Saç Rengi ve Saç Boyama Oksidanla saç nasıl açılır? Saç açma yöntemi

ROCKFTS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
125
0
96
İzmir
SLM KIZLAR oksidanla saçlarımı açıyorum çok güzel sarı oluyor ama ilerde döker mi diye çok korkuyorum saçlarımda yanma kırılma falan yok sizce zararlı mıdır? oksidanla saç açma deneyenler...

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeş fotosunu koy da görelim
bir de saçında sertleşme yada dökülme olmadı mı
bir de beyazları arttırır mı

yaptıktan sonra dökülmediyse ilerde hiç dökülmez

9 luk oksianla mı açıyorsun?
şu bitkisel 1000 lerle mi ?
resmini koyarsan seviniriz saçının ,fikir ediniriz..
ve yaptığın işlemi anlatırmısın ...
saçın ne renkti oksidanla açlmadan evvel ne renk oldu ?
amma sordum haaakaydirigubbakcemile3

saçlarım kumraldı wellanın oksidan%9 olanla saçıma krem sürer gibi sürüyorum kuruyken 2ayda bi 4yıldır yapıyorum hiç dökülme olmadı yanma yok gayet sağlıklı
Ama gelin görün ki korkuyorum fotoğraf ekleyemiyorum kızlar o proğram bilgisayarda yokmuş uğraştım olmadı bildiginiz sarı oluyor ve çok hoş renk

hangi program? foto yüklemen için program gerekmiyor.

benim bi arkadaşımda boyanın içine karıştırılan şeyle saçını açardı, hiç de yıpranmazdı ışıl ışıldı. boyadan iyi derdi.

100 msj gerekiyormuş sanırım cnm o yüzden eklenmiyormuş proğram degilmiş
evet bu boyanın içine koyulan bildigimiz oksidanla açıyorum bende

arkadaşlar o sıvı oksijenli su içeriyor zaten.
denemedim ama yıpratmıyor diyorsanız süper

arkadaşlar o sıvı oksijenli su içeriyor zaten.
denemedim ama yıpratmıyor diyorsanız süper

yıpratıyor canım bu yaz kızım bunu uyguladı canlı saçı cansız oldu söndü ve kendizi pişman oldu

liley^^cim kesinlikle zarar vermedi bana ki boya yaptıranlar içine oksidan koyduruyorlar ben sadece oksidanla küllü sarı elde ediyorum doğal duruyor hem

4yıldır yapıyorum oksijen suyu deil ama bu oksidan hiçbir etkisi yok zarar yönünden lmaz:

benim evde garnier color naturals boya var.
açtım baktım şimdi.
"oksidan krem oksijenli su içerir" yazıyor

canım wella yı kullandım hep kapağı mor içerir mi bilmiyorum içeriyosa bile 4yıldır dökülme yıpranma olmadı senin saç rengin nasıl?

üç parmak dibi gelmiş röfle canım.
dipleri geçsemmi senin gibi oksidanla
nekadar bekletiyorsun oksidanı

diplerinden jole yada sa kremi sürer gbi uygula ben kuruyuncaya kadar bekletiyorum aama sende röfle varmış nasıl olur bilmem ki diplerine uygula cnm sadece

bende saçıma bir ay önce sık platin röfle yaptırdım sıkıldım 3 yıldır röfleden acaba oksidanı tümden sürsem saçım acayip olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…