ok sinirliyim, paylamam lazm..

bu tarz laubali hareketleri nişanlıma diilde kendi eniştesine yane nişanlımın ark yaparkende farkettim ve hiç hoş gözükmediğinide söledim bana ters böle gereksiz samimiyet güzel bi konuşma yapıcam ona

Bir erkeğin burcu ne olursa olsun yükseleni öküz dür...
Buda ona bir ornek.......

astrolojiden hiç anlamıyon selin ya:umursamaz::umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya belkide o an için öylesine yazmıştır, erkekler bizim kadar ince fikirli olamıyor malesef, neye karşı cevap verilmiş onu merak ettim

Son düzenleme:
ay ne gelıcek yaa gelen gelmiş zaten saçını başını yol valla fitil fitil gelsın burnundan adi herifin......

ben haklıyım ben haklıyım ben haklıyımm:hooray:

efet dediğin gibi kırılgan diilde daha güçlü bi şekilde çıkmalıyım karşısına
sert yapmadan güzelce dile getirmeliyim elbet biliorum uzatmamak için sen haklısın dicek geçicek ama bunun yanlış olduğunu bana söletmem farz oldu kabulledicek hatasını çünkü ben haklıyımmm :enbuyukkk:

arkadaşım böyle bişeyi yaşadıgın için çok üzüldüm inan senin adına ama şeyi merak ettim şimdi siz taklın sexi bebişler demişya kızlar bunu bi yeremi çagırmışlar acaba ..öyle demişti dimi yanlışmı hatırlıyom yoksa ..

ayrıca gurbaa prens dediklerine katılıyorum o potansiyelden bendede var ziyadesiyle

valla canım konuş da nasıl konuşursan konuş. ayrılırsak ne olur diye de düşünüp yumuşama. hergün neler okuyoruz burada evlenene kadar melek sonra daha ilk aydan ne b.k olduğunu belli eden adamları...

seninki daha şimdiden sınırlarını zorluyorsa bi kendine gelsin. erkekler kaybedebileceklerini bilmeli her zaman. bunu ona hissettir böyle devam edecekse biz hiç başlamadan bitirelim daha iyi de.

valla çok cıvık. ne o öylelmaz: nişanlı birisine hiç yakışmıyor. bence kesin tavrını koy. taviz tavizi getirir.

hayır en zor yanı nişanlım düşüncesiz biri değilidr nerde ne yapacağını bilir ne olduda öle bi konuşma geçti anlam veremedim kızlar çok laubali onu biliyorum eniştesine de aynı şekildeler benimki bunlara nie karşılık verdi bilemedim allahın işi işte msj bana geldi

bende olsa yedırtırtım gurbaaa gıbi....ne demek seksı bebıs...erkekler yenı yetısmekte olan kızlara karsı ılgı daha cok ılgı duyuyr bu kardesım gbıı goruyorum laflarınaada kesınlıkle ınanmıyrm erkkler kardes gosuyle goremes...hemen dotlerı kalkar bı kız ılgı gosterdgınde....s.o.s calıo sekerım .

ay şimdi kızlar bana kızcak ama keşke hiiiç sesini sedanı çıkarmasaydın, uzaktan uzağa takipleseydin, cep telefonu mesajlarına baksaydın
şu durumda ayağaını denk alır yani başka msjlar varsada silmiştir

sadece kizlar suclu degil ki nisanlinizda daha buyuk suc var...
hem nisanli hemde belli yasa gelmis birinin bu sekilde mesajlar atmasi ne kadar dogru ki??
eger sizin dediginiz gibi nerede ne yapacagini bilen biri olsaydi siz arkanizi donunce boyle isler cevirmezdi..sebep ne olursa olsun..
bebisi falan anlarimda seksi ye anlam veremedim..hayati dar edin belki akli basina gelir...

inan bende hiç anlam veremedim gerçekten ters biişi yapcak biri diil ama neye dayanarak o kelimeyi kullandı aklıma geldikçe deli oluyorum nası söler

Nişanlınız zaten nasıl oluyor da başka kızlarla (akrabası olmakdıkça) mesajlaşabiliyor ki? Siz kız arkadaşlarınızın abilerine, kardeşlerine mesaj yazıyorsanız tamam anlarım ama böyle bir durum yoksa bence başka kızlarla o şekilde bir iletişime girmiş olması bile çok üzücü.

msj yazmış ordamısın aşkım die hey allahım ya aklınca bişi olmamış gibi davrancak bende burdayım işlerim var yoğunum yazdım aradı gayet tavırlı konuştum o benden 2 kat tavır yapar üstüne yok ama vicdan yaptım rahatsızım dedim merakta kalsın iidir

Bence güzel kardeşim sen tavrını koy hiçte üzülme gitcek diye paşa gönlü bilir,bende nişanlıyım ben de tavrımı koyuyorum ben yapmıyosam o da yapamaz ayrım yok benim kafadansın,bence en kolay çözüm o kişilerle konuşmalarını kestir,muhabbet görüşmek v.b hiçbişeye izin verme,Bu Erkek Milleti Ne Sanyo Kendini Bulunmadık Hint Kumaşımı.

cok vahim ,burnunu sürttür bence ..

affetme sakın ,iyice anlasın hatasını

Bence empati yapmasını sağla, sen başka birine o mesajı yazarken sevgiline gönderseydin ne yapardı bi sor bakalım..

14 yaşında bi kızın mesajını okudum.sevgilimle öpüşürken diye bi mesaj yazmıştı.düşünün 17 yaşında bide.ben olsam kızları arar ağzımdan geleni söylerdim..

ben bile okurken sinir oldumda seni düşünemiyorum
bu mesaj nasıl yanlışlıkla gelebiliyo
buna eminmisin eni kıskandırmak yada ne bileyim sinir etmek...kendinden soğutmak...için olmasın
yada yanlışlıkla geldi diyelim görmediğin nice mesajlar var demek onların içeriğini bilemezsin
bide sahur vakti demişsin- ne takılması -
bu msj anlamı ne imiş ne demek istiyormuş
ıyyycok salak bu erkekler cooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…