Okb ve ben artik yoruldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin insallah elimden geldigince yaomaya cakisiyorum ve devamde edecegim allah razin olsun

Hamileyken bu yuzden yemek yapamazdi.iyi durukayamadim,yikayamadim.
Deteejab kacti. Off.
Ilerlemeden kapatmissin cok sukur.
Cok guzel olmus cevap versen atsan yemegi cok ilerliyor

Tek başına düzelebilecek bir şey değil, pis ve ellerini yıkamayan birileri yüzünden bile çok rahat okb olabilirsin. Bilinçsiz insanlarla yaşamak azdırır daha çok.
Evet ben insanlarin, sokaklarin pisligini gordukce,tabi hayvanlar da pisletiyor ne bilsinler yapiorlar, sokaktan disaridan gelen her seye ocu olarak bakiyorum.
Ogkum esim dus aliyor mesela.igreniyorum huylaniyorum.
Nereleri ellediler,degdiler o ellerlesac bas ellediler diye.
Cok skldim artik pis olmak pislik dusunmemek istiyorum.
Bulasacak,pislik olacak,acabalar,supheler.
Biktim kendimden.
Oglum ozgurce girse ciksa eve en azindan alt kat annemden..
Siz hep yaziosunuz bu konulsra simkesin kocasinda davardiniz.
Psikolog mysunuz.
Bize soyke toplu bir terapi yapsaniz

Masallah.
Iyilesme saglamissin ne guzel.
O batakliktan kurtulnak herkese nasip olsun ins..
Psikologun kim peki.
Temizlik suphe okb si hakkinda da bilgilidir sanirim.

Ben de yasadim hep bunu gebelikte.
Insallah gecer ne diyim.
Rabbime siginicaz bubeynimiz.bizimle dalge geciyor

Ben de yasadim hep bunu gebelikte.
Insallah gecer ne diyim.
Rabbime siginicaz bubeynimiz.bizimle dalge geciyor
Evet resmen dalga geçiyor beynimiz. Eskiden aman şımarıklı dediğim şeylerdi bunlar. Ama öyle değilmiş tövbeler olsun. Bir daha birine kızdığımda başına okb gelsin diyeceğim bazen izzet güllüyü izliyorum bir iyi geliyor nasıl kutluyum.kendime bitter çikolatadan sıcak çikplata yapıyorum serotonin artaın diye iyi oluyorum,ama bir vuruyor dibe düşürüyor.öyle bir hal aldıki çamaşır yıkamak bile eziyet oldu. Acaba deterjan koydummu acaba yıkandımı,temizlendimi diye diye üç kere çamaşır yıkar oldum. Artık video çekip izliyorum ,beynim inanmıuor yoksa. Hep bir huzursuzluk

Sosyal hizmetler teknikeri keske hepimiz terapi alıp misler gibi olsak ben de kendimden bir seyler buluyorum da ondan yaziyorum

Selam kızlar Bi arkadaşım okb sanırım hergün temizlik yapıyor sürekli el yıkama ve sinir var. Bugün ikna ettim psikoloğa randevu aldırdım büyük ihtimalle ilaç verecek Dr. Sorum bu ilaçlar uyku vs yapar mı yan etkileri çokmudur. İlaçları bu yüzden bırakmasından korkuyorum

Belli birnsure uyku yapar bikac gun vucut alisinca gecer

Masallah.
Iyilesme saglamissin ne guzel.
O batakliktan kurtulnak herkese nasip olsun ins..
Psikologun kim peki.
Temizlik suphe okb si hakkinda da bilgilidir sanirim.
Corc avcı .Ama türkiyeden hasta almıyormuş artık.
ins iyilesirsiniz sizde.
Tsk ederim.

yunus as ın dusasını cokca oku

Bu okb o kadar çok arttı ki maalesef bende anksiyete bozukluğu yaşarken geçen sene okb yakalandım anksiyeteye bin şükür ettim o kadar illet bir hastalık Allah yardımcımız olsun.

Kardeşim nolur izzet güllü hocamı dinle kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…