ok pimanmm!!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
azracum burnunun profili muhteşem çok beğendim benim de tereddütlerim hep ön..korkuorum arada farklılık olcak die o yüzden ufuk bilkay ın yaptığı ameliyatları çok merak ediorum önden arkadan sağdan soldan..ona olmayı düşünüorum da napsam bilmiorum ama vallahi profil harika!

aman ya nersını begendınn iri görmüyomusun :))) neyse canım herkezın zevki başkadır ... benım burn yandan idare eder ama önemlı olan ön taraftan nasıl göründüğü ... umarım dogru karar veririsın doktor şeçımınde dıkkatlı ooll:1hug:

ciddi misin yaaa....o doktorun yaptığı burunları genelde çok beğenirim ben...ama seninki biraz talihsizlik olmuş galiba...hep söylerim bu işler birazda şans.....gerçi yandan kötü diil...önden biraz problem var gibi.....

ciddi misin yaaa....o doktorun yaptığı burunları genelde çok beğenirim ben...ama seninki biraz talihsizlik olmuş galiba...hep söylerim bu işler birazda şans.....gerçi yandan kötü diil...önden biraz problem var gibi.....

şans deıl ya var oyle memnun olmayanlar sadece bu sitede 3 kişi benle beraber 4 kiişi tanıyoru m memnun olmayan canım..sadece dpgru karar vermek lazım ..

öncesi burnumun fotoları da var hepsine bakın kızlar.. benım burun delıklerım amelıyta onceısnde aynıydı amelıyat sonrası delıkler ın şaftı kaydı:())) küçük büyükk offffffffffffff

azarcum bence böylesine önemli bir ameliyatta parasına göre seçmek hiç dogru diil doktorun eski hastalarıyla konuşman onların burunlarını görmen şikayetlerini bilmen ve tam olarak nasıl bi burun istedigin çok önemli. doktorunda maşallah ne doktormş yok daha bişey yapamamda burun estetiginde kampanyada günde 6 ameliyatta şaka gibi. dava açsan kazanırsın bence böle bi hakkı yok hastasını memnun etmek zorunda ayrıca gözle görülür diger doktorlarn farkettigi bi bozukluk var ileride bir gün sen onu şikayet ettiginde kendini nasıl savunmayı düşünüyomuş ... Şaka gibi.. Moral bozucu! En iyisi sen bu halini belgele ve daha sonra çok iyi bir doktora ameliyat ol sonrada yapamam diyen o doktora yeni halinle hesap sor beceremicekse insanların morallerini yıkmasın

ben gerçekten anlamıyorum... madem yapamayacağı zor bir burundu baştan neden kabul ediyo. ayrca meslek ahlakı diye birşey var günde 6 ameliyatı bir doktor yapabilir mi... bu ameliyatlar ne şekilde olur sonrası malum. bence düzeltmek zorunda. seni memnun etmek ve en başında vermiş olduğu sözü tutmak zorunda. elbetteki bir tazminat davası açman durumunda kazanırsın. özür dileyerek söylüyorum ki burnunda gözle görünür bir bozukluk var ve insan eli değdiği belli. canını sıkma ve haklı olduğunu göster doktoruna gerekirse senden aldığı parayı geri versin ki sende yeniden bir doktora gidip ameliyat olabil....

hayır kendi yapamıyosada masrafını karşılayarak güvendigi başarılı bir doktor arkadaşına yönlendirsin ne rahatlık

hayır kendi yapamıyosada masrafını karşılayarak güvendigi başarılı bir doktor arkadaşına yönlendirsin ne rahatlık

aynen bende öyle dedım madem sen yapamıyosun başka dr gıderım sen karşila dedım yok ya dedı daha neler begenmeyenlerın masraflarını karşilayayım ne güzel benım halım ne olcak dedı ozaman.. böyle işte kızlar

zaten bende ilk ameliyat olma kararı aldığımda tuğrul maral ı düşünmüştüm
sonra memnun olmayanların yorumlarını okuyunca hemen değiştirdim fikrimi gitmedim görüşmeye falanda
tv de de konuşuyo tuğrul maral bu sıralar çok çıkıyo çalıştığı tıp kurumunun reklamıda
bunlar işi resmen ticarete dökmüşler
hastanın psikolojisi, durumu bunları düşünen yok
ne deek günde 6 ameliyat
işte burdan anlaşılıyo zaten hastasına verdiği önemde
iyiki kendisine ameliyat olmamışım burdan arkadaşları dinlediğim iyi olmuş sanırım

azarcum bence böylesine önemli bir ameliyatta parasına göre seçmek hiç dogru diil doktorun eski hastalarıyla konuşman onların burunlarını görmen şikayetlerini bilmen ve tam olarak nasıl bi burun istedigin çok önemli. doktorunda maşallah ne doktormş yok daha bişey yapamamda burun estetiginde kampanyada günde 6 ameliyatta şaka gibi. dava açsan kazanırsın bence böle bi hakkı yok hastasını memnun etmek zorunda ayrıca gözle görülür diger doktorlarn farkettigi bi bozukluk var ileride bir gün sen onu şikayet ettiginde kendini nasıl savunmayı düşünüyomuş ... Şaka gibi.. Moral bozucu! En iyisi sen bu halini belgele ve daha sonra çok iyi bir doktora ameliyat ol sonrada yapamam diyen o doktora yeni halinle hesap sor beceremicekse insanların morallerini yıkmasın
acıkca dedi başka dr gıt ben bu burunu yapamam haklısın burun ucun buyuk ama elımden bukadarı gelıyor dedı benı ortada bıraktı anlıcanız . ınannınn oncekı burnun kotu degıldı yanı boyle nasıl yaptı bu burnunu anlamadımmm .. zaten 2 aemlıyatı olcam güzelde olacak ınanıyorum...

