Yazdiklarinin hepsini okudum ve her defasinda su cümlelere rastladim...
SUSTUM....Birsey demedim...Bunuda sineye cektim....Ailemde birsey istemedi..vs. vs. vs. fisfisfis
Resmen göze batar sekilde asiri derecede taviz verdin sen güzel arkadasim....Dügüne 1 hafta kala artik patlama noktasina gelmissin ama inanki bazi seyler icin biraz gec kaldin...
Bastan daha her konuda tavrini koymaliydin...Bu dügün senin dügünün herseyi ile senin istedigin gibi olmasi gerekiyor....helede bir kizin almak istedigi gelinlige karisanlari kesinlikle siddetle kiniyorum...ne demek ya...bir defa giyilecek o özel elbiseyi birakinda herkes istedigi gibi alsin ve giysin...
Hem sen hemde ailen malesef cok fazla sustunuz!! Esini hic hesaba katmiyorum cünkü o kendini simdiden belli etti güzelim...allaha sükür etki yakinlarinda olmicaksin, yoksa ilersi icin hicte iyi seyler düsünmezdim senin icin...
Ayrica sunuda söylemek istiyorum...iki dügün yapmak bana mantiksiz geldi güzelim...
Sen ve ailen neden ayri dügün yapiyorsunuzki?? Yapin bir kina gecesi evinizde veya kapinizda onlar olmasada olur sadece sen ailen es dost kolu komsu, sonra hep beraber gidin onlarin basina onlar dügünle dernekle ugrassin...dügün bittikten sonra al esini aileni hadi bana güle güle de oldu bitti...ne gerek var iki dügüne allah askina? Bosu bosuna stress ve masraf bence...
Allah yardimcin olsun...benden sana tavsiye kesinlikle bundan sonra artik daha fazla taviz verme ve ailenide seni desteklemeleri icin uyar...
bence bi otel ayarlayın kendinize.. Süslü püslü bi balayı odası.. Ilk gecenizde orda kalırsınız...evde de kim kalırsa kalsın... Salla gitsin bence.. Hiç bi çözüm bulamazsanız böyle yapın bence canım..
Ama işin çok zor..
Allah yardımcın olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?