ok dertliyim ok:(

ya sız ılk gecenızı otelde gecırın yada onlara otel ayarlayın
cok kötu yaa
bılıncsızz bunlar ya .

Ayy çok gıcık oldum yaaa offff nebiçim insanmış bu anlayışsız kaynana kıss sende ne yap biliyonmu ilk gece kalacaklarmış madem kocanda razı bu duruma sende bi kaç gün biraraya gelmede aklı başına gelsin kudurur valla böyle kaynanaları ipe dizmek lazım ömür boyu mutsuzluk off benimde başımda var bitane anneme diyorum anne nasıl geçecek bir ömür bunlarla diyorum kızım severek evlendin zorla vermedik diyo yapıcak bişi yok puuff

sen bu yazdıklarını yaşadıysan eğer helal olsun sana valla ve ALLAH yardımcın olsun.ben okurken kudurdum.ilk gece ne demek sizde kalıcaz.hatta bi kaç gece.yeni evlilerin en önemli geceleri yani.hey ALLAHIM akıl fikir ver yarabbim.arkadaşım ne yap ne et evliliğinin ilk gecesini hatta ilk günlerini eşinle başbaşa geçirmenin bir yolunu bul.ömür boyu için de uhde kalmasın.zamanı geri alamazsın ve o ilk geceyi bir daha yaşayamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdiklarinin hepsini okudum ve her defasinda su cümlelere rastladim...

SUSTUM....Birsey demedim...Bunuda sineye cektim....Ailemde birsey istemedi..vs. vs. vs. fisfisfis

Resmen göze batar sekilde asiri derecede taviz verdin sen güzel arkadasim....Dügüne 1 hafta kala artik patlama noktasina gelmissin ama inanki bazi seyler icin biraz gec kaldin...

Bastan daha her konuda tavrini koymaliydin...Bu dügün senin dügünün herseyi ile senin istedigin gibi olmasi gerekiyor....helede bir kizin almak istedigi gelinlige karisanlari kesinlikle siddetle kiniyorum...ne demek ya...bir defa giyilecek o özel elbiseyi birakinda herkes istedigi gibi alsin ve giysin...

Hem sen hemde ailen malesef cok fazla sustunuz!! Esini hic hesaba katmiyorum cünkü o kendini simdiden belli etti güzelim...allaha sükür etki yakinlarinda olmicaksin, yoksa ilersi icin hicte iyi seyler düsünmezdim senin icin...

Ayrica sunuda söylemek istiyorum...iki dügün yapmak bana mantiksiz geldi güzelim...
Sen ve ailen neden ayri dügün yapiyorsunuzki?? Yapin bir kina gecesi evinizde veya kapinizda onlar olmasada olur sadece sen ailen es dost kolu komsu, sonra hep beraber gidin onlarin basina onlar dügünle dernekle ugrassin...dügün bittikten sonra al esini aileni hadi bana güle güle de oldu bitti...ne gerek var iki dügüne allah askina? Bosu bosuna stress ve masraf bence...

Allah yardimcin olsun...benden sana tavsiye kesinlikle bundan sonra artik daha fazla taviz verme ve ailenide seni desteklemeleri icin uyar...

Katılıyorum sana gülsümcüm kaydirigubbakcemile5

bence bi otel ayarlayın kendinize.. süslü püslü bi balayı odası.. ilk gecenizde orda kalırsınız...evde de kim kalırsa kalsın... salla gitsin bence.. hiç bi çözüm bulamazsanız böyle yapın bence canım..
ama işin çok zor..
Allah yardımcın olsun....