AlÇı cıktıgı gÜn doktor bana 1 hafta sonra gel dedı burnuna masaj yaparım gıttım ıncelemeye baŞladı burnumu alla aaallla Şurası nıe ole burası nıe oyle demeye baŞladıı bana 1 kac ay sonra gel dedı bu burun yuzunden hasta kaybedemem dıyınce ıyıce cıldırdım zaten alcı cıkmıŞ hıc begenmemıŞım 1 hafta oldu hala kotu bı durumda yaaa hıÇ hatırlamak bıle ıstemıyorumm Ö gÜnlerı ..

böyle insanlar hakkında söylenicek çok sey var ama burası yeri degil..şimdi evet dava açsan kesinlikle kazanırsın ama bu dava sürecinde hep bu olayın içinde olmak seni moralman zor bi döneme sokabilr..bence senin önceliğin doktora haddini bildirmektense kendine güvenebiliceğin bi doktor bulmak..ben yakup avşarın kliniğine gittiğimde orda bi hastası vardı daha önce 2 kre ameliyat olmuş annesiyle gelmişti yakup beye geldiğinde burnunda kemik kalmamış artık okadar feciymiş durumu yapan doktorlar nasıl yaptıysa artık yakup bey yoktan varetmiş resmen kulaktan kıkırdak almış falan..ve görsen inanamzdın bumu o burun derdin cok başarılıydı..bikere doktrla görüşmeye gittiğinde orda hastaların burunları nasıl ne derece memnunlar konusup görmek lazım ..yani sen öncelikle doktor seçimine odaklan bende ii bi tercihle cok hoş bi buruna sahip olucağını düşünüorum..

inanamıyorum günde 6 ameliyat mı? bi doktor nasıl günde 6 ameliyat yapar yaa..bi kere yanlış burdan başlıyo...işini ciddiye almadığı belli....burun ameliyatları çok zor ameliyatlardır...hiçbir doktor günde bir ameliyattan fazlasını yapmamalı....yaparsa da sonuç böyle olur işte ....ne hakkınız var insanları böyle üzmeye...revizyonada yanaşmıyor üstelik...bundan sonraki doktor seçimini çok iyi yap canım...berlinanın dedği gibi bencede yakup avşarla bi görüş...onun yaptığı bi kaç burun gördüm gerçekten kusursuzdu yaptığı burunlar...

böyle insanlar hakkında söylenicek çok sey var ama burası yeri degil..şimdi evet dava açsan kesinlikle kazanırsın ama bu dava sürecinde hep bu olayın içinde olmak seni moralman zor bi döneme sokabilr..bence senin önceliğin doktora haddini bildirmektense kendine güvenebiliceğin bi doktor bulmak..ben yakup avşarın kliniğine gittiğimde orda bi hastası vardı daha önce 2 kre ameliyat olmuş annesiyle gelmişti yakup beye geldiğinde burnunda kemik kalmamış artık okadar feciymiş durumu yapan doktorlar nasıl yaptıysa artık yakup bey yoktan varetmiş resmen kulaktan kıkırdak almış falan..ve görsen inanamzdın bumu o burun derdin cok başarılıydı..bikere doktrla görüşmeye gittiğinde orda hastaların burunları nasıl ne derece memnunlar konusup görmek lazım ..yani sen öncelikle doktor seçimine odaklan bende ii bi tercihle cok hoş bi buruna sahip olucağını düşünüorum..

ya öyüzden ugraşmak ıstemıyorum kesın kazanırım ewt ama kesınlıkle moralman kötü bi donemem gırmek ıstemıyorumm... inş canım cok ıstıyorum güzel bı burun yüzüme yakişan yakup bey ın yaptıgı burunlar süper zaten kendisıyle de görüşücem kararımı ozaman verecegım.. hepinizi öpuyorum :1hug:

Kınıyorum Hekim demeye dilim varmayan o Hekimi :oklava: Doğru seçimle çok mutlu olucaksın eminim :1hug:

hadi bakalım hayırlısı olsun istediğine insallah bu kez kavusursun be sana sadece bi öneri olarak yakup beyi söyledim daha rahat geçirirsin bu dönemi diye benm morlugum agrım hiç bişeyim olmamıştı hemen nefes alabilmiştim kendi tecrübelerimden dolayı söylemek istedim..ama sana pahalı gelrse başkada ii doktorlar var canm kararını verdiğinde bizede söylersen yine doktr hakında bilgisi olanlar yorum yapabilr

kızlar cok tşkr iyikı varsınızzz henüz karar veremedım dr seçımınde kafam cok karişik yanı zor günler gecırdım şimdide her agızdan bı laf cıkıyor ya daha kötüsü olursa bunu düşünmek bıle ıstemıyorumm .... BERLıNA ÖZELLIKLE SANA COK TŞKR EDIYORUMM BURDA BANA DESTEK OLDUGUN ICINN

fotografları görmek için 15 cevap yazmak biraz haksızlık :(

Back
X