Saç Rengi ve Saç Boyama Oksidanla saç nasıl açılır? Saç açma yöntemi

walaa cmrm röfle warsa bilmiyorum nasıl olur ben ana saçıma yaptım çünkü ama diperin geldiyse diplerine sürsen açıllır

siyah boyayı da açar mı bu oksidana rkadaşlar.ama siyah sac rengini değil siyaha boyalı saçı???

sakın deneme canım siyah saça arkadaşım yaptı iğrenç bi renk çıktı kırmızıyla koyu mor arası

mrb kızlar, ben de siyah boyadan kurtulmaya çalışanlardanım weeee az önce başardım kaydirigubbakcemile2 koleston açıcıyla açtım saçlarımı, turuncu oldu üzerine de küllü açık kumral boyadım tam istediğim renk oldu

resmini koysana merak ettim nasıl oldu?

bende sacımı boyamayı dusunuyorum kızlar hıc boya yok sacımda ve rengı acık kahverengı ınce tellı bıde saclarım sızce ben uygulasam acar mı???

gözünaydın canım insallah darısı bizim basımıza.peki yıprandı mı saçın canım normal boya gibi bir şey mi bu ben hiç kullanmadım.nasıl uygulanıyor anlatır mısın biraz.bi de 50 mesaj olmadan resim ekleyemiyorsun cnm

doğal saçta çok daha çabuk tutuo, mesela bnm dipten kendi saçım gelmişti, en son oraya sürdüm we 10dk fln beklettim.. bu arada kendi saç rengim koyu kestane.. senn çok rahat tutar yani

doğal saçta çok daha çabuk tutuo, mesela bnm dipten kendi saçım gelmişti, en son oraya sürdüm we 10dk fln beklettim.. bu arada kendi saç rengim koyu kestane.. senn çok rahat tutar yani

benim saçlarım suan siyah.açtıktan sonra hemen boyayabiliyor musun turuncu bi renk alıyormus sanırım açınca

ben de ilk defa yaptım hatta koleston yıpratıo çok demişlerdi ama bnm saçımı yıpratmadı, hem de çok ince telli olmasına rağmen :1closedeyes: önce yanlardan başladım nası oluo göriim die we uçtan dibe sürmek gerekio ykarken kolaylık olması açısından, zaten hemen başlıo açılmaya, sonra sırayla tutamları yıkadım.. turuncumsu bişi oldu baştan ama küllü kumral o turunculuğu aldı çok tatlı bi renk oldu zemuszemus bi daha siyah hayatta boyamam tövbeliyim wala :umursamaz:

çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için ben de denicem bunu hihoyyyt

bunu da bana yadın heralde canım cok saol insallah guzel olur bi deniyim diyorum boyadan daha az yıpratıyosa hele superrr bide foto koysaydı yapanlar keske

benim saçlarım da siyah üzerine kızıl boyanmış kurtulmaya çalışıyorum bugün oksidan aldım...ama dipleri şarap kızılı diğer yerlerde siyah akmadığı için koyu kızıl:) biraz sonra sizin için kendimi kurban etcemtabii kendim içinde:)

oksidan saçı daha gözenekli hale getiriyormuş araştırmalarıma göre.
bu kötü bişey galiba:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…