öğünlerde neler yiyoruz paylaşalım...

kızlar bu sabah erken kalktım kendime peynir zeytin ve salamla ekmek arası bişiler hazırladım. iş yerinde 2 çayla bir paket tutku yedim tatlı krizimi giderdim. az önce 6 dilim nugget ve koca bir tabak bulgur pilavı ve 3 dilim ekmek yedim ufak bir dilim ekmeğide pilavla birlikte suyla kaktırarak yedim :9: çok geldi çıkaracaktım ama sıktım kendimi midenin büyümesi için zorlama şart:14::14: akşamda çok büyük ihtimalle nişanlımda dışarıda yiyecez yemeği :34:

kızlar kimse bişi yazmamış ama bırakmadınız dimi yiyorsunuz inş bol bol:9:

sabah kahvaltısında bir gevrek yedim. bankalara gittim geldim bir tane kumru yedim.öğlen yemekte patates püresi tavuk butu pilav 2 dilim ekmek ve cacık yedim akşama allah kerim artık :46::46:

Öğlede 5 y.k.sebze yemeği ve yarım kase yoğurt bir dilim ekmek yedim.
Bir bardak limonlu zencefil çayı içtim
Ara öğünde 1 bardak soğuk süt ve 5 tane altınbaşak yedim..
Akşamda salata ve çorba yiyeceğim..

Son düzenleme:
kizlar size imrendimmm bende kilo vermeye çali$an biri olarak size menümü yazayim belki ilham alir ne kadar i$tahli oldugumu görürsünÛZ

sabah : yarim kase müsli ve bir bardak süt

ögle : 2 tane diyet yogurt ve bir çikolata

ara : 3 ceviz, bir avuç kahvaltilik gevrek, bir kahve, avuç içi kadar gözleme, bir dilim elma

ak$am : bir köfte, iki ka$ik pilav, bir kase yagsiz az tuzlu çorba

kizlar kilo almak için hem miktar çogaltin hemde çe$itleri, bende eskiden zayiftim ve çok halsizdim benim i$tahimi kuru dut açti size tavsiyem

benım kilo almak veya vermek gibi bi derdim yok şimdilik ama yazayım özendim sizee :1:
sabah gerçi saat 12 de kalkıyorum öğlen mi dersiniz bilmem :1: 1 tost 1 kaynamış yumurtaa bol bol su..
akşam- herhangi bi yemekk 3 dilim ekmek ve nerdeyse 2 yudum ekmekte 1 bardak su içiyorumm....
çooook arada bi çikolata yiyorumm benım bütün yediklerim bukadarr 1.73 boyum 54 kiloyumm :8:

benım kilo almak veya vermek gibi bi derdim yok şimdilik ama yazayım özendim sizee :1:
sabah gerçi saat 12 de kalkıyorum öğlen mi dersiniz bilmem :1: 1 tost 1 kaynamış yumurtaa bol bol su..
akşam- herhangi bi yemekk 3 dilim ekmek ve nerdeyse 2 yudum ekmekte 1 bardak su içiyorumm....
çooook arada bi çikolata yiyorumm benım bütün yediklerim bukadarr 1.73 boyum 54 kiloyumm :8:

cnm bende ekmek yiyemediğim zamanlarda suyla kaktırıyorum:9: ne yapayım yemem lazım ekmek demek kilo demek yenmedi mi alınmıyo malesef

sabah 2 dilim kızarmış tereyağlı ekmek,peynir,reçel
öğlen dürüm tavuk döner 1 ayran
akşam 1 çiğköfte dürüm,yarım lahmacun
akşam yemeğinden sonra tereyağında yumurta ve 1 dilim ekmek
biraz önce 1 dondurma
az sonra 1 paket cips
hala 50 kiloyum gerçi düşmeyim de bu yeter bana :nazar:

kızlar kilo almaya devam ya kendimi alamıyorum yemek yemekten :14: bir külo daha almışım midem aşırı büyüdü galiba ablam bu duruma henüz alışamadı aşırı derecede göbeğim çıktı basenlerim büyüdü artık 56da kalmam lazım

sabah 2 dilim kızarmış tereyağlı ekmek,peynir,reçel
öğlen dürüm tavuk döner 1 ayran
akşam 1 çiğköfte dürüm,yarım lahmacun
akşam yemeğinden sonra tereyağında yumurta ve 1 dilim ekmek
biraz önce 1 dondurma
az sonra 1 paket cips
hala 50 kiloyum gerçi düşmeyim de bu yeter bana :nazar:

cnm ekmeği arttırırsan alırsın kilo ama yeter diyosan fazla yeme bence:34: ben yaz ayı stresli çalışıyorum tekrar kilo veririm diye korkudan ekmeği abarttım göbeğim aldı başını gitti

sabahleyin 2 ad puaça bir bardak çay bir ad top kek bir avuç kuru yemiş ve bitter çikolatalı göfret. öğlen bir tabak türlü yemeği bir tabak bezelye yemeği yarım ekmek(gittim dönerciden aldım :52:) bir tabak pilav gazoz.

sabah peynirli domatesli sandviç
öğlen soya soslu tavuk,makarna
akşam 8-9 tavuk kanadı ekmek
daha devam edicem bugün az yedim :26:

Back
X