ok dertliyim ok:(

ya slında kadın dediğin biraz kurnaz olacak
şirinlikle ,akıl oyunlarıyla kendi istediğini yaptıracak.)

Allahım yardımcın olsun canım nekadar bir yüzsüzlüktür ki bu böle bişi ben duymadım görmedim benim bildiğim yeni evlenenin evine hatta yemek yapılır buzdolapı doldudurulur seninkide gelmiş 15 kişi kalıp hizmet ettirmek istio bide ilk gecende arkadaşların dediği gibi bir otelde geçirin bencede ilk gecenizi ondan sonrasıda Allah kerim inş herşey gzl hayırlı olur hakkında nikahında kıyılmış bundan sonra canını sıkmamaya çalış ii düşün dua et Rabbim mutluluk versin bir ömür boyu inş...

güldürdün beni canım ya.bu moralim bozuk halimle..Allahta seni güldürsün :)))))

oyy tam kaynana anammmmmmklava:
aman canım sakın elini kaptırma kolunu kurtaramazzsın:bbo:
ama eşine bunu tatli dille anlattkiŞeniz
oda aradaki dengeyi sağlama çalışssın yerimseniben
eşine bu konuda destek oll:1hug:
allah yardımcın olsun canım yaaaman diyim sakınn yakınlarında falan oturmayınyasakkelime
kadın tam bi kayananaaklava:
off düşmanım başına vermesin allah:Saruboceq:
allah yardımcın olsunnn :Saruboceq:

ya 15 kişi o gece orda kalırsa eşinde tahmin eder hiç bişi olmayacağını banyo yapamıyacaksın yapsan saçını kurutamazsın herkes bi kere meraktan uyumaz:roflol:bunları eşinde tahmin eder yani sen kendini otele atmaya bak az da değil 15 kişi

canim ya belli ki size huzursuzluk vermek istiyor. ondan kolay ne var? bir otel, hem de soyle 5 yildizli tamamdir.

biz de ayni sikintiyi yasadik. ilk gece evimizde tum sulale vardi. ertesi gun balayi yapacaktik. ama madem oyle o geceden ciktik. yakin bir yerde komakladik, ilk gecemiz oldu sonra yola devam ettik.

ama o cirkefse sen kendini ve esini uzmeden kendi aranizda halledecen ki huzurunuzu kacirdigini dusunmesin. simdi dugun arefesi hep bunlar olur ortam gerilir.

bence kafa kafaya verin. balayina cikin.

esyalarin yenidir kiyamayabilirsin gelin evi. dersin 3-5 akrabalarin goturur. ya da giciklik degil mi evde ne yatak birak ne carsaf. madem oyle nerde yatirirsa yatirsin.

bu arada benim kayinvalidem de gelmedi kinaya. gelemedi. ama iyi niyetinden suphem yok. iki gorumcemi ve kayinbabami yolladi. bence hic sorun degil. onlarsiz daha iyi eglendik.

ne takarsa taksin ne yaprsa yapsin kizdigini asla belli etme. hatta gicik et.

bir daha da sut hakki vs derse ic guveyi mi aldik oglunuzu dersin dalga gec resmen yaaaa....

ne derse desin bildigin gibi yap he de gec. sakin istediklerinden taviz verme, altinlarini vs de vereyim deme. alamazsin ahberin olsun. bu cirkeflikle dugunde yaptigi borclara sayar.

dugune gelmese de olur ben olsam o cirkeflikle moralimi bozacagima hic olmasin daha iyi ilerde lafin olur, dugunume bile gelmedin diye.

Arkadasım şaştım kaldım ben...kusura bakma işin zor eşin çok fazla anne sözü dinliyor gibi geldi bana...
otelde kalın o zaman...ne kadar terbiyesiz bi kadın ve cahil ...
Allah kolaylık versin..
benim anlamadıgım şey aslında eşinin nasıl bu ilk gece olayına kızmadıgı umarım bu cahil kadının niyeti carşaf görmek degildir...biraz dişli olmaya bak...olmaz böyle sacmalık susturun su kadını ..

Neden herseye maydonoz olurlar anlamadim?
Azda degil 15 KISI yok ben almazdim onlari eve gerekirse evlenmekden vazgecerim :1no2:
Allah sana kolaylik versin canim

Hadi kayınvalidenin kıskançlık damarı tutttu, ne yapacağını şaşırdı. Beraberinde getirdiği 15 kişi içinde aklıbaşında bi Allah'ın kulu yok mu "durun ne yapıyoruz yeni evli çiftin ilk gecesinde onların evinde " diyen?.Tam komedi ...

Senin yerinde olsam var ya... Bu 15 kişiyi gönderir göndermez kendi akrabalarımdan 25 kişiyi bir haftalığına davet ederdim ama sen yine de bana uyma .