Canım neyı nasıl istıyosan ole yap sonradan ınsnaın içind ekalıyor.takıalrı vermkmı oada ne yaa.olurmu ole sey dedıgın gıbı sut hakkı gelınde olur :)
sakın verme bıde ehrseye göz yummak zorunda değilsin bırlerı uzulmesın bırlerı sıklımasın ortam bozulmasın dye dusnume dıye haraket etme sonra içinde kalıyor ınsnaın kendımden bılıyorum yanı.neyı nasıul gıymk istıyosan nezman kımı yanında görmk istıyosn onalr olsun yanında elbette işi yokuşa sürdemıyorum ama çaba göster en azından eşinde nıye sevmıyosun tarafına cekıyokı olayı.dediğin gibi alalhtan yanıda değiller.sizde kalma konusundada anne desinkı onlarda kalınmaz buyrun bzıde kalın işin oluşuda oledir zatn kız tarafının misafırını erkek tarıfı karsılar.erkek tarafnınkılerıde kız atarfı.yanı uzkata dugun yapıyolasa.canımhersey gönlunce olsun hıçbişey için canını sıkma en guzle en mutlu gunun bu senın neyı nasıl istıyosan öyle yaşa ömür boyu mutluluklar...

evt bak bu fıkırde guzelmış kayınavlidene ok de ayaralyın bı otel onalr iszde kalsın siz otelde kalın tabı eşinide ikna etmen lazım bukonuda.eşi ıkna olmucak gıbi olursa onlar evdeyken hıçbişey yapmam.yanınd a bıle yatmam de çokmu abarttım bende :)

cok sinirlendim simdi bak
bu ne terbiyesiz, bu ne densiz bir kadin boyle !
vallahi ne desem sana guzelim, evlenmissin bile...
evlenmesen bu isi halletmeden evlenme diyecektim.
annesi degerli olabilir,kimse degerini tartismiyor ki annesinin,degil mi?
ama yaptiklari cok saygisiz bir kisilik oldugunu gosteriyor.
ben senin yerinde olsam,disimi gosteririm. her dedigine tamam demem.
ama butun bunlari esinin olmadigi zamanlarda yap ve asla esine annesini kotuleme...
yani sen yapacagini yap,soyleyecegini soyle.
birak annesi sikayet etsin seni ogluna, elbet birgun sikayet edenden sklr erkek.
bu isler boyledir :1closedeyes:

işiniz çok zor
düğün gecesi kalmak ne demek
hiç mi yol yordam bilmiyor bunlar.
otelde kalsınlar .sizde evinizde kalın.

bu ne düşüncesizlik.ayıp yaa.diyecek laf bulamıyorum artık
kusura bakmayın ama eşiniz çok pasif davranıyor.
eşiniz tavrını koymadıkça eşinizin ailesi bu tür şeylere arttırarak devam edecek

görmedim böyle bi terbiyesizlik hadi kaynanan cahil şirret ve komutan edalarında eşin nasıl ses çıkarmıyo böyle bişeye şaştım kaldım diyemiyomu anne ilk gece ne işiniz var yanımızda bir değil iki değil onbeş kişisiniz diye sen gelinsin senin nazlı olman el üstünde tutulman gereken zamanlar özellikle,bence hiç taviz veme baktın engel olamıyorsun eşinle onlar gidene kadar beraber olma,bu akrabalarınında hepsi şuursuz ya okurken sinir oldum yaşasam ne olur bilemiyorum bugünler senin en güzel günlerin olacak zehir etmelerine izin verme özgürlüğün ve eşinle geçecek keyifli saatlerin tadını çıkar

çok sinir bir durum
takı konusunda bende sıkıntı yaşamıştım ama vermedim .bence şimdiden planını yap takı odasında sen anlamadan hepsini torbaya doldurup alırlar anlamassın bile ailen hep etrafında olsun .ama altıları vermicek olan sensin. kaynanan bilezik istemiş ya muhakkak ince ayarı düşük bilezik takan olur onlarn incelerinden verirsin düğün günü ver 3 tanede ayrı ayır buda annemin süt hakkı de annene ver. sonra muhabbetini yapmasın
Birde şu evde kalma işi sakınnnnn kabul etme sesin yükselsin biraz niye ağzının payını vermiyosunki kaynanana bence kaynanan ilk gece ÇARŞAFINI da ister bu kafayla tuzağa düşme sakın
Allah kolaylık versin kaydirigubbakcemile5

eğer nikahınız kıyılmamış olsaydı yazacak o kadar çok şeyim vardı ki..
ama neyse dedim şimdi.
işin zor çok zor hemde..
aile yapar ama arayı koca bulur.
maalesef senin kocan ara bulmak yerine annesini hep haklı görme yolunda.
şimdi 15 kişiyi gelin evine topluyorsa, yarın öbür gün..... neyse....

ezdirme kendini onu söyliyim sadece...

