ok pimanmm!!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok iyi revizyon yapan doktorlar var iyi araştırmak lazım..tabi revizyon için ciddi bir parayı da gözden çıkarmak gerekiyor..insanları bu duruma düşüren doktorlara ne diyelim artık. gözün kesmiyorsa yapamam ben bunu de başta

çok iyi revizyon yapan doktorlar var iyi araştırmak lazım..tabi revizyon için ciddi bir parayı da gözden çıkarmak gerekiyor..insanları bu duruma düşüren doktorlara ne diyelim artık. gözün kesmiyorsa yapamam ben bunu de başta

merhaba fnisak eğer biliyorsan iyi revizyon yapan birkaç doktor ismi paylaşabilir misin ben de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum

kime oldun canım?

bi kere psikolojik olarak çökmüşsünüz zaten, en iyi doktorada gitseniz hep bi soru işareti olacaak kafanızda ve bu iyileşme sürecini etkileyecek. Moralinizi düzgün tutmaya çalışın

azracum resimlerine baktımda sanırım deviasyon var. bu durumda tekrar kemiklerle oynanacak ve tekrar şişlikler, morluklar, nefes alamama yaşayacaksın. keşke sorun sadece kıkırdakta olsaydı o zaman bu süreçler daha kolay olurdu. daha önce söyledim yine tekrarlıyorum burnun sandığın gibi kötü değil. aynaya bakarken yüzünü bir bütün olarak gör sadece burnuna bakma. bir burun yüzünden psikolojinden olma. kendine dikkat et olur mu? bende revizyona giricem ama eskisi gibi takmıyorum kafama.

herkesin hakkında hayırlısı olsun

aman ya nersını begendınn iri görmüyomusun :))) neyse canım herkezın zevki başkadır ... benım burn yandan idare eder ama önemlı olan ön taraftan nasıl göründüğü ... umarım dogru karar veririsın doktor şeçımınde dıkkatlı ooll:1hug:

herkesin hakkında hayırlısı olsun

mrb,resimlerinize baktım,yandan iyi görünüyor ama sanırım sıkıntı önden,bu kadar psikolojinizi kötü etkiliyorsa olmamanız için bir sebep yok bence;ama sizinde belirttiğiniz gibi çok iyi araştırmak koşuluyla.kardeşim ikinci estetik operasyonunu geçirdi,şu an gayet mutlu ve sandığımızdan daha kolay geçti.ne kadar yardımcı olur size bilmiyorum ama ya bu şekilde hergün üzülerek yaşamak,ya da doğru doktor seçimi yapıp,bir hafta ya da on gün sıkıntı çekip sonrasında mutlu olmak.bence ikincisi:))

arkadaşlar kusura bakmayın 25 yorum şeyini doldurmam lazım

Canim icin nasil rahat edecekse oyle yap, tekrardan olman gerekiyorsa olmalisin. Bir sure daha bekle, baktin icin rahat etmiyor ver kararini...

Ben de 18 Ocaka olacağım,ama benimki estetik sayılmaz,13 yaşımdayken burnumu kırmıştım onu düzelttirirken hafif bi kavis verdiricem,sizce çok şişlik ve morartı olur mu?

Back
X