Saç Rengi ve Saç Boyama Oksidanla saç nasıl açılır? Saç açma yöntemi

Evet benim saçımı epey bi dökmüştü zor kendine getirdim valla dikkat et canım oksidan çok yıpratıyor saçı şakkıdı

Dün akşam dediğim gibi yaptım ama korktuğumdan kesinlikle diplerine sürmedim:):)ve ancak 20 dakika dayanabildim:)saçlarımda ben bi değişiklik göremedim doğrusu,ya da farkedemedim...Ayrıca yıkadıktan sonra bi dökülme olmadı umarım sonrada olmaz.

Evet benim saçımı epey bi dökmüştü zor kendine getirdim valla dikkat et canım oksidan çok yıpratıyor saçı şakkıdı

benim saçlarıma hiç kötü etki yapmadı cnm uzun zamandır da yapıyorum ama artık kendi rengimi istiyorum onu nasıl başarcam bilmiyorum sıkıldım sarıdan:uhm:

40lık oksidan yani 12lik nasıl bir renk yaparki, bende doğal bir sarı istiyorum...açık küllü sarı ve 40 lık oksidan koysam nasıl bir şey olur...

siyah boyadan kurtulan arkadaşım bende kurtulmak istiorm sarı saçlarımı 10 gün önce siyaha boyadım pişman oldm dediklerini kuaföre desem yaparmı ki ben kendim yapamam kesin...bende töbeliyim siyaha sarı saçlılar size sesleniorm sakın siyaha boyamayın kahver tonlarına dönün sıkıldıysanızzz

saç açık renk ise güzel bi ton elde edebilirsiniz ama her saçta güzel olacak diye bişey yok bence komple uygulamadan önce bir tutamında deneyin zarar vermezse uygulayın

canım nasıl yaptın guneste mı bekledın.ben surdum hıc bırsey yapmadan saatlerce beklettım hıc bı acılma olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…