Dün akşam dediğim gibi yaptım ama korktuğumdan kesinlikle diplerine sürmedim:):)ve ancak 20 dakika dayanabildim:)saçlarımda ben bi değişiklik göremedim doğrusu,ya da farkedemedim...Ayrıca yıkadıktan sonra bi dökülme olmadı umarım sonrada olmaz.
mrb kızlar, ben de siyah boyadan kurtulmaya çalışanlardanım weeee az önce başardım kaydirigubbakcemile2 koleston açıcıyla açtım saçlarımı, turuncu oldu üzerine de küllü açık kumral boyadım tam istediğim renk oldu
benim saçlarıma hiç kötü etki yapmadı cnm uzun zamandır da yapıyorum ama artık kendi rengimi istiyorum onu nasıl başarcam bilmiyorum sıkıldım sarıdan:uhm:
saç açık renk ise güzel bi ton elde edebilirsiniz ama her saçta güzel olacak diye bişey yok bence komple uygulamadan önce bir tutamında deneyin zarar vermezse uygulayın
mrb kızlar, ben de siyah boyadan kurtulmaya çalışanlardanım weeee az önce başardım kaydirigubbakcemile2 koleston açıcıyla açtım saçlarımı, turuncu oldu üzerine de küllü açık kumral boyadım tam istediğim renk oldu
Arkadaşlar boyaya oksidan yerine ,sıcak su katsak nasıl bir sonuç çıkar ki . Saçlarım çok yıprandı ,oksidanlarda saça çok zarar veriyor :5: o yüzden aklıma böyle birşey geldi . Siz ne düşünüyorsunuz ?