kızlar ohss nin ne zaman olacağı belli olmuyor. arkadaşların genelde yumurta toplandıktan sonra olmuş ama benim transferimden 5 gün sonra başladı. o güne kadar ne bi ağrı, ne bi şişkinlik, ne bi belirti hiçbişey yoktu. hatta dertleniyordum ben yine mi hamile kalamadım, herkeste ağrı sızı var bende tık yok diye, 5. gün karnımın alt kısmında bi doluluk hissetmeye başladım ve o gün bayağı sık tuvalete çıktım. 6. gün gündüz yine hiçbişey yoktu. akşamı karnım şişmeye başladı. 7. gün karnım bayağı şişti, nefes nefese kalmaya başladım, ishal de buna eşlik etti.artık dayanamadım ve doktorumu aradım. ertesi gün gel de bi bakalım dadi. iyi ki de gitmişim. canım tehlikeye giriyormuş meğerse...hemen hastaneye yatırdılar. kan sulandırıcı iğne vurdular. 24 saat serumla dolaştım. karnım şiştikçe şişti.. nefes alamaz, yatamaz, uyuyamaz hale geldim. en sonunda da karnımı delip 3 litre su aldılar. daha da çıkardı ama doktorum daha fazlasını uygun görmedi.
gecmis olsun canim cok zor bir durum cok iyi bilirim bende
ne zaman oldu bu durum bi sonuc ne canim
merhaba canım benım tedavımde ıptal oldu bende ohss olmusum
eger transfer yapılırda hamıle kalsaymısım çok rısklıymıs ama moralım cok bozulduuu
adam.............ya canım başka ısımmı yoktıu ya...........neyse canım benım bakk yum gayet guzel gıdıyoo.............ohs olabılırsın doktorunla konuşşş..bence...ınş olmazsında herşey yolunda gıder canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?