arkadaşım öncelikle gecenin o saatinde bu ne mesajlaşması diye bir sor bakalım. sonra sen kardeşine sexy deseler nasıl hissedersin diye bir sor. madem kardeşin gibi görüyorsun kardeşin gördüğün insan sana nasıl sexy gelebiliyor anlamıyorum de. hiç üste çıkabileceği bir durum yok. sinirli ve kırgın olduğunu hissettir. sen konuşmaya başla devamı gelir zaten...
Bir erkeğin burcu ne olursa olsun yükseleni öküz dür...
Buda ona bir ornek.......
canım şunu asla unutma ki yerden göge kadar haklı olan taraf sensin...
böyle durumlarda ağlamak şöyle dursun gıcık bir gülümseme eşliğinde alıcaksın karşına zanlıyı
zor olabilir ama imkansız değil
o yüzden ağlayabildiğin kadar ağla o görmeden içini boşalt ki karşısında dik ve kararlı durabilesin
bu hayatta o kadar çok yıkım yaşadım ki o yüzden karşılaşacağım hiç bir olumsuz vaka öyle çok sarsmıyor beni
belki de zamanında çektiğim acıların en büyük kazanımı bu oldu bana...
yaşın küçük sanırım henüz, zamanla ogreneceksin bitanem güçlü olmayı
her ne olursa olsun karşındakinin karşısında güçlü durmayı...
bu olay startın olsun
hep "ben haklıyım" cümlesini tekrarla kendine ki terapi olsun
sonra çık karşısına gaayet kontrollü ve rahat tavırlarla hesap sor
bu senin en doğal hakkın
zira mesaj asla masum bir mesaj değil...
arkadaşım böyle bişeyi yaşadıgın için çok üzüldüm inan senin adına ama şeyi merak ettim şimdi siz taklın sexi bebişler demişya kızlar bunu bi yeremi çagırmışlar acaba ..öyle demişti dimi yanlışmı hatırlıyom yoksa ..
ayrıca gurbaa prens dediklerine katılıyorum o potansiyelden bendede var ziyadesiyle
hayır en zor yanı nişanlım düşüncesiz biri değilidr nerde ne yapacağını bilir ne olduda öle bi konuşma geçti anlam veremedim kızlar çok laubali onu biliyorum eniştesine de aynı şekildeler benimki bunlara nie karşılık verdi bilemedim allahın işi işte msj bana geldi
sadece kizlar suclu degil ki nisanlinizda daha buyuk suc var...
hem nisanli hemde belli yasa gelmis birinin bu sekilde mesajlar atmasi ne kadar dogru ki??
eger sizin dediginiz gibi nerede ne yapacagini bilen biri olsaydi siz arkanizi donunce boyle isler cevirmezdi..sebep ne olursa olsun..
bebisi falan anlarimda seksi ye anlam veremedim..hayati dar edin belki akli basina gelir...
Nişanlınız zaten nasıl oluyor da başka kızlarla (akrabası olmakdıkça) mesajlaşabiliyor ki? Siz kız arkadaşlarınızın abilerine, kardeşlerine mesaj yazıyorsanız tamam anlarım ama böyle bir durum yoksa bence başka kızlarla o şekilde bir iletişime girmiş olması bile çok üzücü.[/QUOT
çok sinir bozucu ama bişi olmamış gibi dawrancak biliorum suçunu anladı pıstı ama özür dilemicek ben uzatan taraf olsamda bunu yapıcam ve bi daha böle bi olayın olmasına imkan vermemk için tavrımı koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?