Yok sorun değil, bu yazı benim de çok hoşuma gider. Paylaştığınız için teşekkürler
züğürt tesellisi yani........
evlilik hastası değilim hiçbir zamanda olmadım..bazı kadınlar evde kalma korkusu ya da kız kuruluğundan ya da zorunda olduğu için değil (evlenmek istediğinde aday çok) gerçekten evlenmek istemediği için evlenmiyor ya da zorunda hissetmediği için evlenmiyor.sizin için inanması zor olabilir ama gerçekten böyle insanlar da var.
evlilik hastası değilim hiçbir zamanda olmadım..
kısmet diyelim zamanı geldi evlendim...
sadece istemediği için evlenmeyen insanların varlığından haberdarım kuzenlerim böyle...
bende zaten genel anlamda evlenmeyen herkes için söylemedim yazılana yorum yaptım..
okurken öyle hissettim..
başında "bulamadıkta evlenmedik" gibi bişeyle başlayıp, sonuna "ojem şeeyolmaasınnn diye evlenmiyom" yazınca zaten kendi içinde tutarsız yazı..
yoksa ister evlenin ister ömrününüz sonuna kadar bekar kalın banane sizin tercihinizden..
tekrar söylüyorum yorumum bu yazılmış olanlara genele değil...
"sizin için inanması zor olabilir" diyerek aklın sıra beni küçümseyip geri kafalı, evlilik hastası sıfatlarını iğnelemeye çalışıyosun belliki ama hiç uğraşma bence...
üşenmedim tekrar okudum yazıyı daha bi beğenmedim....yazı tutarsız değil ki
'yaşın geçiyo artık ne zaman evleneceksin' gibisinden soruları saçma bulduğu, baskılandığını düşündüğü ve sıkıldığı için aynı şekilde saçma bi cevap vererek tepkisini göstermiş
ironi yapmış yani
yazan kişi zaten uygun birini bulduğunda evlenmek istediğini belirtmiş
evlilik kurumunu kötülememiş sadece bekarlığın avantajlarını sıralamış
evlilik hastası değilim hiçbir zamanda olmadım..
kısmet diyelim zamanı geldi evlendim...
sadece istemediği için evlenmeyen insanların varlığından haberdarım kuzenlerim böyle...
bende zaten genel anlamda evlenmeyen herkes için söylemedim yazılana yorum yaptım..
okurken öyle hissettim..
başında "bulamadıkta evlenmedik" gibi bişeyle başlayıp, sonuna "ojem şeeyolmaasınnn diye evlenmiyom" yazınca zaten kendi içinde tutarsız yazı..
yoksa ister evlenin ister ömrününüz sonuna kadar bekar kalın banane sizin tercihinizden..
tekrar söylüyorum yorumum bu yazılmış olanlara genele değil...
"sizin için inanması zor olabilir" diyerek aklın sıra beni küçümseyip geri kafalı, evlilik hastası sıfatlarını iğnelemeye çalışıyosun belliki ama hiç uğraşma bence...
üşenmedim tekrar okudum yazıyı daha bi beğenmedim....
sempatik desen değil..
bu yazıyı evliliği kötülemek içinde yazabilirdi...
evliliğin muhteşem ve boyu arşa kadar uzatan bişey olduğunu savunuyomuşum gibi gelmesin size...
bende yazarım "evliliğin içine hapşırayım" diye bi yazı en kral fenimist önünü ilikler karşımda...
ben bu yazıyı beğenmedimmm...
bekarlığı övmek için evliliğin gayet olağan taraflarını dezavantaj gibi göstermiş...
budur benim derdim yazıyla...
bekar olanlara hala lafım yok..
anladım..belki konu için "züğürt tesellisi" gibi aşağılayıcı bir yorum yapmak yerine,bana şimdi yazdıklarınızı en baştan yazmış olsaydınız böyle bir tutum içerisinde olmadığınızı düşünebilirdim.fakat ilk yorumunuz da farklı düşünenleri aşağılar nitelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?