Eşine söyle bence onlar varken beni unut diye kendisinin kabul etmemesi lazım veya herkesin dediği gibi bir otel ayarla 1 gece değil hatta onlar ne kadar kalacaksa o kadar ayarla. Şimdi tavrını koymazsan taviz tavizi doğurur güzelim ama eşinde bitiyor iş Allah gerçekten yardımcın olsun..

ayy eşinede gıcık oldum ..kusura bakama ama delimi ne... ilk gece bu başka yok yanii.. ayy Allahtan uzakta olcaksın ama yinede bunlardan kutaramazsın tatlım sen.. telefonla her dakka yetişir sana bu.. sen neyap yap eşini kendine çevir.. eğer olmadı arkadaşlarıın dediği gibi ogun bi otele gidin ama ognle bitecek bi iş deil bu.. Allah sabır versin daha yolun başındasın..

ben birazda seni hatalı buluyorum
aslında biraz değil bayaği hatalısın
başından beri çok taviz vermisin şimdide tepene çıkıyor tabii
başka ne beklenirdi
kendin diyorsun herşeye sustum, herşeye sabır ettim bişey istemedim vs. vs.
kayinvaldende ooo bu gelin çok kolay lokma diye düşünmüş olmalı
seni ve eşini parmağında oynatıyor
ha eşinde çok hatalı oda ayrı tabii
hadi sen bişey diyemiyorsun annesine o niye demiyor oda ayrı mesele tabii
işin çok zor arkadaşım
diyelimki bu ilk gece yanlız kalma mevzusunu bi şekilde tatlıya bağladınız
ama emin olki bu son sorununuz olmicak
kadın senin kınana bile gelmiyor
sana nekadar değer verdiği ortada değilmi?
ayıp, tek başına kına yapıyormusun gibi olacak ben senin yerinde olsam en çokta buna takılırdım değerim kıymetim bukadarmı diye düşünürdüm açıkcası
yoksa ilk gece konusu tabiki çok sinir bozucu ama çaresi var
annenler bikaç günlüğünü kayinvaldenleri misafir etsinler düğünden sonra yada uygun bir misafirhane, otel gibi bişeyler ayarlayıın
haa hiçmi olmadı ozaman eşine gözdağı ver
annenler gidene kadar bende babamın evinde kalim sizi rahatsiz etmim anne-oğul güzel vakit geçirin de yada hiç olmadı sende çağır annenleri onlarda gelsinler hep beraber kalın bikaç gün eşine bi teklif et bakalım onunki annede seninki anne değilmi benim annemde çok değerli de bakalım neler oluyor

offfff offffffff ne biçim insanlar ya hiç verme altınlarını sakınnnnnn..ilk gecede sizde kalmalarıda çok acayip vede çok ayıppp taviz vermeyin.eşine söyle bi otel ayarlasın olmazki ama böyle.yada nereye gideceklerse gitsinler.hiç kimsenin hakkı yok ilk gecenizi zehir etmeye..şahsen ben olsam hiç rahat olamam sende olamazsın zaten..hiçmi ses olmayacak kulaklarına pamukmu tıkayacaklar..konuş eşinle bu ne ya şimdiden.eğer şimdiden böyleyse sonradan tepene binerler..

Erkek anneleri hep böyle anlayışsız
Eşinizde söz geçiremiyor annesine
Oda ohhh dediğim dedik diye tuturmuş
Neden hep kız ailesi anlayışlı oluyorda
Erkeğin ailesi anlayışsız oluyor
İnanın anlamıyorum
Heleki yazdıklarınızı okuyunca sinirden delirdim
Sanki ben yaşıyormuşum gibi
Ama ben olsam şimdiye hiç taviz vermezdim , ortalığı yıkardım
Gelin sizsiniz , sizin en mutlu olacağınız güne nasıl karışırlar..:mymeka:
Allah yardımcınız olsun ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…