ok sinirliyim, paylamam lazm..

bencede düpedüz laubalilik konuyu kapatmaya hiç niyetim yok arkadaşım bi şekilde bu konuyu konuşmalıyız ama nasıl yaklaşmam lasım kestiremiyorum şuan sinirliyim ters bişi söleyip daha olmıcak yerlere gelsn istemem ama akıllıca dawranmam lasım:umursamaz:

valla bencede tavrını belli etmelisin hiç hoş değil yaptığı burnunun sürtmesi lazım yoksa yüz buldukça yapmaya devam eder nasıl olsa bu kız beni hemen affediyo diye

wallla süpersin o zmn ya helal olsun diyorum ama işte bu biras huyla ilgili bişi malesef çok kırılgan old bu herkese böle bişe sinir olunca anlatmaya çalışırken sinirlerim bozuluo ağlıorum çok kızıyorum kendime sağlam durmalıyım yaaa:uhm:

arkadaşım öncelikle gecenin o saatinde bu ne mesajlaşması diye bir sor bakalım. sonra sen kardeşine sexy deseler nasıl hissedersin diye bir sor. madem kardeşin gibi görüyorsun kardeşin gördüğün insan sana nasıl sexy gelebiliyor anlamıyorum de. hiç üste çıkabileceği bir durum yok. sinirli ve kırgın olduğunu hissettir. sen konuşmaya başla devamı gelir zaten...

Nişanlınız daha kardeşi gibi gördüğü kızlara sexy diyebiliyorsa,normal kişilere ne der merak ediyorum açıkcası...

Bence hiç üstünü kapatmayın olayın,iyice burnu sürtsün...

siz 17 yaşındaki bir delikanlıya sexy çocuk cengaver seni falan desen aynı savunmaları senin yapmana izin verir mi.
yediririm adam o sexy lafını mesaj çekecek dermanı kalmaz daha da.
hee bi de gece yarısı yani.
ne alakaysa..

Çocuk değil demiş bazı arkadaşlar,evet değil çocuk,ama neresinden bakarsanız.
Bir flörtü olması açısından değil tabiki,ama ben arkadaşın nişanlısını yaşça daha büyük ve onlara kardeş gözüyle bakıyor demesini kastettim,nişanlısının çocuk gözüyle bakması gerek diye düşünüyorum 17 yaşa,ayrıca her halükarda 17 yaş çocuk değil belki ama seksi denecek kadar da yetişkin bulamıyorum ben açıkçası
.

canım şunu asla unutma ki yerden göge kadar haklı olan taraf sensin...
böyle durumlarda ağlamak şöyle dursun gıcık bir gülümseme eşliğinde alıcaksın karşına zanlıyı
zor olabilir ama imkansız değil
o yüzden ağlayabildiğin kadar ağla o görmeden içini boşalt ki karşısında dik ve kararlı durabilesin
bu hayatta o kadar çok yıkım yaşadım ki o yüzden karşılaşacağım hiç bir olumsuz vaka öyle çok sarsmıyor beni
belki de zamanında çektiğim acıların en büyük kazanımı bu oldu bana...
yaşın küçük sanırım henüz, zamanla ogreneceksin bitanem güçlü olmayı
her ne olursa olsun karşındakinin karşısında güçlü durmayı...

bu olay startın olsun
hep "ben haklıyım" cümlesini tekrarla kendine ki terapi olsun
sonra çık karşısına gaayet kontrollü ve rahat tavırlarla hesap sor
bu senin en doğal hakkın
zira mesaj asla masum bir mesaj değil...

insan hiç kardeşi gibi gördüğü arkadaşlarına siz takılın sxy bebişlerim dermi allah aşkına...
haddini bildirmek lazım

cok cirkin bir kelime...
onlari kardes degil seksi bir kadin gozuyle goruyor ki boyle soyluyor..
erkeklerin herzamanki uste cikmak icin bahaneleri yalanlari vardir..
agzini burnunu dagitirdimm..dunyayi dar ederdim onaaaa..

Son düzenleme:
Kendimi senin yerine koyarsam ki Allah göstermesin bi kaşık suda boğarım yakötükedihüso

Canım arkadaşlarında dediği gibi basit bir konu değil tavrını koy .... ve nişalınında konuyu başka şeylerle bastırmasına izin verme....

bende sexy kelimesini çok iğrenç buluyorum
sana nişanlın sexy'sin felan diyor mu?
nişanlı bile olsam bu rahatsız eder beniki dış kapının mandalına söylüyor :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…