Ojelerim Bozulmasın Diye Evlenmiyorum :)

Yazi guzel... Evlilik kotulenmiyor da , genel olarak evlilik sikintilari anlatiliyor. Eee bu sikintilara katlanacaksak buna deger bir erkek olmali. Oyle siradan bir erkekle olmaz. Yani neymis efem, bundan sonra ojelerimizi kurutucak bir erkek bekliyoruz.

Son düzenleme:
Vallah evliyim ve mutluyum allaha sükür, yaziyi gülümseyerek okudum ve begendim... Dogruluk payi cok, evliligi kötülemek olarakta algilamadim... Evlilik esle ve cocuklarinizla güzel ama maalesef ailelerlede evli oluyorsunuz iste hesas sIkInti burda basliyor... Aileler cocuklari evlenince bu ayrimi yapamiyor ve herseye burunlarini sokuyorlar buseferde evliligin zorluklari basliyor.esle evlilik rüya gibi ailelerle evlilik kabusa dönüyor Sirf bu yüzden evlenmeden uzakta kalmak daha mutlu edebiliyor ama oda zor iste... Iki ucu b..lu degnek ...ah bir bizi bize biraksalarrrrr..

Bu arada bekar kizlarimiz, evlenincede sorular bitmiyor, bu seferde nezaman cocuk yapiyorsunuz geliyor, biz ilk 5 sene isteyerek yapmadik artik nekadar baski vardi düsünün, cevap olarak " bakimini ve masrafini siz üstlenirseniz hemen yapayim" diyodum susuyordular, sonra ikinci cocuk nezaman, simdi iki oglum var eee bitane daha yapmiyormusun bak kiz olsun rahat edersin illa sart falan filan Evlenince kurtulcaginizi sanmayin

Neden evlenilmeyeceğini bir de ben yorumlayayım:
1- Aşığım ölüyorum ( aşk bitince görürsün gününü, ruh ikizin, öküzün olur )
2- Yalnızım ( öylesine denk gelirsin ki, yalnızlığını mum gibi ararsın benden demesi )
3- Çocuk istiyorum ( çocuğunun babasını belirliyorsun bilmem farkında mısın, ya bir canavarsa nolacak? )
4- Eyvah babam öğrendi! ( senin bir adamla 50 yıl geçirmene baban karar veriyorsa bilemem tabi )
5- Çok iyi biri, zor günlerimde yardımcı oldu ( İyi biri olabilir ama bakalım evlenince de devam edecek mi uyuşabilecek misin, ailesi canavardır belki ? )
6- Çok parası var ( Bunu açıklamıyorum bile...)

Ben nasıl evlenirim ona gelelim:
1- Evlenecek birini bul. ( Yani aşk bittikten sonra bile sevip sayabileceğim, evliliğimin 5. yılında tiksinip, boğmaya çalışmayacağım, ailesi saldırgan olmayan birisi. )
2- Evlen.
3- Çocuk istemek. ( Madden ve manevi yönden yeterliysek, ortak kararımızsa, bir karar alınır. Çevre istedi diye değil. )
4- Çocuk sahibi ol.

züğürt tesellisi yani........

bazı kadınlar evde kalma korkusu ya da kız kuruluğundan ya da zorunda olduğu için değil (evlenmek istediğinde aday çok) gerçekten evlenmek istemediği için evlenmiyor ya da zorunda hissetmediği için evlenmiyor.sizin için inanması zor olabilir ama gerçekten böyle insanlar da var.

evlilik hastası değilim hiçbir zamanda olmadım..
kısmet diyelim zamanı geldi evlendim...
sadece istemediği için evlenmeyen insanların varlığından haberdarım kuzenlerim böyle...
bende zaten genel anlamda evlenmeyen herkes için söylemedim yazılana yorum yaptım..
okurken öyle hissettim..
başında "bulamadıkta evlenmedik" gibi bişeyle başlayıp, sonuna "ojem şeeyolmaasınnn diye evlenmiyom" yazınca zaten kendi içinde tutarsız yazı..
yoksa ister evlenin ister ömrününüz sonuna kadar bekar kalın banane sizin tercihinizden..
tekrar söylüyorum yorumum bu yazılmış olanlara genele değil...
"sizin için inanması zor olabilir" diyerek aklın sıra beni küçümseyip geri kafalı, evlilik hastası sıfatlarını iğnelemeye çalışıyosun belliki ama hiç uğraşma bence...

yazı tutarsız değil ki
'yaşın geçiyo artık ne zaman evleneceksin' gibisinden soruları saçma bulduğu, baskılandığını düşündüğü ve sıkıldığı için aynı şekilde saçma bi cevap vererek tepkisini göstermiş
ironi yapmış yani
yazan kişi zaten uygun birini bulduğunda evlenmek istediğini belirtmiş
evlilik kurumunu kötülememiş sadece bekarlığın avantajlarını sıralamış

üşenmedim tekrar okudum yazıyı daha bi beğenmedim....
sempatik desen değil..
bu yazıyı evliliği kötülemek içinde yazabilirdi...
evliliğin muhteşem ve boyu arşa kadar uzatan bişey olduğunu savunuyomuşum gibi gelmesin size...
bende yazarım "evliliğin içine hapşırayım" diye bi yazı en kral fenimist önünü ilikler karşımda...
ben bu yazıyı beğenmedimmm...
bekarlığı övmek için evliliğin gayet olağan taraflarını dezavantaj gibi göstermiş...
budur benim derdim yazıyla...
bekar olanlara hala lafım yok..

belki konu için "züğürt tesellisi" gibi aşağılayıcı bir yorum yapmak yerine,bana şimdi yazdıklarınızı en baştan yazmış olsaydınız böyle bir tutum içerisinde olmadığınızı düşünebilirdim.fakat ilk yorumunuz da farklı düşünenleri aşağılar nitelikte.

beğenmedim butonu olsaydı keşke de size yardımcı olabilseydik

anladım..
özetle benim yorumum evlenmeyenlere değil...
bu yazıyı özel olarak yazana...

20 yaş sonrası tehlike çanları çalıyor insanlar için.Bıraksalar belki evlenmek istemeyeceğiz belki ömür boyu kendimizi kariyere vereceğiz.Evlilik ufkumdan çok uzak olsa da artık çevremdekiler evlenmeye başladıkça düşünmüyor değilim.Doğru zamanda dogru insanı bulduktan sonra evlilik neden kötü olsun ki.Yazı çok hoş ona sözüm yok ama çok seeerrtt :)

Yazıyı yazanın hizmetçisi var herhalde. :d kendi işlerini kime yaptırıyorsa...
Yazıdaki tek geçerli sebep aşık olmamak.
Yazı mantıktan uzak, çünkü kaynanayla alışverişe çıkmamak gibi bir alternatif var. : )) nişan düğün ıvır zıvır yapmama alternatifi var. Bi sürü şey var.
Bir de insanlar sevdiği kişiyle evlenmekle evlenme meraklısı olmayı ayırt edemiyor işte o noktada çok komikleşiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…