resmini koysana merak ettim nasıl oldu?mrb kızlar, ben de siyah boyadan kurtulmaya çalışanlardanım weeee az önce başardım kaydirigubbakcemile2 koleston açıcıyla açtım saçlarımı, turuncu oldu üzerine de küllü açık kumral boyadım tam istediğim renk oldu
mrb kızlar, ben de siyah boyadan kurtulmaya çalışanlardanım weeee az önce başardım kaydirigubbakcemile2 koleston açıcıyla açtım saçlarımı, turuncu oldu üzerine de küllü açık kumral boyadım tam istediğim renk oldu
sakın deneme canım siyah saça arkadaşım yaptı iğrenç bi renk çıktı kırmızıyla koyu mor arası
doğal saçta çok daha çabuk tutuo, mesela bnm dipten kendi saçım gelmişti, en son oraya sürdüm we 10dk fln beklettim.. bu arada kendi saç rengim koyu kestane.. senn çok rahat tutar yani
gözünaydın canıminsallah darısı bizim basımıza.peki yıprandı mı saçın canım normal boya gibi bir şey mi bu ben hiç kullanmadım.nasıl uygulanıyor anlatır mısın biraz.bi de 50 mesaj olmadan resim ekleyemiyorsun cnm
ben de ilk defa yaptım hatta koleston yıpratıo çok demişlerdi ama bnm saçımı yıpratmadı, hem de çok ince telli olmasına rağmen :1closedeyes: önce yanlardan başladım nası oluo göriim die we uçtan dibe sürmek gerekio ykarken kolaylık olması açısından, zaten hemen başlıo açılmaya, sonra sırayla tutamları yıkadım.. turuncumsu bişi oldu baştan ama küllü kumral o turunculuğu aldı çok tatlı bi renk oldu zemuszemus bi daha siyah hayatta boyamam tövbeliyim wala :umursamaz:
doğal saçta çok daha çabuk tutuo, mesela bnm dipten kendi saçım gelmişti, en son oraya sürdüm we 10dk fln beklettim.. bu arada kendi saç rengim koyu kestane.. senn çok rahat tutar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?