öğretmenlik okuyan ya da öğretmen kızlar buyrun sohbete

aaaaaaaaaaa papatya8688 çok memnun oldum
brandaşmışız vayyyy

hatırlamam mı seni?
topikçiğinden.
ben bu sene sınava girdim. aslında gözümü karartmıştım neresi olursa yeter ki mesleğimi yapayım diye ama sonra rehabilitasyon merkezi işi olunca vazgeçtim.
bu yıl tekrar hazırlanacam.
hem de bu iş benim için bulunmaz fırsat diyebilirim.
alanım için katkısı çok büyük olacak.
sen ne yapmayı düşünüyorsun?
hazırlık sürecin nasıl olacak?

bi terch yapıcam yine de..ekranda yerleşemediniz mi atanamadınızmı artık ne yazı çıkacaksa göreyim öncelikle
kamçılar hem bu yazı beni

ücretliye başvurdum, inş. çıkar..çıkmazsa işte o zmn elimde iş yok.yanında yer varsa geleyim kreşler ömür törpüsü..kreş istemiyorum ama rehabilitasyon tecrübemde hiç yok..rrehabiitasyonun maaşı iyi aslında ama maaşdan önce o çocuklara ne kadar verimli olabilirimin cevabını verdiğimde düşünürüm ancak..

ben bu sene dershaneye gtmştm tkrar gtme gereği duymuyorum..

mat. için özel ders almayı düşünüyorum..diğerleri zaten sözel..kendimiz çalışarak halledebilirz herhalde..dershaneler artık işi iyice ticaret döktü..

rengarenk yazdım okurken sıkılma diyee

merhaba kızlar ben de okul öncesi öğretmeniyim sivasta görev yapıyorum.
15 sayfanın hepsini okuyamadım, sohbete öylece daldım :)

çok güldüm kız rengarenk yazmışsın. bir okul önceci kadar renkli.

ben de gittim. paramla rezil oldum annemin ısrarı üzerine bu yılda gidicem. açıkçası tekrar para vererek rezil olur muyum diye düşünüyorum.

çalışacağım için programlı olurum hiç olmazsa dershaneyle diye düşünüyorum.
kreşler gerçekten söylediğin gibi kpss yi bırak hayatını yaşamaya dahi fırsat vermiyor.

rehabilitasyon merkezleri mesleki anlamda da fırsat maddi yönden de iyi.
bu yıl avuç okuma sistemi geldiği için okul önceci arıyorlar. ihtiyaçları fazla.

ücretli öğretmenlik daha iyi zaman açısından. kpss ye ayıracak vaktin olur hiç olmazsa.

avuç okuma sistemi nedir acaba?ilk kez duydum..netten de araştırırm zaten şimdi..çok meraklıymdr

ben bu konuyu bugn düşüneym bi..karar verirsem hemen bir yerlere başvurmalıyım..geç oldu...

ben 10yıldır bu mesleğin içindeym bide..baya tecrübem var..

mesleğim konusunda kendimide gelştirmeyi çok seviyorum..bi ara nerde seminer varsa gidiyordum..sertifikaları duruyor.
bi üniversitede seminerde vermişliğim var...herhalde benm gibisini işe almamazlık yapmazlar kendiler kaybeder yani

valla dershane konusunda parada vermk istemiorum..o parayla gider başka şeyler yaparım..hayallerim var bir sürü..onun için de para lazım..ama ders çalışmak için BEYİN BEDAVA

hayırlı olsun.
nasıl öğretmenlik yapmak?
hayal kırıklıkların ya da iyikilerin var mı?

teşekkür ederim darısı başına canım.
iyikilerimden çok hayal kırıklıklarım var. zaten üniversitede okurken soğuttular meslekten. atanırken 2010 kpss mağduru olarak başladım. (kopya muhabbeti vardı hatırlarsan, sınavımızı iptal ettiler) çalışırken de çok sıkıntı yaşadım. öğretmenden çok bakıcı muamelesi görüyorsun, veliler maaşımı kendileri ödüyormuş gibi davranıyorlar. 3. yılımı doldurunca idarecilik sınavlarına hazırlanıp idareye geçmeyi planlıyorum. yapamazsam da ya kurum değiştiririm ya da çalışmayı bırakırım sanırım. zaman ne gösterecek bakalım.
hevesinizi de kırmayım her yer aynı değildir sanırım :)

maşallah diyeyim
kendini baya bir geliştirmişsin.
bence de şansını dene.

avuç okuma sistemi anlatılanlardan anladığım kadarıyla; m.e.b. in şart koştuğu derse giren öğretmenin ders başında avucunu okutmasını gerekli gördüğü bir sistem. bu sayede hangi öğrenciye kaç saat ders verildi, hangi öğretmen verdi gibi bilgilar kaydoluyor. tabii 4 yıllık mezun olmak gerekiyormuş.

yaş kaç bu arada? 10 yıldır bu mesleğin içindeyim demişsin merak ettim.

benim kpss yüzünden zaten kırıklığım var ama meslekte iyice içine girince bakalım neler olacak?
inşallah hayırlısı olur.insanın mesleğinden soğuması çok kötü birşey.

benim kpss yüzünden zaten kırıklığım var ama meslekte iyice içine girince bakalım neler olacak?
inşallah hayırlısı olur.insanın mesleğinden soğuması çok kötü birşey.

kesinlikle öyle. sınıfıma girdiğim zaman hepsini unutuyorum çocuklarıma faydalı olma düşüncesinden başka bir şey gelmiyor aklıma ama genel olarak bu işin içinde olmaktan mutlu değilim.

çalışmayı bırakmayı bile düşüncecek akdar soğumuşsun..gerçkten üzücü bir durum..
bence bulunduğum fizksel ortamla alakalıdır..okul, okulun çevresi, idare,veliler filan..
allah sabır versn arkdaşım ne diyeyim..ama bırakam mesleği sakın..çok cici bir mesleğimiz var

hımm...
10 yılın içinde lise de var işte cnm..ama dur hesaplayınca 8 yıl olmş .fazla yuvarlamışım
2yılda öğretmenlk yaptım..

sağol canım. bakalım zaman ne gösterecek :)

meslektaşlarıııım çok uykum geldi uyuyakalmışım laptop başında yatağıma yatayım en iyisi iyi geceler kızlar yarın yinr topiğimizde sohbetimize devam edelim teacherlarıııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…