yardımcı olsun kızlar ben neler çektim ama çok şükür bir yıl bile kabus gibiydi şimdi ise iyice saçmaladılar nerdeyse istifa edecektim atamam oldu eşimin yanına ücretsiz izin diye saçma bi şey çıkmış 3 yıl seni işsizliğe mahkum etmeden eşinin yanına atamıyor.
yok canım bakan arkamızda olmadıktan sonra ben halktan birşey beklemem.Velinin bize bakış açısı bile değişti. Gece 2-3lere kadar çocuklara evrak hazırladım ama bakanımız ne dedi yarım gün çalışıyormuşuz aldığımız maaş fazlaymış. Ben ne diyeyim bu lafın üstüne. Bilmiyor ki sayın bakanımız bu meslek parası için yapılacak bir meslek değil. gönülden yapacaksın gönül mesleği bu onun hazzı farklıdır.
Öyle canım yapacak birşey yok elden de birşey gelmez.
ne güzel canım eğitime temel oluştur yavaştan ama çok acele etme üniversitenin tadını çıkar sonra zaten berbat olcak üniversiten
eğer öyle birşey varsa canım nikahı önceden kıymak mantıklı şimdi bir yıl şartı getirmeyi düşünüyorlarmış zaten adaylığınız kalktı mı ilk başvurularda tercih yapabilirsin canım istersen eşin yanına gelir istrsen sen eşinin yanına gidersin.canım tam olarak bu eş atamaları nasıl mesela ben de eşimde atandı bir yıl görev yaptık sonra evlendik şimdi birbirimizin yanına nasıl gelcez kaç yıl ayrı olcaz??
ne sorunu oluyorki canım
dışarıdan öyle bakanımıza ücretsiz izne ayrıl demesi kolay geliyor ama bizim içimizi bilmiyor tek maaşla geçim oluyormuymuş birde onu sormak lazım..
ben dershaneye sordum bana dedikleri şu oldu biz ankarayla irtibattayız ama henüz net bir bilgi yok.
zaten şurada 1 ay kaldı dershaneler başlayacak.
ne yaptıkları bile belli değil.
verdiği maaş aldığı maaşın kaçta kaçı acaba yaşayabilir mi bence imkanı yok.kesinlikle katılıyorum.
aldığı maaşla demek kolay da keşke verdiğiyle yaşasa.
dışarıdan öyle bakanımıza ücretsiz izne ayrıl demesi kolay geliyor ama bizim içimizi bilmiyor tek maaşla geçim oluyormuymuş birde onu sormak lazım..
kesin getircekler ama o alanı bence. yani iyice mahvetcekler sistemi
Haklısın ama işte telaş oluyor. Bıçak kemiğe dayandığında çalışmak çok zor oluyor.
heleki yeni evliler için tek maaş kolaymı yaa nasıl bi şeydir bu
kesin gelir de ne zaman?
off ne yapacaklar daha acaba?
yok canım bakan arkamızda olmadıktan sonra ben halktan birşey beklemem.Velinin bize bakış açısı bile değişti. Gece 2-3lere kadar çocuklara evrak hazırladım ama bakanımız ne dedi yarım gün çalışıyormuşuz aldığımız maaş fazlaymış. Ben ne diyeyim bu lafın üstüne. Bilmiyor ki sayın bakanımız bu meslek parası için yapılacak bir meslek değil. gönülden yapacaksın gönül mesleği bu onun hazzı farklıdır.
Öyle canım yapacak birşey yok elden de birşey gelmez.
Mesleğe başladığınız da daha neler nelerle karşılaşacaksınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?