Canim moralini hic bozmak istemem ama maglesef bu anlatdiklarindan anlasilan sadece dugun geceni degil hayatiyin butun bolumunu rezil edecek bu kadin bence :1no2: .. daha yeni bastin ucuna iki sene sonra neler yazarsin dusunmek bile istemiyoruyom ama gercekten cok sacma geldi banada :1closedeyes: oglunun kinasina gitmeyen kaynana olurmuymus hele su sut hakin kopardi beni delikafadulden

ogluda hayati boyunca o benim annem diyecek :a015:

yani Allah yardimcin olsun kucugum senağlama

arkadaşım önce allah sabır versin bu bugünlük felan değil. kayınvaliden başında nasılsa sonrada öle olur emin ol. hatta iyiyse daha iyi kötüyse daha kötü diyim ben sana. ben 4 yıllık evliyim. ben eşimle daha aramızda bişey yokken elemanıydım. onun şirketinde çalşıyodum. annesiyle eşimden önce samimi olmuştum. sonuçta eşim o şirketin patronu öle yüz göz olamıyoduk. anneside arada ugrardı. hep içimden derdimki allahım böle bir kayınvalidem olsun daha ne istterim allahtan. gel zaman git zaman eşimle flört e başladık. ve su an 4 yıllık muazzam mutlu bir evliliğimiz var. kayınvalideme gelince. O BENıM ANNEM. gerçekten başda naslsa şimdi on kat daha iyi. o bir melek. hep değişir dediler . evet değişti ama hep iyi yönde. benim melegim o. mutlaka aramızda anlaşmazlıklar oluyor ama eşinde çok iş bitiyor. benim kayınvalidem hep der siz ayrı bir ailesiniz artık ben size fikir veririm annenizim ama uygulamayabilirsiniz. ben kızarım belki ama siz ailesiniz kabuul etmeyebilirsiniz.eşimede hep söler eşini benim için üzme ben senin annensem o da eşin der. bence sen ve eşin kesinlikle sizin ayrı bir aile oldugunuzu ve kendinize ait karalarınız oldugunu ve sizin bir hayatınız oldugunu kabullendirmeli. ama bunu kırmadan yapmaya çalışın. ben hiç kimsenin vicdansız kalpsiz oldugunu düşünmüyorum. ama gelini olarak sakin sakin konuşun. onun ne yapmaya çalıştıgını anlamaya çalışın. ben evinizde yatırın demiyorum ilk gece kesinlikle çok yanlış ama inanın kayınvalidenizi kendinize aşık etmek birazda sizin elinizde. başarılar arkadaşım

Gerçektende allah yardımcın olsun a.s

Bence bu olayda direkt kayınvalidenle sen muhattap olma yani ne söylesen yanlış anlarlar nekadarda meraklıymış filan gibi bişeyler söylerler sonra iyice canın sıkılır eşinle konuş o anlatsın kendi istemiyormuş gibi davransın..Ha yapamam kalmak zorundalar bizde otelede gidemiyoruz derse.. Sende düğün gecesi en seksi geceliklerini giy yat yanında sonrada üzgünüm evde bukadar insan varken hiçbişey yapamam de annesinleri gönderene kadar çıldırsın artık beyefendi :jeyyar:

oglu hayaı boyunca o benim annem diye dolaşcaksa böle bir kaynanayla vay halinize. biraz zor bir dönem geçirirceksiniz gibi gözüküyor. allah kolaylık ve sabır versin

çok zor şimdi moralini daha çok bozmak istemem ama kaynanandan uzak olman avantaj değil dezavantaj çünkü diğerlerine günübirlik gider bişeyler söyler kızarlar kızmazlar 2-3 saatte kadın evine gidince kapanır ama şimdi sana bir gelecek 10-15 gün kalacak hatta a istanbul diyip bir dünya eş dost akraba getirecek sonra adanada şunun düğünü var gelin bu öldü gelin yani hiç bitmez bu Allah yardım etsin sabır versin inşallah eşin annesinin hatalarını görüp kabul eder en kısa zamanda

bunu soylemekten üzgünüm:sm_confused:,ama bence daha evlenmedin bu adamlayerimseniben,bu kadar eziyet baştan oluyorsa bence değmez,evlenmekten vaz geç:enbuyukkk:,hep anasının peşinde gezecek bu adam:mymeka:,boş ver kendi anası ile baş-başa kalsınlar:roflol:,sen hiç kafanı yorma,senin aile bence bu durumu anlayişle karşilara.s,seni böyle kadına yedirmezler bence:1hug:,hiç korkma, başinı derde sokma,evlenmekten vaz geç:enbuyukkk:

İnanamıyorum ya var mı böyle insanlar kötükedihüso
Her satırı okudukça şaşkınlığım arttı Allah yardımcın olsun cnm :Saruboceq:

ne kadar ayıp bi şey ya yuh artık!!!hem de 2-3 gece şok oldum walla..yeni evli çiftin evine bi süre geçerken bile uğranmaz ne saçma sapan bi şey.o diğer kişiler de ne kadar arsızmış hiç mi düşünemiyolar!!!eşinle konuş razı olmusa gidin bi otelde kalın bari onlar gidene kadar...daha neler duyucaz yaaa töbe töbeeee!!!:1shok:

canım yaaa şok oldum:1shok: gerçekten hiç böle bişey duymadım doğrusu ben burada hatayı eşinde buluyorum kesinlikle ne demek yaaaaaaaa o benim annem kalmamı deseydim sadece kalmasaydın değil başka laflarda üstüne koyup yaptığının ne kadar ayıp ve cahilce olduğunu sölemesi gerekiyoduklava: benim eşime kaynanam o gece sizde kalıcağız gibi bi cümle kursa ki değil 15 kişi tek başına kalcağını sölese eşim o kelimeyi kullandığına pişman ederdi zaten adam azmış:jeyyar:seninki hiç düşünmüyo sanırım bi heyecan yok baksana orduyla geliyo yuvanızda geçiriceğiniz ilk güne:mymeka: bence tavrını kesin koy klava:yoksa evliliğin pek uzun sürmez canım seninki oradanda yeter size hiç uzak oluşuna aldanma Allah yardıncın olsun hakkında hayırlısı canım........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…