ohss belirtileri neler ne zaman ortaya cıkıyor

naz canim hadi gecmis olsun bebislerin simdi guzel guzel kaynassiyorlar ve sanada sikica tutunurlar ins
umarim hersey boyle gider sorunsuz
kizlar kimisi narkozdan uyanirken kusarmis buda gayet normalmis

kızlar ohss nin ne zaman olacağı belli olmuyor. arkadaşların genelde yumurta toplandıktan sonra olmuş ama benim transferimden 5 gün sonra başladı. o güne kadar ne bi ağrı, ne bi şişkinlik, ne bi belirti hiçbişey yoktu. hatta dertleniyordum ben yine mi hamile kalamadım, herkeste ağrı sızı var bende tık yok diye, 5. gün karnımın alt kısmında bi doluluk hissetmeye başladım ve o gün bayağı sık tuvalete çıktım. 6. gün gündüz yine hiçbişey yoktu. akşamı karnım şişmeye başladı. 7. gün karnım bayağı şişti, nefes nefese kalmaya başladım, ishal de buna eşlik etti.artık dayanamadım ve doktorumu aradım. ertesi gün gel de bi bakalım dadi. iyi ki de gitmişim. canım tehlikeye giriyormuş meğerse...hemen hastaneye yatırdılar. kan sulandırıcı iğne vurdular. 24 saat serumla dolaştım. karnım şiştikçe şişti.. nefes alamaz, yatamaz, uyuyamaz hale geldim. en sonunda da karnımı delip 3 litre su aldılar. daha da çıkardı ama doktorum daha fazlasını uygun görmedi.

gecmis olsun canim cok zor bir durum cok iyi bilirim bende
ne zaman oldu bu durum bi sonuc ne canim

gecmis olsun canim cok zor bir durum cok iyi bilirim bende
ne zaman oldu bu durum bi sonuc ne canim

2 gün önce hastaneden çıktım canım. ama karnımdaki ödem duruyor hala. 2-3 ayda ancak geçer, ondan sonra da hamilelik şişliği başlar dedi doktorum. henüz keseleri görmedik ama bhcg değerlerine göre büyük ihtimalle çoğul gebeliğim var.

zevkalade canım çok geçmış ols....ne guzelll ..inş ıkızdır ........ınş rahatlarsın ve bebeklerınle mutluluğu tadarsın ..sıkıntılarını unutursun......inş

slm kızlar bende ohss yim 47 yumurtam toplandı 24 tanesi döllendi benim transfer glecek aya kaldı iyikide olmamışım çok rahatsız oldum nefes alamadım doktorum eğer transferi yaparsak karnından su çekmemiz lazım dedi o yüzden donduruldu benim benim bebişler inş. hayırlısı olur kızlar ama çok rahatsız oldum ben

merhaba canım benım tedavımde ıptal oldu bende ohss olmusum
eger transfer yapılırda hamıle kalsaymısım çok rısklıymıs ama moralım cok bozulduuu

merhaba canım benım tedavımde ıptal oldu bende ohss olmusum
eger transfer yapılırda hamıle kalsaymısım çok rısklıymıs ama moralım cok bozulduuu

Canım çok geçmiş olsun..Ama dikkatimi çekti,nerde yumurta toplama işlemini lokalle yapıyorlar merak ettim?

Ben bile üniversite hastanesinde yaptırdığım halde genel anestezi yaptılar..Lokalle yumurta toplama işlemi yapmıyorlar kimseye gittiğim yerde de...

kıslar eşim az once doktorumu aradı
yarın sabah cagırdı karnımdan su alcaklarmıs wc ye cıkamıyorum karnım şiş
napıcam benya moralım cok bozuldu :çok üzgünüm:

kızlar bugün kontrole gittim
20 civarı yumurtam var
boyutları 15-16 gibi
yarın gene çağırdı e2 ye baktırdım bugün 3680 lerde
yarın da baktıracam
sizce ne zaman toplanır?
bi de ohss olur muyum acepsenağlama

adam.............ya canım başka ısımmı yoktıu ya...........neyse canım benım bakk yum gayet guzel gıdıyoo.............ohs olabılırsın doktorunla konuşşş..bence...ınş olmazsında herşey yolunda gıder canım

Nazcım çok geçmiş olsun...Karnından su alınması işleminden hiç korkma , aksine kendini çok iyi hissetmeni sağlıyacağı için sevin...ışlem yapılırken ığne sokacakları yeri bölgesel olarak uyuşturuyorlar iğnenin girdiğini hissetmiyorsun...Bu akşam ve sonraki günlerde Bol protein almaya çalış...

canım
dr bişi
demiyo benim
yalnız
adam ın anlamı
ne biliyo musun
kızım olursa adını ADA koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…