Okb hastalığım takıntılarım sizce bu gibi şeyler normalmi?

Suan öyle yapmaya çalışıyorum ama çok yoruyor insanı sonrada diyorum ya pasaklı ölü verirsem ona bile razıyım suan

Ben de okb hastasıyım, ben de o depremi yaşadım… eve deprem sonrası her şeyin önemsiz olduğunu görmüştüm aslında. Fakat tekrarladı hastalık bende. Yine başa döndüm

Herşeyin azı karar çoğu zarar.... Eğer sürekli el yıkamak sürekli tekrarlayan bir durumsa evet normal değil.....Çünkü bu şekilde mikropları alt edemezsiniz vücudunuz iyii bakterilerle dolu mesela yaşamanız için onlara ihtiyacınız var acil bir uzmana gorunmelisiniz bu birdenmi başladı sizde

Bunun uzmanları var bu normal olsa hastalık olarak geçmezdi tıp biliminde yani bunun bir adı ve dojtorlari var o zaman buna normal diyemeyiz lütfen doktora ilerlemeden gidin kendiniz için

Bende de okb var herkesten herseyden tiksiniyorum özellikle teyzem eve gelince delleniyom çünkü tuvaltten cikinca elini yikamiyor birde üstüne terliksiz tuvalete giriyor o fayanslara basiyor oyle de ortada dolaşıyor seni dusunemiyorum bu durumda . Bende haliyle geciriyorum hakli olarak. Barış muslu o an ve beynine format at kitaplari duymuştum sanırım bunlar travmalardan kaynaklaniyor kitaplarini incelemenizi öneririm sağlıklı günler dilerim

Siz ne yapıyorsunuz teyzenizin dokunduğu yerlere hafizanızda kalıyormu kirli diye dokunuyormusunuz öyle?

Evet sürekli odama girince mecbur elimi yıkayıp girmeliyim gibi geliyor nereye dokundugumu hafızamda tutmadığım için temiz gelmiyor ellerime bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…